Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar merhaba

dunno

Öne çıkan mesajlar

sonra böyle hatunlardan cekmis erkekler iyice öküz oluyolar. kalitim harici bi bonus olarak ekleniyo bu hanelerine.
ondan sonra onlar bizim gibileri buluyo, ALLAH BELASINI VIRSIIIIIIIIIIIIIIIIIIN BU ERKEKLERIN moduna giriyoruz...

hepsini öküz saniyoruz.

hepsi bu sorunlu insanlardan kaynaklaniyo esasen.
en sonunda bizim gibi normal insanlari da ariza yapmayi beceriyolar.
kisir döngü =D

Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Buddha said:

Normal insan yok hangi dünyada yaşıyorsun. Alice harikalar diyarında mı. Sigmund bile içinden çıkamadı.

aksini söylemedim ki.

Olabilir yanlış anlayamaz mıyım :D

Aslında aşırı öküzleri çıkarırsak aslında herkes öküz. O yüzden hangi öküz olursa olsun kusurları kabullenip akışına bırakmak gerekiyor. Zihin çünkü hep en kralını istiyor. Sonra herkes oluo öküzoğlu öküz.
Sosyal ağlarda paylaş

makbule +1
yaratıcı olun!

mesela gidin bi boğa-kadın kırması falan yaratın mesela lab.da!

kadınlar sürprizleri severler. bu boğa kadını kadının adı ile damgalayıp ona hediye edin! boğakadın elinde bi demet vizon-gül tutsun çünkü kadınlar çiçek ister ve vizondan da kürk yaparsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

Çiçek semeyen kadınlara hayranım. Bana leş mi veriyorsun? Bunu bir çiçekçiyle tartıştım. İnsanlar birbirlerine canlı çicek verse daha güzel olmaz mı dedim. 1 saat anlattı şöyle böyle. En son dedi koparılanlar daha karlı, sürekli çiçek almak zorunda kalıolar :D
Sosyal ağlarda paylaş

buddha -1!

kadınlar para harcansın isterler.. onun için alışverişe çıkmıyorlar mı zaten? ama ya alışverişe çıkamadığı zamanlar..

onu düşündüğünüzü hissettirin ve koşun hemen onun kredi kartını alın. kartı ile ps3 ve 40oyun alın. kadınların sürprizlerden hoşlandığını hatırladınız mı? hemen kapı önüne bi lambo çekin ve ona kredi kartını salladıktan sonra "beğendin mi?" diyin.. onun aptal kredi kartının limitinin ancak kiralamaya yeteceğini hemen söylemeyin. keza sürpriz olan kısmı burası!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben ökuz olmamzda tek suclu kızlari göruyorum.. abi burdaki durumda oldgunu gibi sen sevgline pet shop'dan alınms muamelesi yaparsan ee cocukda ökuzlesir tabi.. ne önemli seyleri sallar ne sana deger verir.. sen ona verdgn degeri ekieki bak ne güzel her istegmi yapıosn seviorm seni die yansitrsan.. ulan dmek beni diil kölelgmi seviyor der ve ökuze baglar..
senin istedklerni yapmadgnda da seveblmeyi ögren basta..
biraz insan ilişkileri fln da calsmak gerek tabi..
yeternce crit yemissin zaten gg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...