Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Evet zuzaylılar yine dalıyolar kafa göz. Amerika da dünyayı kurtarıyor. Ama fragman beni benden aldı. 4 gözle beklemedeyim :D Michelle Rodriguez de var. MMMMH http://www.youtube.com/watch?v=ORb3zC8z94w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu tarz filmleri seviyorum ya.başı sonu olacaklar falan hep bellidir.ama yinede güzel oluyo bide uzaylıları hakkaten getiricez bi gün bide bu sefer gelenler harbi savaşçılar gibi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abov iyimiş, lam bu ara amma uzaylılarla savaş filmi çıkıyor, moda herhal. 1-2 tane daha var böle gelicek. filmlerle bizi hazırlıyolar reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 michelleciğim yine ölür bu filmde. daha canlı bitirdiği film yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kenny 1 michelle 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya dünyanın en çirkin ama en çirkin hatunu michelle. yani daha çirkini olmaz olamaz. kibariyenin annesinin bile bi seksapeli vardır bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mişelciğime böyle roller yakışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi şu neandertal karının nesini seviyosunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_DLMbxIoKN3c/SZNEVoKYR0I/AAAAAAAATTE/RPSeu8lE8ws/s400/michelle-rodriguez-82.jpg dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ABİ TİPE BAK BANLANMA SEBEBİM OLUCAK KARI BU NE LAN BU NEDİR OLM? ŞŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evlenirim ben bunla, bizimkileri ayarlıyım istemeye gidelim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 1) michel erkek gibi kari igrenc ya 2) nezle virusu fln olmaz tekrardan, filmin sonunda alienlere ebola fln bulastiriverirler olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 memikucu var diye evlenirim diyen arkadaşlara kınama yolluyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 beyler michelle'i sevmeyenler lütfen topiği terketsinler elim ayağm titriyo bak. bak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 garbıça gel orda kapışalım canım. teke tek. yu en mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Michelle'le rullaz. Dün Avatar'ı izledim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fragman etkiledi beni! bak hala tüylerim diken diken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o nasıl bir müziktir ahahahh güzel aksiyon olacak belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fragmanı bir tek ben beğenmedim sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bıkmadılar gereksiz filmler çekmekten, konu kalmadı sanki. uzaylı gelecek topla tüfekle lazerle mi uğraşacak. sadece insanları etkileyecek bir biolojik zımbırtı sallarlar tepeden oldu bitti gitti. bi de dünyaya gelip yada insanları yokedipte ne yapacaklar? bunlar tamamen geyik. devletlerin kitleleri kontrol etmek ve kendine bağlamak için korkuya ihtiyaç var, yeni bir korku öğesi daha yaratıyorlar sadece hepsi bu. e tabi bi de üstünden para kazanıyorlar mis gibi. güncelleme: yapıldı mı daha önce bilmiyorum ama, bi tane filmde de dünya bi felaketle karşı karşıya kalsın uzaylılar kurtarsın. evet gora daki cem yılmaz geyiği gibi oldu biraz ama bu mahlukatların hepsi mi kötü hepsi mi düşman yahu ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 din ve siyasetle ztn bağlamış abi, komik olmayın ahaha altı üstü uzaylı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 radikal uzaylılar çocuklarına bu filmleri izlettiriyorlar, ondan sora yok kaçırıldım, yok implant koydular, yok ineklerimi kestiler. tabi yaparlar, o genç uzaylıların çoğu taptazecik beyninlerinin içinde bizi psikopat sanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 işte o bütçeyle adam gibi bi film çekseler de seyretsek diyorum, gına geldi altı üstü uzay filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Luxor yapıldı öyle bir film. Adını hatırlamıyorum ama konusu şöyle bir şeydi Salgın çıkıyor insanlar zombiye dönüşüyor. Bir kasabanın etrafı çelikten duvarlarla bir gecede sarılıyor millet uzaylılar geldi diye onları suçluyor kasabadakiler öldürmeye çalışıyor fln. Meğerse bunlar kurtarmaya gelmiş iyileştiriyorlar insanları ama 1 tane lavuk kasabadan uzaklaşıyor neyse uzaylılar iyileştirdik hadi bizden bu kadar diyor çekiyor gidiyor sonra o kaçan salak herkese yayıyor tekrardan :D Yapacak bir şey yok yine uzaylı bekliyorlar filmin sonunda asdalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar