Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Nevi şahsına münhasır troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sostizm yazını çok beğendim. Arkaksokak, Biz rejkaard tartışırken sen gelmiş, yok para, yok yeni stad, yok galatasaray kendine gelir, çirkef futbol. Sen cidden yazılanları anlamıyorsun, okudugunu anlamıyorsun, gözün yazıyı okurken beynin farklı yorumluyor bazı şeyler, sadece galatasaray'a laf söylemek için çaba harcıyorsun gerek yok bunlara. süper geleceği görme yetenegin ile kendi takımını kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Pff boş konuşmayın siz de ya. Adam gayet gelmiş fikrini ortaya koymuş. Bundan rahatsızlık duymak komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Wishmaster said: Pff boş konuşmayın siz de ya. Adam gayet gelmiş fikrini ortaya koymuş. Bundan rahatsızlık duymak komik bence Konuyla alakası olmayan bir fikir, Rejkaard'ı tartışıyoruz adam nelerden bahsediyor. Onun böyle yorumları ve seninde onu savunman komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Adam istediği fikri söylemekte özgür. Ben Galatasaraylıyım ve gocunmuyorum. Oyuncuları duygusal olarak eleştirenlere bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet bence de artık yılmaz vural kasımpaşayı bırakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sostizm çok güzel yazmış :) Gazetede bile böyle kaliteli futbol yazısı zor okuyoruz :) Herkes günü birlik başarı peşinde e sabırda yok doğal olarak aynı tas aynı hamam devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gazetelerde sostizm gibi adamlar olsaydı , altyapılarımızda da rooneyler olurdu. hepsi aynı kısır döngünün ürünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu ulkede reykard futboldan anlamiyor dendi 5,5 sn stun yedim ilk duydugumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 rijkaard hagiden fazla anliyor futboldan burasi kesin. zaten yillik parasini odemissin neden adami yollayip hagiyi getiriyorsun.. gs yonetimi degismeden 2012 ye kadar kendine gelemez bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Rijkaard bana hep içinde bir ukte kalarak ayrıldı Galatasaray'dan gibi geliyor..Eminim ona verilen sözler,yetki ilk başlarken kafasında kurduğu kulüp düzeni çok çok farklıydı...Zamanla o da gördü,ancak sanırım belli bir süre sonra bu ülkede işlerin nasıl işlediğinin farkına vardı..Ben eminim giderken,o açıklamaları (düzeltme olanları,yani kulüp ve oyuncularla arasının gayet iyi olduğunu,Sezgin ve Polat'la bir probleminin olmadığını) içten yapmadı...Hatta Mustafa Yücedağ'ın söylediklerinin-belki biraz abartmış da olsa- tamamen yanlış olmadığı kanısındayım..Rijkaard'ın iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum,giderken kötü ayrılmak yerine olanları geçiştirmiş olabilir...Yani bunun tazminatla da alakası yok,çünkü her halikarda almaya hakkı var o tazminatı... Ama ben buradan kötü ayrılmak istemediğinden birçok şeyi boşverdiğini düşünüyorum,yoksa şöyle içini dökse kimbilir neler neler söyleyecekti adam...Belki ileride anılarını anlatır,aynen Skibbe gibi,biz de Üstünel gibi yöneticilerin aslında ne olduğunu,medyanın Lincoln'un gönderilmesinde nasıl gazı verdiğini,kulubün nasıl yönetildiğini görebiliriz... Rijkaard'ın hataları yok muydu,vardı elbet...Zaten bunları defalarca söyledik..Ama Galatasaray'da birşeylerin değişmesi için Rijkaard'dan çok daha fazlası gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 valla takım hagi ile birlikte kıpırdadı.baktıgımız zaman trabzonada manisayada yenilmeyebilirdik.fakat iyi oldu futbolcular reykarda yaptıklarının altında kaldılar.belki galatasrayı tarihi hezimete ugrattılar.fakat en azından artık ipleri çekilir umarım önümüz açılır şu takıma baktıgımız zaman komple 11 degişmicek.gidicek adamlar belli.servet hakanbalta ayhan barış mustafa sarp hatta bile bile milli takıma gidip sakatlanan arda gönderilmeli fakat bu listeden çoğu gönderilmicek bana göre.belki ayhanla servetin ipini çekerler.hatta barış fakat mustafa sarp hakan balta ve arda kalır.arda hadi neyse. artık cigerleri kül olmus hakan balta ve keitadan beter emek hırsızı mustafa sarpta kalırsa degişen birşey olmaz. baktıgımız zaman kadromuz iyi.yabancılarımız canla başla mucadele ediyorlar hagi insua cana misimovic kewell gitsin demiş. yönetim degişmedikçe bu sisteminde degişceğini sanmıyorum.sene sonu hagiyi gönderip başkasını getirirler yine servet izleriz.yani ben dogru hareketi ypacagını sanmıyorum yönetimin.yapsalar ub zamana çoktan yaparlardı. şu kötü durumda muhtemelen misimociv ve canayı harcamış olucaz yazık olacak.misimovic reykard dönemimde geldi.ve tamamen en son ihtiyaç olan mevkiye geldi.takım çok kötü olucna o da pek etkili olamadı.aynı şekilde canayı reykard istemedi fakat iyi adam daha başka zamanlarda gelseler iş yapcak adamları harcadık muhtemelen gittikleri takımda efsane olurlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hagi nerde demiş onu ya? Kewell gitsin zaten, forvet arkası kullanmayacaksa Misi de gitsin de Cana ne alaka yani? Ben haber göremedim Hagi listeyi verdi diye ki o listede kimlerin olduğu hakkında da anca spekülason yapılır. Bekleyip görmek lazım, don't panic :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sen karışma gizli fenerli senin gibi gomplocular gönderdi reykardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 isim vermedi adam ya, kiralık oyuncu istemiyorum dedi gerisini gazeteciler doldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 THARKAS said: rijkaard hagiden fazla anliyor futboldan burasi kesin. zaten yillik parasini odemissin neden adami yollayip hagiyi getiriyorsun.. gs yonetimi degismeden 2012 ye kadar kendine gelemez bu sekilde. Yani sezon sonu adam gibi bir TD getir hatta Hagi'yse oda sezon sonu gelseydi. Hem gelen adam kendi takımı kurardı. Kendi sistemine göre oyuncular alırdı. Şimdi Hagi'yi yıpratacaklar. Yani şuan yeni geldi kadro onun değil diye eleştiri yok ama daha ilk devre bitmedi elbet boş eleştiriler artacak. eleştiri gelmese bile ki bu imkansız bişey bu ülkede. Hagi kendi kendini yiyecek sezonun kalan maçlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hıncal Uluç hemen başladı zaten. Gitsin Hagi bile demiyor. Kulübün kapısından içeri hiç girmemeliydi diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hıncal Uluç Messi kimdir Arda gibi oyuncumuz var onu izleyin onu övün diyen adam :D Messi'yi dünya övüyor ama adam hala en örnek oyunculardan biri. Arda ise kameralara ağlayan eleştiri kaldıramayan Behlül'le maç izleyen kendi kaybetmiş yetenekli bir oyuncumuzdur. Türk ve yabancı yetenekli oyuncular arasında ki en büyük farkı anlıyamamış Hıncal Uluç. Kafa yapısı kendini işine verme şımarmama vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar