Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramda izmir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
noldu ki okulda, söyle bi sorun varsa gelip dövelim. bak izmirliler böyle de candır.

yeri gelir beyaz at üzerinde bir prens sanki,
yeri gelir kankası için kavga edecek bir serseri.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

üsküdar çaycısı nerede abi kaç senedir izmirdeyim yeri nerede bunun?

kaç senedir izmir'de yaşayıp da üsküdar çaycısını bilmiyorsan yazık etmişsin kendine. kordon'da çaycı
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

izmir kendini büyük şehir zanneden bir köyden ibaret. izmirliler ayrı izmirciler apayrı insanlar. bir şehir bu kadar kendini kandırabilir.

geldiğim güne lanet olsun direk.

Benimde düşüncelerim yakın arkadaşı anlıyorum ama tabi diğer kişilerin dediği gibi genelde yaşadığım sorunlardan kaynaklanıyor olabilir.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

http://www.hizliupload.com/img/tepecik.jpg

abi bu ne ya ahahahadfsagdf

izmir'de ziyaret etmediğim ve etmeyi düşünmediğim tek yer herhalde : )) şanslı kamyoncusunu arıyor abla :D
Mesaj tarihi:
esasında orayı ziyaret etmelisin :)
istanbulda askerlik yaparken 15 günde bir zurafa sokağa giderdim.
maviş hoşgeldin derlerdi bana haa işimi görmezdim ama çay ısmarlar içerdim.. eğlencesi sohbeti ayrı güzel.
Mesaj tarihi:
Llama said:

esasında orayı ziyaret etmelisin :)
istanbulda askerlik yaparken 15 günde bir zurafa sokağa giderdim.
maviş hoşgeldin derlerdi bana haa işimi görmezdim ama çay ısmarlar içerdim.. eğlencesi sohbeti ayrı güzel.

ne yaptın sen ya şimdi duyda inan yani bu olaya :D
Mesaj tarihi:
Ne kadar kötü yer izmir.
Her yere yürüyüş parkuru yapmışlar.
Millet sürekli yiyor ama yürüyor, zayıf kalıyor.
Kordon diye bi yer var, bomboş arazi. Oysa ordaki çimenleri kaldırıp yerine beton koy, araba parketsinler. Araba koycak yer yok. Karşıyaka da öyle.
Saat 24ten sonra otobüsler de var.
Bisiklet bile sürenler var, yasaklanmalı.
Her yerde köpek var, zehirlenmeli.
Cumhuriyet meydanını gördüm, çok şaşırdım. Bomboş yer, havuz bile koymamislar oraya...
I. Melihi yollamak lazım, adam etsin burayı.
Mesaj tarihi:
izmirden istanbula okumaya gelmiş 2 tane lavuk tanıdım

adamlar izmirden nefret ettirdi ahaha

çok degişik kafadalar.istanbulu hiç ciddiye almıyorlar.ki hani adamların başka şehirden geldiğini falan bilmesen kafasını taşla ezerek öldürürsün öyle tipler.hani adam izmirli bilmiyor işte diyip geçiyoruz

o yuzden izmirdeki hayatı merak etmiyor deilim.bu godoşluğun kaynagını :)
Mesaj tarihi:
sen asıl izmire gelen istanbulluları görmelisin

"İZMİR KÖY YEEEAAA Bİ BOK YOK ABİ KIZLARI DA HİÇ GÜZEL DEĞİL ZATEN İSTANBULDAKİLERR DAA GÜZEL"

şeklinde 24 saat geziyo tipler. ulan izmir istanbuldan daha gelişmiş diyen yok zaten, nasıl bir kompleks edinmişsin ki kimse aksini iddaa etmiyorken durup durup insanın asabını bozuyosun? bırak istanbulu izmiri, ugandalı hatun bakmaz sana hala gelmiş ulaşamadığı ciğere mundar diyo. allah bilir istanbula döndüğünde "abi izmirli hatunlar varr yaa taştı taş burdakiler çekici gelmiyor artık" diyeceksin. istanbullu bile değilsin ki gelmişsin anadolunun bi köyünden istanbulluyum diye geçinip sahipleniyorsun, ben bile daha çok istanbulluyumdur senden.

oh be.
Mesaj tarihi:
valla geçen sene mi ne baya kaldım izmirde

en çok kordonu sevdim.güzellik olarak izmirin kızları çogüzel tamamen hikaye

hani istanbulun varoş semtlerinde dolanmayan bir adam izmirin kızlarını beğenmeybilir.ama şöyle birşeyin hakkını vereyim çok kadın var.yani kaldıgım süre boyunca sürekli gezdim.ve heryerde kadınlar var.genç milf yaşlı.hepsi bakımlı

sanırım bu oran yüksek oldugu için izmirin kızları güzeldir deniyor

mesela kordonda kızlar saat 10da kusuyordu haftaiçi.eglenceydi alkoldü falandı gençlik daha bi heycanlı

istanbuldan tek farkı az insan öz insan medeni insanlar var

şimdi istanbulda türlü türlü insan oldugundan.e malum varoş kesim baya yüksek.türbanlı desen alayı burda.güzel kadın bulmak zorlaşıyor :).

bide yarım kalmış koprusu var.adamlar ayakları dikmiş kopru yok bırakmışlar öyle ortada ahah
  • Yeni Oluştur...