Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rijkaard'in sucu ne?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Yollandigindan beri gsnin cok buyuk hata yaptigini dusunuyordum.
Dunya capinda bir adam getirmissin sana verdigi 30 kisilik transfer listesinden 1 tane oyuncu bile alamamissin...yillik parasini odemis olmana ragmen onu yollayip Hagi gibi kapasitesi 0 olan bir adami basina getiriyorsun takiminin.

Takimin hali ortada o zaman sormazlarmi sana Rijkaard'in sucu ne?

yonetim fail.
Sosyal ağlarda paylaş

reykardın bi suçu yoktu

bu durum tamamen yönetim hatasıdır.geciken transferler.hadi dogru olsa gecikse neyse.yanlıs mevkiye transferler

e servet ayhan sarp barış ile oynadı reykard.allah olsa bişi olmazdı

hakanbalta pert oldu.futbolcular onu göndermek istedi

baros neil kewell ile 3 kişi oynuyorduk resmen

geri kalan bitikti

messi gelse iş yapamaz öyle bi takım :)
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Tuzunuz kuru tharkas bey açıkm topic leri :)

ahah kendimi ligin ustunde goruyorum su an alttaki takimlarin sorunlarina adandim artik.:)

ama harbi sacma yillik parasini odemissin adamin onu yollayip adam gibi birini getirsen neyse getire getire cingene hagiyi getiriosun takimin hali ortada.

sonra bizim gsli arkadalarla mac izleyemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

La buda moda oldu ha kimse yönetimle aptal oyuncuları eleştiremiyor. Herşey TD'nin suçu. TD bide oyuncuların altını değiştirsin oldu olacak. Yok arkadaş ortamı kuracak yok motive edecek yok piskolojik destek verecek.

Adam şok olmuştur heralde. Pro oyuncu yok ki ülkede hepsi duygusal. Yada tamamen duygusal :D

Sergen gibi TD olma niyetindeki adamlar çıkp yerden yere vuruyor TD'leri. Niye çünkü hepsi kovulursa onlara yer açılır. Yada Rejkard'ı eleştirince wayy bu adam Rejkard'ı eleştirio o zaman bu süper TD olacak mantığımı var anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Rijkaard adam değil, olmadı, olmayacak. Saygılar

Yönetim de adam değil, BAM da. :)

Oyuncular? Koskoca GS be beni çıkar rakibe kan kustururum. O kadar acizce oyun mu olur? Tamam taktik oyuncuyu etkiler. Ama şu aşırı kötü performansın tek sebebi oyuncuların sorumsuz olması.

Kimse alınmasın ama Arda'yı yönetim bozdu. Adam köy ağası gibi. O yaşta kaptan yaparsan Hagi'nin veliahtı gibi komik şeyler söylersen adam olmadan süperman oldum der.

Kameralara ağladı yahu. Takım kaptanı oyuncusunu yumrukladı. Adam GS babasının malı sanıyo heralde. Sahada Polat Alemdaroğlu gibi geziniyor.

Özel gazeteciler çıktı her program ya Arda'yı mahfediyoruz falan konuşuyorlar. Yahu adamı maradona yaptınız görmemişler. Bu lig ne oyuncular gördü. Kaldırın habire adamın bir tarafını.

Yok Arda Avrupa'ya gitmeli falan. Yahu Türkiye liginin en çok koşan adamı Tuncay bile "Ben burda adamların peşinden koşuyorum" diyor. Arda gibi güçsüz fiziksiz adam mı Avrupa'da iş yapacak.

Arda ilk piyasaya çıktığında çok beğenmiştim bir FB'li olarak. Ama acayip tiksiniyorum şuan. Müthiş itici. Bunun sebebide bizim görmemiş basın. Sanki 100 yıldır ayağı top tuan futbolcu görmedi bu ülke aç kaldılar göklere çıkardılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Suç atmadı olanı söyledi. Sanki oyuncular süper çaba göstermişte Rejkard suç atmış. Haklı olarak oyuncuları suçladı. Ha dersin ki bu yanlış oyuncuları çek köşeye uyar ama herkesin içinde rencide etme eyvallah. Ama adam iftira falan atmadı ki hepimiz gördük.

Xavi Rejkard için harika bir TD diyor. Övüyorda övüyor Xavi futboldan anlamıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...