HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bu aralar boş zamanım var fakat zamanında her türlü diziyi izlediğim için izleyecek birşey kalmadı gibi birşey. Diğer insanlara sorayım belki bilmediğim dizi vardır diye düşündüm. Şimdi izlediğim dizileri saymaya kalkıcam içinden çıkamıcam çünkü epey fazla izledim. Tavsiye alayım varsa, ne izlediniz izliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sons of anarchy oz bunları izlemdiysen direk başla ama o kadar dizi izlediğine göre izlemişsindir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 İzledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 boardwalk empire başladı, gayet güzel gidiyor. daha 8. bölümde ama en azından bi gün idare eder seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 izlediklerini ve tur olarak sorarsan daha yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 family guy izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Entourage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 big bang theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 blue mountain state bones burn notice castle damages its always sunny in philadelphia modern family the beast weeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hepsini izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 En azından nasıl birşeyler aradığını veya en sevdiğin 5 tanesini yazarsan mutlaka bir tavsiye verebilirim. 8 months, 1 days, 11 hours, 45 minutes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Dead Like Me Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gerge nin dediklerine bakiym izlediğim 5 diziyi sayarsam deadwood shield oz the wire rome gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya körüm ya okuma özürlü asdfsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 the it crowd izle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 izledim oınu da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 the unusuals reaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ghost whisperer chuck gossip girl how i met your mother heroes 24 big bang theory spartacus journeyman persons unknown supernatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 HolyRaider said: gerge nin dediklerine bakiym izlediğim 5 diziyi sayarsam deadwood shield oz the wire rome gibi Breaking Bad The Mentalist Sanmıyorum ama bir ihtimal izlemediysen Dexter ve House. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Eski bir dizi Dead Zone'a basladim suan fena degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Roswell , Full House,Babylon 5,Battlestar Galactica,The West Wing,Studio 60 on the Sunset Strip izlememiş olabileceğini düşündüğüm aklıma ilk gelen diziler bunlar, daha istersen yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 eyw sağolun aldım hepsini listeye tek tek izlerim artık beğenirsem ne ala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 babylon 5 begenmeyeni vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Firefly izle önce. IMDB puanı 9.5, The Wire ve Arrested Development'tan sonraki en yüksek puanlı dizi ve sadece 14 bölüm + 9 çizgiroman + film (IMDB puanı 8.0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 0ne said: ghost whisperer chuck gossip girl how i met your mother heroes 24 big bang theory spartacus journeyman persons unknown supernatural üstü çizilileri izleme, cidden zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar