Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ekşide diğer yazdıklarını okuduktan sonra kendimden utandım lan sabahtan beri üzülüyorum üç kuruşluk adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ben yazıyı parça parça okudum hepsine nefesim yetmedi ve hiçbişey anlamadım. Derdi neymiş araba mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Atlıyacam diyip te o köprüye çıkıp atlamamak en büyük intahar nedenidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 para cezası. fakir adamın intihardan vazgeçme şansı bile yok memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nosfe said: Ekşide diğer yazdıklarını okuduktan sonra kendimden utandım lan sabahtan beri üzülüyorum üç kuruşluk adama. Ekşiye yazan adamdan ne bekliyordun ki? Antik çağ filozoflarının bozuk reenkarnasyonları gibi kasıntı ergenlikten çıkmamış klavye üzerinden tatmin yapan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o değil de bu başlık burada açılmış olsa "aferin iyi düşünmüşün" der ve kilitlerdim hemen herhalde.. sonra öm'den tartışırdık. tartışma alevlenince intihara imkan bulamazdı.. @buddha: hey ben de ekşiye yazıyorum.. oh wait.. haklısın aslında lan.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Loxias said: para cezası. fakir adamın intihardan vazgeçme şansı bile yok memlekette Ahahahaahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 İnternetin taaa ICQ dönemlerinde modaydı şu intihar şovmenliği. Arada arkadaş listesinden böyle mesajlar gelirdi "x intihar etti/vefat etti ben abisiyim/babasıyım y'siyim başımız sağolsun" falan diye, moda olmuştu nerede tırt ego açı varsa böyle mesajlar atar sonra invis girip milletin üzüntü mesajlarından orgazm olurdu. 3 gün sonra online olunca "hani ölmüştün lan" diyenlere de "yaa küçük kuzenim yazmış onu şaka yapmış aklınca salak ihi ihi" diye palavra atarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 adam artık atlayabilir =) ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Loxias said: para cezası. fakir adamın intihardan vazgeçme şansı bile yok memlekette hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 barnacle said: Bella said: inmiş diyorlar. ya yazı da çok karaktersizmiş gerçekten. öyle deme vicdansız! adamın neler yaşadığını bilmiyoruz. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Rewendor said: İnternetin taaa ICQ dönemlerinde modaydı şu intihar şovmenliği. Arada arkadaş listesinden böyle mesajlar gelirdi "x intihar etti/vefat etti ben abisiyim/babasıyım y'siyim başımız sağolsun" falan diye, moda olmuştu nerede tırt ego açı varsa böyle mesajlar atar sonra invis girip milletin üzüntü mesajlarından orgazm olurdu. 3 gün sonra online olunca "hani ölmüştün lan" diyenlere de "yaa küçük kuzenim yazmış onu şaka yapmış aklınca salak ihi ihi" diye palavra atarlardı. ahaha snn rulz ama biri gerçekti galiba ? mezar bile yapmıştık öle hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Abi ortaokul lise doneminde vardir kendimiz ya da arkadas icin yapmisligimiz. Ben de cok kafa skmisimdir orta okulda falan "beni gormezseniz bir sure uzulmeyin tamam mi?" gibi sacma sorularla. IRC'den tanistigin adam lan. 2 gun sonra unutacak zaten seni. O yaslarda mantikli geliyor ama -kisinin deyimiyle- ceyrek asir yasamis padisahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 suser lere asrin ayari geldi patiden, yazanlar caktirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ekşisözlükteki bütün entryleri okumadım da : said: "halen görüşüyorum bunlarla. vergi dairesinde üç kuruşluk maaşla çalışıp banliyöye binen, çocuğunu özel okullara göndermekten aciz bu insan atıklarıyla görüşüyorum. eski günlerden konuşuyoruz bazen. hala öfkeliler, hiç bitmeyecek bu öfke, nesilden nesile aktarılacak." Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Loxias said: para cezası. fakir adamın intihardan vazgeçme şansı bile yok memlekette Loxias said: nolduda hayatınız kötü cod un son oyununu mu alamadınız? Şu 2si ya ahahahaha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Loool şu entryi okuduktan sonra bu topikte küfretmek serbest olsun!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu meth lan game filan oynuyo olsa muhtemelen oyundan çıkan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 derdi neymiş arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 icine trasty kacmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Trasty ile 1v1 atmışlar Trasty yenmiş ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 adam atladı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 mektubunu okumadım fakat gerçekten intihar edicek sebepleri varsa bile.bunu bu şekilde reklam kampanyası haline getirmek onuda bırak kopruden atlamaya calısmak bile gerizekalılıktır intihar mı ediceksin.delikanlı gibi et intiharını öyle kopruye cıkıp bana ayşeyi getirin.atlarım ulan yaklaşma tribindeki adam ölsede umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar