Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evet sacmalamisim.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dasaaa said: yihuu!!! meh ossmaaağn hiç romantök döğölsöööööön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 rakamlara takilmayin olm, simdi venuste olsak daha yasli olucaktik rakamsal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 marsta olsak hepimiz liseli olucaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 DoruK said: şimdi her gün uçakla dünyayı batı yönünde katedip tekrar aynı yere gelsem, zaman benim için hiç ilerlemez di mi? olmaz güneşin çevresinde dönmen lazım, bi de şahitlerin olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yabuz sen kaç kez güneş çevresinde döndün yavrucum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 histerik insanlar ay im dat. doomgünü ayni zamanda pms dönemine denk gelmis olsa yirtardi ama arkadas kronik pms galiba. hediye olarak terkedebilirsin mesela. seni haketmiyorm arzu, herseyin en iyisini hakediyosunmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 4 aralik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kafasına ölüm fotonu at (yakında çıkacak saçma bir kitapla beraber hayatınıza girecek bu terim merak etmeyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 QUANTUM VORTEX VOİYYYYYUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: celme taksaydin kosarken ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abvblizzard said: QUANTUM VORTEX VOİYYYYYUU quantumun vortexli ölüm fotonu bloody death knight of eternal hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 trabzona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sarma ye bence/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aquila said: celme taksaydin kosarkenahahahahahaha beni benden aldın aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sevmiyorsan unutursun.dogal. Dönerse hala senindir.dönmezse fikstüre bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 doğum gününü unuttun diye aşık olan kızlara takıl sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ayıp etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kaç kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yada birlikte geçirebiliceğiniz ilk dopumgününde almanyada da olabilirdin yine iyiymiş seninki değil be kötü yine baya ben en azından hediye gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Tencere kapak ilişkisi. Abartmayın doğum günü olaylarını, ben de sevgiliminkini unutmuştum 1 ay sonra kutladım ama kutladım yani ki yanında değildim şehir dışındaydı. Kendisi de benimkini telefonla kutladı, başka bir işi vardı. 2 sarıl falan seni seviyorum de tamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aynı gün doum günümüzüz oldugu bir kız arkadaşım vardı.çok enteresan bir duygu ahah onun harici benim için muhimlerin dogum gunnu asla unutmam öyle hatırlatıcıya falanda gerek yok henuz.belki 30 küsürlerde unuturum hafif beyin yaslanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fede said: sami said: "ne sanki kurban bayramını mı unuttum, ramazan bayramını mı, cumhuriyet bayramı anasını satiyim sanki" AHHAHAHAH SAMİ(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ağlayarak masayı terketmek baya çocukça olmuş da dünyanın neresinde olursa olsun çok büyük bi yüzdeyle bayanlar doğum günlerini önemsiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar