Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ilgi üzerine yaratılmış bir varlıktan ne beklersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gazla, "sen benimkini söyle lan!" diye bağıracaksın, cevap verse bile, "bok o, değil!" diyeceksin. ben de hatırlamıyorum şaka maka dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 shit happens. ona küçük sürprizler yap konuyu okumadım kesin 125 defa denmiştir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oha hiç denmemiş şimdiye kadar bir kadın hala doğumgününe önem verdiği bir dönemdeyse 0-25 yaş aralığında demektir. sonrasında geriye doğru gitmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 pogodi said: başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. lan ben sabahtan beridir doğum gününü unuttuğunu sanıyordum DOĞDUĞU GÜNÜ SORUP BİLEMEDİĞİ İÇİN Mİ AĞLAYARAK KAÇMIŞ?!? bugünkü 2. oha diyişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kendinizi nasil unutmuyosunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 pogodi said: başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. yalnız bende ilk mesajı okumamıştım :) kız spastikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 padawan said: sordu, unutmuştum ağlarak masayı terketti ne yapıcağım :( ? Ağlayarak masayı mı terketti sdfkjlsjdfks Çok gereksiz olmuş, ben olsam bağırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o zamanda etraftaki tek ilgi odağı olurdun,rahatsız edici bi duygu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 mission accomplished olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 baymışsınız iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ilk mesjaı okumadan nası topic cevaplıyonuz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 O kızın çilesi çekilmez. Paso kendini sabote eder, durduk yere aksiyon yaratır, ilişkiyi diziye dönüştürüp arkadaşlarına izletir. Canı gitmek istiyor hazır, bırak gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Eralp said: öncelikle doğum gününü öğren bosuna kendini yorma yine unutacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Red said: pogodi said: başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. yalnız bende ilk mesajı okumamıştım :) kız spastikmiş bugun doğum gününü unutan yarın kutlamayı da unutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 unutmakla en doğrusunu yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 HymnOfSnuk said: gazla, "sen benimkini söyle lan!" diye bağıracaksın, cevap verse bile, "bok o, değil!" diyeceksin. ben de hatırlamıyorum şaka maka dsfd.sölerse de çok büyük sıçar yani ve bayanlar genellikle unutmaz ama bu bayan değil bağyan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 eğer bilirse bu sefer bilemedin diye yalan söyleyip asıl ben seni terk ediyorum ühühü diye kaçabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ya "seni kızdırmak için yaptım. kızında çok tatlı oluyorsun" gibisinden filan sıkamadın mı? böle şelerle gelmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 harbiden de unutulmaz yav. her kız, hele ki böyle tepki verecek bir kız 15 ila 30 gün öncesinden inceden ayar vermeye, hatırlatmaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 barışma seksi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kullandığınız bilimum aletlerin hepsinde reminder diye birşey var. Sahip olduğumuz aletleri efektif kullanalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 barbu said: ya "seni kızdırmak için yaptım. kızında çok tatlı oluyorsun" gibisinden filan sıkamadın mı? ne gerek var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar