Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramda izmir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı dediğin şeyi bende izmirlilerde sezdim.Nereye giderlerse gitsinler "oooff abi izmir olacaktı şimdiiiii " diye geziyorlar.Antalya ankara istanbul eskişehir.Bütün bu yerlerde karşılaştım.Hepsi de öyleydi.
Mesaj tarihi:
izmir başka da abartılıyor tabi

ben izmirli olarak şehir milliyetçiliği yapanlardan tiksiniyorum. yok efendim izmirli olmak ayrıcalıklıdır yok efendim böyleyiz çünkü izmirliyiz.. tey allam

güzel bir köy işte.

İstanbul dünya kenti bilaer.

İzmirde doğup büyüdüğüm için çok mutlu mesutum tabi bu dediklerim izmir'in ne kadar farklı ve güzel bir yer olduğunu değiştirmez:D

eskişehir de mesela şimdi Türkiye'nin farklılaşan bir başka yeri. bi 40-50 yıl sonra eskişehir milliyetçileri de çıkar meydana.

antalya otel deniz şehri kışın çekilmez

ankara... kurumları ve üniversiteleri güzel sdf

istanbul da dünya kenti işte.
Mesaj tarihi:
yok yani demek istediğim aynı tiplilerin istanbullu versiyonları da bol bol mevcut ve çok rahatsz ediciler aynı şekilde. bi şey diyen yok direk gelip bıkbık konuşuyolar beğenmiyosan git abi :)

ben ankarayı da izmiri de istanbulu da antalyayı da fethiye, marmaris, bodrum gibi ufak yerleri de ayrı severim. tamam antalya biraz fazla sıcak ama olsun. kalkıp da antalyaya gidip "bu ne yaa popom gibi şehir" demem yani. sonradan görme anadolu göçmeni istanbullularda biraz fazla mevcut bu durum.

ama doğruya doğru izmir istanbula göre yaşaması daha kolay ve rahat bi şehir sdfdsf
Mesaj tarihi:
başka şehre gidip burası bokum gibiymiş bizim şehrimiz şöyle böyle demek terbiyesizliktir zaten

hiç başka bi eve gittiğinizde siz fakirmişiniz bizim klimamız televizyonumuz daha büyük yerlerimiz parke evimiz güneş alıyo sizinki kapkaranlık falan diyo musunuz skfld

aynı şey
Mesaj tarihi:
bostanlıda sabaha kadar oturun bigün. dışardan gelenler. şarapçımız bile elit lan. geçen boşları soruyodu amca, baktı işe yaramıyo dedi. aldı çöpe attı onları, masayı topladı adam haha. şarap alıcam 1 liranız var mı şeklinde kibarca para da istiyolar arada.
Mesaj tarihi:
frikik atan var bi tane o mu sdfs. frikik atçak gibi durup uzağa bakıyo. bi tanesi de çiğdem çöpleriyle oyun oynamaya çalışıyo oyunun adı " kazananı olmayan oyun" aynı amcanın serveti varmış ama nerde kimse bilmiyomuş. gitarda çalıyo ayrıca.
Mesaj tarihi:
Yok ya açmadı hiç öyle muhabbetler Girnedeki evinden falan bahsetti.Gece yürüyüşe çıkıyomuş boş boş gezceğine de şişe topluyomuş.Oranın şişeci mafyası varmış,onları anlattı.

Bizden sonra 2 adım ötede adamla karşılaştılar çimlerde yuvarlandılar ayırdık falan çok eğlenceliydi.
Mesaj tarihi:
bir izmir'li olarak itiraf ediyorum,

İZMİR ÇOK SIKICI.

bir arkadaşımın lafı vardır, izmir bir lisede güzel bir de emeklilikte.

tamam evim, canım ciğerim, bostanlıda bir tur atsam nefes alıyor gibi hissederim hepsi eyvallah da.

YAPACAK BİR ŞEY YOK ABİ İZMİRDE.

çok üzücü yani.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

bir izmir'li olarak itiraf ediyorum,

İZMİR ÇOK SIKICI.

bir arkadaşımın lafı vardır, izmir bir lisede güzel bir de emeklilikte.

tamam evim, canım ciğerim, bostanlıda bir tur atsam nefes alıyor gibi hissederim hepsi eyvallah da.

YAPACAK BİR ŞEY YOK ABİ İZMİRDE.

çok üzücü yani.

adam çok haklı.
çok ama.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

türkiyede ne kadar değişik aktivite olabilir ki? yurtdışı dersen tamam da.

abi ben londradayım ilk defa geliyorum, istanbul'u kıyaslarım eğlence olarak londra ile. hatta istanbul londranın eline verebilir çok afedersiniz.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Can londrada yalnız öl emi! Şurda İzmir'de yapılcak bişey olmadığını biz özelden konuşalım dışarıya yansıtma :D

kanka yıllardır insanları kandrıyoruz "izmir'li olmak" falan diye şiirler boyozlar çiğdemler ama artık yemiyorlar, dürüst olmak lazım.
  • Yeni Oluştur...