BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Proxa, 13 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: ...cloth-yok... cloth-hepsi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 cloth'da absorb olayi yok zaten, hersey bonuslu ona. elbise olsun diye giyiliyo. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Obarey azönce rangerın gerçek yüzünü öğrendim :) Şuan lvl12'yim,tam tabiriyle çok pis çakıyorum. Bide daha iyi ok olsa daha iyi vurucak biraz fletching kasmak lazım 85 şuan :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 cloth-netural[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ranger ın asıl yüzü level 20 de belli oluyor malesef[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Her charın asıl yüzü level 50'de belli oluyor..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 demek istediğim o değildi BT :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bilakis cloth neutral değil bütün dmg çeşitlerine karşı zayıf zayıf oldukları alanı yazıyosak cloth için hepsi demek daha mantıklı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Merc ezer ?!? (tartışma topii ya o bakımdan)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 blacrose sanırm anlamadın cloth hepsine karşı en zayıfı doğru ama her damage turunden eşit hasar aldığı için natural almışlar yani hepsine zayıf ama hepsine eşit zayıf o yüzden natural[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Proxa, 13 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: neyin neye zayıf olduğunu yazarsanız yi olur benim bildiklerim cloth-yok ... neyin neye zayıf olduğunu yazmıyor muyuz? cloth hepsine zayıf işte bunda anlamayacak bişe yok ki neutral demek hepsine karşı ne zayıf ne kuvvetli demeye geliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Neutral.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 zayıf = neutral cloth icin yani kimse (-) li vuramıyo herkes DAYAK DAYAK diye vuruyo[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 black neye karşı zayıf olduğu derken o değil bak mesela plate crush a zayıf chain trust a zayıf bu yüzden plate e crush la vurursan bonus trustla vurursan az hasar verirsin burda konu olan verdiği absorbation veya armor factor değil sen cloth a crush lada aynı hasarı veririsin(ne kadar hasar verdiğin önemli değil) slash lede trush lada[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Armorun resistleri ayri, absorbu ayri birsey. Armor resistleri[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende onu söyledim zaten[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 valla o zaman farklı bir dilde konuşuyolar çünkü benim öyle bir ifadeden anladığım şudur plate crush'a zayıfsa, aynı tabloda cloth için de neutral yazıyosa bunun anlamı cloth crush dmg'a göre plateden iyidir demeye geliyor yani kelimenin anlamına göre böyle o tabloda eğer tek tek armorları sınıflandıracaklarsa ve bir yerde yapacaklarsa bunu, o zaman cloth-all demeleri gerek ha ama armorlara bonus dmg veriyodur bazı dmg çeşitleri, cloth a bonus dmg vermiyodur (ki bu çok saçma o zaman) o zaman neutral olur belki ben şunu merak ediyorum mesela plate için crush dmg verildiğinde ; XXX (+yyy) mi yazıyor? yani cloth için böyle bir bonus yok mu bunu mu söylüyosunuz?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Baggio, 14 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Armorun resistleri ayri, absorbu ayri birsey. Armor resistleri ha öyle olur bak :) ben direk dmg olarak düşündüm olayı öyle yazılmış çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bir armora zayif oldugu damage tipiyle vurursan %8 (8 idi sanirim) bonus aliyorsun ek olarak, ama clothda boyle bir bonus/penalty yok, tamamen senin vurdugun damage ve adamin melee resistleriyle ilgili.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Proxa, 14 Ağustos 2004 17:04 tarihinde demiş ki: black neye karşı zayıf olduğu derken o değil bak mesela plate crush a zayıf chain trust a zayıf bu yüzden plate e crush la vurursan bonus trustla vurursan az hasar verirsin burda konu olan verdiği absorbation veya armor factor değil sen cloth a crush lada aynı hasarı veririsin(ne kadar hasar verdiğin önemli değil) slash lede trush lada okumuyosun sen benim yazdıklarımı :( :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hah işte bu çok saçma geliyor bana nedense yani tamam AR olarak zaten düşüksün cloth ile, zaten bonuslu dmg yemesen bile eşşek yüküyle dmg yiyosun ama işin etiği açısından o kadar anlamsız ki plate gidiyo diye adama crush wep ile diyelim ki 500+40 (%8) vuruyosun aynı adam üzerindekini çıkarıp cloth giyiyo ona da mesela 1000 vuruyosun tamam toplamda cloth çok daha fazla hasar alıyor ama işin şekline bakarsan crush wep ile adam sana o + dmg i veremiyor bu şöyle olmalıydı, cloth'un AR'si biraz daha yükseltilip bütün dmg türleri için o %8 almalıydı 1000 yerine 900+80 gibi sonuç yine aynı olacaktı, bişe değişmeyecekti ama işin kimyasında o %8 olacaktı ben bunu bilmiyodum, hayal kırıklığına uğradım şimdi, laf olsun diye formülize etmişler bir takım şeyleri[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: BlackRose, 14 Ağustos 2004 17:10 tarihinde demiş ki: cloth a bonus dmg vermiyodur (ki bu çok saçma o zaman) o cloth a bonus damage veren 2h troll warrior u düşünsene :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 okuyorum da şu durumda hala saçma geliyor bana o hesaplama ya da sallayın gitsin mythic bu sonuçta 300 kişilik kay'da (prime time öncesi) ML4 yapılmıyo lagden losstan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Proxa, 14 Ağustos 2004 17:18 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 14 Ağustos 2004 17:10 tarihinde demiş ki: cloth a bonus dmg vermiyodur (ki bu çok saçma o zaman) o cloth a bonus damage veren 2h troll warrior u düşünsene :) neyini düşünecem sonuçta şu anda da o troll 1 kere vuruyo bana? yukarıda dediğim gibi bir hesaplama yapılsa o troll bonuslu olarak da şu ankinin aynısını vuruyor olacak okumuyosun sanırım yazdıklarımı?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 blackrose bence senin dediğin gibi olsa crush a natural olmalıydı trust ve slashe karşı güçsüz olmalıydı sonucta sen çıplak adamada balyozla vursan aynu üzerinde cloth olanada[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar