Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 500 sene ile, inanıyorsan bu saydığınız insanların yaptığı müziklerin %80-90'nın 500 sene sonra aynen ilk günki kadar dinleneceğine eyvallah derim. ya da LALALALALALALA derim dinlemeyedebilirim mümkün değil çünkü. Her yerde aynı sorun. Bilim de öyle bir döneme girdi biraz. Hala çok iyi işler çıkıyor ama bir yandan da 5 sene sonra lafı bile edilmeyecek onbinlerce çalışma üretiliyor her sene. tüketim toplumu rekabet rörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Pink floydun bi esprisi yok ki gayet sade bi müzik işte. Paganini nin kaprislerinden herangi biri tek başına pink floydun bütün şarkılarının toplamından daha ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 müzikte nasıl bir gelişme bekliyorsunuz ki onu anlamadım. insan oğlunun daha önce hiç duymadığı bir ses mi bulsunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 (s.y.e.g.z.b.ç.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 huun said: müzikte nasıl bir gelişme bekliyorsunuz ki onu anlamadım. insan oğlunun daha önce hiç duymadığı bir ses mi bulsunlar? of süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Yeni element bulmadan bilim ilerlemiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 huun said: müzikte nasıl bir gelişme bekliyorsunuz ki onu anlamadım. insan oğlunun daha önce hiç duymadığı bir ses mi bulsunlar? e abi elektro gitar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ilerde belki fotonik davul çıkar nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Jazz var işte gelişme, minimalistler var. John Cage var. Gelişme yok demedim, sadece büyük bir gelişme yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aptal şey. bu kadar ameliyata girip hâlâ hiçbir şey olamama ihtimali yüksek. ama meme falan yaptırmış olsaydı bir efe bal olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 huun said: müzikte nasıl bir gelişme bekliyorsunuz ki onu anlamadım. insan oğlunun daha önce hiç duymadığı bir ses mi bulsunlar? ne kadar talihsiz bir yorum olmus su, amerikan patent dairesinde 1890 larda "simdiye kadar kesfedilicek hersey kesfedildi, artik yeni birsey kesfedilemez" diyen adam gibi direk http://www.youtube.com/watch?v=B1O2jcfOylU adamlar tesla coil otturerek muzik yapiyorlar lan, kimbilir ilerde kac yuz tane yeni muzik aleti cikicak bizim estel iste, adam gozleme ocagindan darbuka yapmis caliyor hemde hicaz makaminda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=N_YSF7mRSs0&feature=related imperial march caliyor lan adamlar tesla coille nikola tesla isimli sahis, seviyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Viktor said: nikola tesla isimli sahis Ahaha nikola tesla isimli şahsın evrenler arası bir imparatorluk örgütü ile ilişkisi olduğu düşünülmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 viktor haha yeni diye geldiğin şey 30 sene önceki 8 bit atari sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bilmem ne örgütü üyesi olması muhtemel bu adamın adının burada yazılması hoş değil.. n.t. diyeceksiniz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o sesleri falan bilgisayarla nasıl çıkartıyorlardı hard diskin üstüne kalem falan süren bi mekanizma mı vardı acaba kasanın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 en eski aletlerden baya baya devreler arasındaki sesleri yükseltip dinletiyolardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aynı şeymiş işte sdf ama yine de değişik aletler çıkabileceğine ikna etti beni bu bu tesla isimli şahsın şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gencmıs abı adam sanırım daha. daha neler neler yapar bu tesla. ya şimdi asıl mevzu suki, artık hertürlü sesi sentezliyeibliyoruz zaten dijital yöntemlerle, o ses aklımıza gelsin yeter. haliyle artık devir interface devri, bu interface klavyede olaiblir elektro gitarda, tesla coilde, hangisi daha raht hizmet ediyosa insana o kullnılcak. yeni bir enstrümana değil yeni interface anlayıslarına ihtiyacc vare yanı. atıyorum böle nano devrelerle dolu jole kıvamli bi suray elimi sokup 3d modelleme yapıcaksam mesela, aynı şekilde muzikte yapabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ayin karanlik yuzundeki ufolarin ussunude nikola tesla isimli bu sahisin yaptigini soyliyorlar shangriladan direk space elevator ile cikiyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Cuce said: huun said: müzikte nasıl bir gelişme bekliyorsunuz ki onu anlamadım. insan oğlunun daha önce hiç duymadığı bir ses mi bulsunlar? e abi elektro gitar? müzikte gelişim ile değişimi nasıl ayırıyorsunuz çözemedim hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 500 sene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Aletleri çıkartıp notalara sadece bakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ne demek nasıl ayırt ediyorum. hayır gelişimi nasıl tanımılıyabiliyorsunki? muziği kaydetmenin bir yolunu bulduktan sonra gidebicğein tek yön zaten ceşitliliğin artması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 rick martin olmak isteyen adam o kadar az ilgi çekici ki konu nerelere geldi. müzik de ilginç bişe tabii bu arada. belki 10.000 sene önce adamın teki 2 dalı birbirine vurup öyle bir melodi yakaladı ki şimdi dinlesek kobra gibi dans ediyorduk burada. dj. caveman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar