Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 niye noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yok, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 beni de yanına al reis. üşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: Selam Benim 2 monitörüm var biri tv/monitör biri led monitör led'de sadece vga girişi var. diğerinde skarttan tut işte vga dvi hdmi hepsi var mesela ben bilgisayarda 1080p bir film oynatıyorum. bu özdeş monitörler diyelim biri sinyali VGA dan alıyor birisi HDMI dan alıyor görüntü ne kadar fark eder? Ben yani 1080p diye indirip vga ile boşuna mı izliyorum? evet ise vga/hdmi dönüştürücüler var mı? aynı işi görüyo mu? yoksa led'i atıp tv olanı takıp hdmi'dan keyfime mi bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ledde nasi hdmi olmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yok abi işte. 340 liraya o kadar :P full hd falan ama adam bi 12 volt adaptör bi de vga koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrüyü dövmeye çalışanı pataklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şükrü abüğ, o kız bana bakar dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 baktigi yerde durursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok öyle değil abi gönlünü verir mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 almasini bilirsen herseyini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,5204734 Ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sukrucum, alti kitanin besinden hatunlarla sevistim ama bir turlu zenci nasip olmadi. hani hepsi de guzel degil ama guzel ve zayif olanlari da kendi aralarinda takiliyor, ya da sapi oluyor ki yarisamiyoruz onlarla da dogal sebeplerden. sence ne denemeliyim? simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bittus said: ya da sapi oluyor ki yarisamiyoruz onlarla da dogal sebeplerden. valla tek şansın 3some, tabi bazı şeylerden taviz vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: ledde nasi hdmi olmaz lan. niye ki, adam florasan yerine led koyuyo sadece değişen bi mok yok. hdmi ile alakesi yokh. şükrü bi dizi fikri var kafamda. senaryosunu şöyle böyle oturttum. adı da bizimkiler olacak sanırım. ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevgilim kesin yıldönümümüzü hatırlamıcak.metin olmak için ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu postunu okut bunun için Şükrü'ye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bittus said: sukrucum, alti kitanin besinden hatunlarla sevistim ama bir turlu zenci nasip olmadi. hani hepsi de guzel degil ama guzel ve zayif olanlari da kendi aralarinda takiliyor, ya da sapi oluyor ki yarisamiyoruz onlarla da dogal sebeplerden. sence ne denemeliyim? simdiden tesekkur ederim. şükrü olsa şimdi git bir AIDS testi yaptır önce derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dylanN said: sevgilim kesin yıldönümümüzü hatırlamıcak.metin olmak için ne yapmalıyım? ona küçük porscheler al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mr_Hand said: aquila said: ledde nasi hdmi olmaz lan. niye ki, adam florasan yerine led koyuyo sadece değişen bi mok yok. hdmi ile alakesi yokh. şükrü bi dizi fikri var kafamda. senaryosunu şöyle böyle oturttum. adı da bizimkiler olacak sanırım. ne dersin? o acidan degil, bu devirde hdmisiz monitoru kim yapmis la acisindan. o dizi cekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 deme be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dylanN said: sevgilim kesin yıldönümümüzü hatırlamıcak.metin olmak için ne yapmalıyım? it is a Jersey thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dylanN said: sevgilim kesin yıldönümümüzü hatırlamıcak.metin olmak için ne yapmalıyım? bin porşene düt düüüüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şükrü. soru nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 porş geyiğiniz gayet sıkıcı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar