Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Nosfe said:

Ekşide diğer yazdıklarını okuduktan sonra kendimden utandım lan sabahtan beri üzülüyorum üç kuruşluk adama.

Ekşiye yazan adamdan ne bekliyordun ki? Antik çağ filozoflarının bozuk reenkarnasyonları gibi kasıntı ergenlikten çıkmamış klavye üzerinden tatmin yapan herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetin taaa ICQ dönemlerinde modaydı şu intihar şovmenliği. Arada arkadaş listesinden böyle mesajlar gelirdi "x intihar etti/vefat etti ben abisiyim/babasıyım y'siyim başımız sağolsun" falan diye, moda olmuştu nerede tırt ego açı varsa böyle mesajlar atar sonra invis girip milletin üzüntü mesajlarından orgazm olurdu. 3 gün sonra online olunca "hani ölmüştün lan" diyenlere de "yaa küçük kuzenim yazmış onu şaka yapmış aklınca salak ihi ihi" diye palavra atarlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İnternetin taaa ICQ dönemlerinde modaydı şu intihar şovmenliği. Arada arkadaş listesinden böyle mesajlar gelirdi "x intihar etti/vefat etti ben abisiyim/babasıyım y'siyim başımız sağolsun" falan diye, moda olmuştu nerede tırt ego açı varsa böyle mesajlar atar sonra invis girip milletin üzüntü mesajlarından orgazm olurdu. 3 gün sonra online olunca "hani ölmüştün lan" diyenlere de "yaa küçük kuzenim yazmış onu şaka yapmış aklınca salak ihi ihi" diye palavra atarlardı.

ahaha snn rulz ama biri gerçekti galiba ? mezar bile yapmıştık öle hatırlıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ortaokul lise doneminde vardir kendimiz ya da arkadas icin yapmisligimiz. Ben de cok kafa skmisimdir orta okulda falan "beni gormezseniz bir sure uzulmeyin tamam mi?" gibi sacma sorularla. IRC'den tanistigin adam lan. 2 gun sonra unutacak zaten seni.

O yaslarda mantikli geliyor ama -kisinin deyimiyle- ceyrek asir yasamis padisahim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekşisözlükteki bütün entryleri okumadım da :

said:
"halen görüşüyorum bunlarla. vergi dairesinde üç kuruşluk maaşla çalışıp banliyöye binen, çocuğunu özel okullara göndermekten aciz bu insan atıklarıyla görüşüyorum. eski günlerden konuşuyoruz bazen. hala öfkeliler, hiç bitmeyecek bu öfke, nesilden nesile aktarılacak."

Oha.
Sosyal ağlarda paylaş

mektubunu okumadım

fakat gerçekten intihar edicek sebepleri varsa bile.bunu bu şekilde reklam kampanyası haline getirmek onuda bırak kopruden atlamaya calısmak bile gerizekalılıktır

intihar mı ediceksin.delikanlı gibi et intiharını

öyle kopruye cıkıp bana ayşeyi getirin.atlarım ulan yaklaşma tribindeki adam ölsede umrumda değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...