Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle: Los Angeles(03.11.11)


Cystein

Öne çıkan mesajlar

bıkmadılar gereksiz filmler çekmekten, konu kalmadı sanki. uzaylı gelecek topla tüfekle lazerle mi uğraşacak. sadece insanları etkileyecek bir biolojik zımbırtı sallarlar tepeden oldu bitti gitti. bi de dünyaya gelip yada insanları yokedipte ne yapacaklar? bunlar tamamen geyik. devletlerin kitleleri kontrol etmek ve kendine bağlamak için korkuya ihtiyaç var, yeni bir korku öğesi daha yaratıyorlar sadece hepsi bu. e tabi bi de üstünden para kazanıyorlar mis gibi.

güncelleme: yapıldı mı daha önce bilmiyorum ama, bi tane filmde de dünya bi felaketle karşı karşıya kalsın uzaylılar kurtarsın. evet gora daki cem yılmaz geyiği gibi oldu biraz ama bu mahlukatların hepsi mi kötü hepsi mi düşman yahu ::)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor yapıldı öyle bir film. Adını hatırlamıyorum ama konusu şöyle bir şeydi


Salgın çıkıyor insanlar zombiye dönüşüyor. Bir kasabanın etrafı çelikten duvarlarla bir gecede sarılıyor millet uzaylılar geldi diye onları suçluyor kasabadakiler öldürmeye çalışıyor fln. Meğerse bunlar kurtarmaya gelmiş iyileştiriyorlar insanları ama 1 tane lavuk kasabadan uzaklaşıyor neyse uzaylılar iyileştirdik hadi bizden bu kadar diyor çekiyor gidiyor sonra o kaçan salak herkese yayıyor tekrardan :D Yapacak bir şey yok yine uzaylı bekliyorlar filmin sonunda asdalsd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...