dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 neti pot, burun çaydanlığı denilen nane nerede satılıyor? internet vs.den bakmıyorum. istanbulda hemen gidip alabileceğim bi yerden bakıyorum. neti pot bu annesi, babası, kendisinin eczanesi olan var mı? varsa bu ürün eczanelerde var mıdır bi söleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bu ne abi?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çok ilginç fantezilerin varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 burnu temizlemek için falan mı ne lan bu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hodirin borusuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tuzlu su onun ıcındekı,tıkanık burnu acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 burun lavmanı işte. akıntıyı vs önlüyor soğuk algınlığınız olduğunda. temizliyor rahatlatıyor ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bu zımbırtı olmadan yapılamıyor mu o is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 igrenc bisey burun temizlemek icin buna gerek yok spreyi falan var misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 En basitinden sümkür gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 serumfizyolojik kullanıyorduk biz burun açmak için ama bu daha marjinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bu aleti türkiyede bulmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 benzer gifi de vardı bunun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sinusleri temizlemek için işte. frontal ve ethmoid çok dolunca öldürüyor adamı. başka türlü de adam gibi boşalmıyor meret. eczacı var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 iğrenç bişeye benziyor ama sinüsleri temizlemek dedin beni benden aldın çok çekiyorum şerefsizlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaa caydanlığın ucuna conta taksan bu olurki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.amazon.com/Himalayan-Institute-Ceramic-Neti-Pot/dp/B000WJIC3G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 internetten bulabilirsin sanıyorum ki; http://www.yourwaytowellness.com/health-products/?bid=60&gclid=COnUpsTuoqUCFVD-2AodvCsDHg http://www.neilmed.com/usa/adword_np.php?gclid=CKKHqcTuoqUCFVEA4wodtzkxHw gibi mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hortum sok burnuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 DoruK said: iğrenç bişeye benziyor ama sinüsleri temizlemek dedin beni benden aldın çok çekiyorum şerefsizlerden. bi bulayım şerefsizden, adres veririm alırsın sen de.. abi acaip rahatlatıyor. illiadin, otrivine gibi rahatsız sonuçlara da sebep olmuyor. iğrenç, evet :> ama sonuç süper hep.. depolarda falan yokmuş. caddebostan yoga center'da varmışmış. ama adamlar kapalı sanırım.. frontal dediğim bu kafanın üstü, öteki de hani gözlere arkadan ağrı yapıyor ya.. işte o küçük yaramaz aptal sinüsler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sonuçları gerçekten işe yarıyor mu?Bi tanıdığımda çok ciddi sinüzit sorunu var ameliyat falan oldu koku alamıyor hiç birşey işe yaramıyor sinüsleri için birtek geçen yaz datçanın suyu açtı burnunu eğer gerçekten etkiliyse bu ürün alırım.Kullanan varsa ulaşabilir mi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben de sinüslerden çok çekenlerdenim. Çok soğuk sulara 4-10 derece uzun süre dalış yaptığım için daha da kötü oldu. Bir araştırmamda papaya tabletlerinin iyi geldiğini buldum ve sipariş ettim. Dalışda bir tablet ağızda emdiğinde acaip iyi geliyor. Diğer taktiğim, dalışdan 1-2 gün önce sarımsak suyunu çıkartıp az sulandırıp buruna damla ile damlatmak, korkunç bir acı veriyor ancak 10 gün rahat ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ibrik degilmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çok sorun çekiyorsanız ameliyat olmanizda büyük fayda var. Paranazal frontal ne varsa aliyor sevgili doktorlar. bende çekiyorum ara ara biliyorum ne kadar pis bi illet oldugunu, ama 7/24 sinüslerden çekmek kabus olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 burun çaydanlığı dedin ya neler neler döndü kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar