Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL: G.Antep - Fenerbahçe 13.11.10 @ 19.00

Odeon

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Holy said:

Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı.

kusura bakma ama selfpwn olmssun biraz.. son yıllarda sorun yok diyip 2005li yıllarin mac sonuclarini koymussun.. bende antepin son 3 yılda koydugu maclarin sonclarini yazim dedim ;) denklem ortada
senin son yılların 3 yıldan ibaret ise, balık hafızalı lafımı desteklersin.

benim son yıllardan kastettiğim şey 5-10 yıl arasıdır. 2 sene bir takıma yenildik diye, "son yıllarda hep yeniliyorsunuz antepte" diyemezsin. son yıllar ne lan? 2 sene olmuş ne yılları?
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Beyler , Aykut Kocaman'ın maç sonrasında ki verdiği demeç :

"Hemen üstümüzde yer alan rakiplerimizi de düşünürsek bu maç bizim için önemliydi. Bizim kazanacağımız sonuçla beraber durumumuz çok karlı bir avantaja dönüşebilecekti. Maça bu duygularla başladık. Zorlu bir deplasman, kuvvetli bir takım Gaziantep. Özellikle son dönemlerde hızlı bir ekiple oynayacaktık. Bu da işin başka bir gerçeği. Maça son derece iyi başladık, belki Ankaragücü maçında ve evvelki maçlarda olduğu gibi. Sonucu elde edene kadar da son derece etkili oynadık. Karşılaşma daha sonra yavaş yavaş Gaziantepspor'un bizim sahamıza gelmesiyle sonuçlanan bir oyuna doğru büründü. Burada iki faktör vardı. Topu aldığımız anda hızlı kontrataklar yapmayı bir kaç pozisyon dışında beceremedik. Bu konuda etkili olamadık. İkinci yarı 15 dakika periyotlar aldık. İlk 5-10 dakikalık periyotta daha rahattık. Daha sonra top tutma konusunda çok sıkıntı yaşadık. İkinci yarının 30'ncu dakikasından sonra arka arkaya 2-3 pozisyona girdik. Fakat bunu değerlendiremedik. Bu süreçte ev sahibi takımının sonucu istemeye yönelik baskısı arttı. İlk yediğimiz golden sonra takım demoralize oldu. Bu, ikinci gol için zemin hazırladı. Ev sahibi takım daha fazla istedi. Beklemediğimiz bir skorla karşılaştık. Gaziantepspor'a başarılar diliyorum. Beklentilerimizin çok yüksek olduğu bir haftada istemediğimiz bir skorla karşılaştık."

Kontra ataktan bahsediyor adam ya... Bunu Fener yönetiminde kimse idrak edemiyor mu acaba ? Fener golu buldumu farka gitmesi lazım. Ama ne hikmetse ilk golu bulan fener hep yeniliyor bu sezon. Bu adam küçük takım bile çalıştırcak kapasitede değil, ki gördük bunu Ankaragücün'nde.

Evet kontra atak diyor. Maçı izlemedim ama eminim BJK maçının kopyası olmuştur. Aykut'tan ümidi kesiyorum buda diğerleri gibi bir hatayı 50 bin defa yapacak. KAnser edecek bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde çok dürüst bir adam. Antep çok hızlı takım diyor. 2 cümle sonra kontra atakları yapamadık diyor. Hızlı takıma kontra atak? Öndesin ve geri çekilip nakavt vuruşunu yapmaktansa acizce kontra pozisyonları mı bekliyorsun?

Maçı izlemedim ama anlatılanlar BJK maçı gibi olmuş izlenimi çıkarıyor.

Anlaşılan o ki FB 2 gol rahat yemeye müsait bir takım. 3 tane gol atmadıkça hiç maçta rahat edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut zaten takım olarak defans takım olarak hücüm istedi ama bir türlü yapamadı. Mesela maç yorumuna bakıyorum Yobo ile forvet arasında çok mesafe varmış. Defansta çakılı hücümda.

Kadro her ne kadar iyide olsa kağıt üstünde bu kadro Ancak Daum'un defans anlayışı ve duran toptan falan gol arayarak 1-0 2-1 gibi sonuçlarla biraz başarılı olabilir. Başka türlü oynayamaz. FB taraftarı Alex'in iyi oyuncu olduğunu biliyor ama anlamadığı Alex'le bu sistemden başka oynuyamazsın. Ve biz sırf bu yüzden 2 şampiyonluğu hediye ettik. Daum'da aptal değil bu kadroyla bu oyun oynanır başkası oynanmazdı biliyordu.

Aykut güzel şeyler diyor ama istediği oyun sstemiyle alakası yok kadronun. Ocak ayında kadro kağıt üstünde her ne kadar kaliteli görünsede, kendi istediği sistemde oynuyabilecek güçlü dayanıklı oyuncular almalı.

Almazsa ne olur? Tamamen Daum'un sisteme döner ve o bahsettiği FB yalan olur. Öyle bişey bir 10 yıl daha sonrasına kalır. Tükürdüğünü yalamış olur benimde ona olan inancım kalmaz. Radikal kararlar alması lazım ocak ayında. Ki geç kaldı da sayılır.

Alırsa ne olur? Takımda bir süre uyum sorunu olur. Bu sezon ilk 4e oynarız şampiyonluk hayal olur. Ama gelecek sezon harika bir FB izleriz ve önümüzdeki 10 yılı kurtarmış oluruz. Günü değil.

Ben 2.sini yapmasını umuyorum. Günü kurtarmak bir yere kadar. Aykut'un kresi bile bir yere kadar. Ve Daum'un yolundan giderse bir kaç sezon idare eder sonra Aykut'un bile kresi kalmaz.

Ama Aykut'un bişey yapamıyacağına inanıyorum. Çünkü FB taraftarı futboldan falan anlamıyor. En azından çoğunluk. Bu adam radikal kararlar verdikçe ağlıyacaklar neden Santos gitti neden Alex gitti neden Selçuk gitti o bizim damadımızdı öbürü bizim oğlumuzdu.

Benim gibi al Aykut 2 sezonu feda et ama 10 yılı kurtar diyecek realist çok az taraftar görüyorum. O yüzden Aykut'ta Daum gibi taraftarı idare etmeye çalışabilir.

Gördüğüm o ki tek suçlu günlük başarılarla sevinen taraftar. Hiç sabırlı değil FB taraftarı. O yüzden Aykut ne kadar başarılı olabilir bilemiyorum. Değil Aykut başkasıda modern futbol oynatmaya çalışsa bu alt yapıyı değiştirmesi zaman alacaktır. Ve o zamana tahammülü yok FB'lilerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forumdaki insanlar da güzel şeyler söylüyor, mantıklı konuşuyor, Aykut'un kendini bilir tavırları göz boyadı, Fenerbahçe'nin son 10 yıldaki "caretaker" dediğimiz adamlar harici en vasat teknik direktörü açık ara.

Takımda kondisyon yok , sadece farkı yaratan bazı maçlarda yıllardır özlenen Stoch-Dia gibi kanat oyuncuları ve Niang gibi bir bitirici, Fenerbahçe şu an en iyi kadroya sahip aslında takımı komple ele alırsak, şu puanları toplayan sadece kadro
Sosyal ağlarda paylaş

Emre-Lugano-Niang-Dia yoktu, Dia gibi biri varken Kazım'a sabretmek zor bir olay olsa gerek. Ayrıca Niang gibi hızlı adam dururken iç saha santraforu Semih'i niye oynatır bu da sorulması gereken bir soru.

Kadro çok çok iyi aslında ama kullanmayı bilene tabii ki, ayrıca devrede Cristian-Bilica-Guiza gidipte yerine Emre'ye yardımcı Appiah benzeri adam gelirse cok şey farkeder bu takımda.

Yine de bence asıl sorun Emre'nin alternatifinin olmayışı. Alex'e bile alternatif var (misal Semih bunu gösterdi önceden) ama Emre'ye yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro iyi ama alakasız abicim. Dengesiz bir kadro. Niang Dia gibi hızlı oyuncuların var ama yinede Daum'un taktiğine mahkumsun. Kadro'nun geneli bildiğim Daum kadrosu. Bir kaç tane hızlı adam alınca takım hızlı pas yapmıyor malesef. Komple sistem değişiyorsa bu oyuncularda yavaştan yol alacak. Bu kadar basit. Yada yapmıosan ayrım yamalak yapma bari.

Her iyi oyuncu her iy itaktikte oynayacak diye bişey yok. Takımın genel bir karakteri yok. Sadece birbirleriyle alakasız yıldızlarla dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...