di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Lafini geri al cikarim kopruye!!! Yok ya ingiliz dizisi oldugunu bilmeden acinca garip geldi. Bir de ustune dizideki hatun konusunca buyuk travma yasadim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eheh ilk başta böyle bi çarpıyo hakkaten de alışınca çok hoştur ingiliz aksanlı dizi yaa merak ettim ben de, şimdilik dizi kontenjanım dolu da bi ara başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dizi tavsiyesi banada lazım suan.bütün diziler ara verdi filan şuan bir dizi arayışındayım.hepsini izlemek mumkun değil o yuzden karar veremiyorum komedi dizisi izlemeyi pek sevmiyorum blue mountain idare ediyor rubiconda bittiği için o tarz bir dizi arayışındayım the wire burn notice breaking bad falan önerildi bunlar hep 5 sezon filan bi tanesini seçmem gerekiyor bsg seven biri olarak firely + serenityi de cıkarıyım diyorum aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Lost Girl izleyin iyi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 firefly > breaking bad > the wire > burn notice bu sırayla izle bence. başka öneri istersen sons of anarchy derim. pişman olmazsın kesinlikle. zombili severim dersen 6 bölümlük the walking dead var. son zamanlarda çıkmış komedi istiyorsan modern family, community, outsourced. eskilerden de weeds veya its always sunny in philadelphia olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 BREAKING BAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 o sırayla izliyene kadar ölürüm herahlde firefly ztn kısaymış.ve de breaking bad izliyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 baştan yavaş gelebilir breaking bad biraz ama rubiconu yavaş bulmayıp sevdiysen bunu da seversin her türlü. diğerlerini de al listene zaman bulunca bakarsın. soa özellike çok underrated. kimse izlemiyor ama baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bi de the wire zaten çok uzun. burn notice de 4. sezonu devirdi. o ikisi çok zamanını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 the wire tarihin en underrated dizisidir bomba ötesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 jim mcnulty :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 D'Angelo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yeni diziye başlama olayı çok sinir bozucu birşey ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 parks and recreation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Buddha said: Supernatural, Fringe tadında başka dizi önerebilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kesinlikle "the walking dead"...zombie li korku filmlerini çok seven biri olarak ne zamandır böyle bir dizi çekilmesini bekliyordum..oyunculuklar da makyaj da iyi bana kalırsa çok acayip korkutmasa bile germe konusunda başarılı(tu) bir de hung seviyorum ben tipik bi konusu var gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyunculuk vasat da gerisinde haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 stimpak said: 0ne said: ghost whisperer chuck gossip girl how i met your mother heroes 24 big bang theory spartacus journeyman persons unknown supernatural üstü çizilileri izleme, cidden zaman kaybı persons unknown welcome to level 2! tam zaman kaybı zombili mombili olsun aga izlerim diyosan dead set var 5 bölümlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Topiği ben açmışım haberim yok afasdas myepisodes.com da aklımda kaldığı kadarıyla izlediğim dizileri şey ettim. durum içler acısı 3 ay 2 hafta kadar süre harcamışım izlediğim dizilerde fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Cystein said: the wire tarihin en underrated dizisidir bomba ötesidir 1080p olarak elimde var ama gel gör ki altyazı sıkıntısı var o dizide de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Şu kıtlıkta eski dizilere sardım. Stagate SG-1 8. sezonun başına kadar izledim yetti :D Birde Star Trek 29 sezonmuş yoksa onada dalıcaktım korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yerli dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 blackbook gibin bir ingiliz komedisi varmış iyi diyorlardı, bi bakın iyiyse bende bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Black Books en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ezel 1. sezon. 3 gün sürüyor izlemesi sdgblhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar