Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hmmmm şu welcome to nhk seyredicem ben galiba, karar verdim. kapanış müziği pekküselmiş :) http://www.youtube.com/watch?v=ikFGCQJbHoM
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 boşverin seineni ya iç karartıcı oluolar shounen hayat enerjisi katio insana ^_^
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 birinci açılış neyse de ikinci açılış kanser iyileştiriyor http://www.youtube.com/watch?v=iOynLGurpNc yui makino = goddess among man açılış da efsaneler efsanesidir http://www.youtube.com/watch?v=FY-jCNcA-vw&feature=related bide tabi http://www.youtube.com/watch?v=G4VN0in4weA öyle pis yerlerde çalıyor ki şu şarkı sentencedın the river şarkısından sonra en birinci damar
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cowboy bebop ve samurai champloo yu bitirmis biri ne izleyecek peki ayni ayarda?
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Spiegel said: cowboy bebop ve samurai champloo yu bitirmis biri ne izleyecek peki ayni ayarda?yıllardır aynı sorunun cevabını arıyoruz...
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hem zaten samurai champloo ile cowboy bebop da aynı ayarda değil. biri bildiğin ŞAHESER, öbürü iyice :/
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yani daha iyisi yok kisaca, anime izlemeyi birakmak lazim zirvedeyken =)
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Emaleth said: hem zaten samurai champloo ile cowboy bebop da aynı ayarda değil. biri bildiğin ŞAHESER, öbürü iyice :/ hangisi şaheser hangisi iyice ? ^_^
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Spiegel said: cowboy bebop ve samurai champloo yu bitirmis biri ne izleyecek peki ayni ayarda? champloo nirvana ne yazık ki, animenin zirvesi izlemişsin seviye düşürmeden başka anime izleyebileceğini sanmıyorum
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yetişkinler için ghost in the shell filmleri ve dizileri cowboy bebop angel cop ergo proxy claymore neon genesis evangelion darker than black vampire hunter d bloodlust haruhi suzumiya jin roh the wolf brigade samurai X serial experiments lain diye düşünüyorum
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mortis said: hangisi şaheser hangisi iyice ? ^_^ samurai champloo tabii ki. canını yidiğiminin... bu arada mortis bak kaç zamandır aklımda, japonyaya gidicem ben galiba yakınlarda, özellikle git bak dediğin yer varsa deyiversene diycektim tecrğbelerinden hareketle. baya çalıştım bi liste oluşturdum varsa eksik gedik tamamlayalım netekim ;)
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 samurai champloo izlemedim ama cowboy bebop da şaheserdir, hakkını yemeyelim boşu boşuna.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yok kimse hakkını yiyemez zaten champloonun LOL SO RANDOM XDDD komedi bölümleri dışında pek numarası yoktu. bir the real folk blues part 2 nun verdiği duyguyu bütün champlooyu toplasan alamazsın
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 said: Yetişkinler için anime tavsiyesi Yetişkinler için anime!!! oximoron ki bu.. yok böle bişi.
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 haşa, hak yemek diil de, samurai champloo başımın tacı, o bakımdan.
xunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: said: Yetişkinler için anime tavsiyesi Yetişkinler için anime!!! oximoron ki bu.. yok böle bişi.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Emaleth said: Mortis said: hangisi şaheser hangisi iyice ? ^_^ samurai champloo tabii ki. canını yidiğiminin... bu arada mortis bak kaç zamandır aklımda, japonyaya gidicem ben galiba yakınlarda, özellikle git bak dediğin yer varsa deyiversene diycektim tecrğbelerinden hareketle. baya çalıştım bi liste oluşturdum varsa eksik gedik tamamlayalım netekim ;) tokyoya mı gidiyorsun sadece yoksa başka şehirleri de gezerim gidince mi diyorsun
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Tokyo, ordan gunubirlik yokohama. Sonra bir-iki gun de birinden birinde kalip osaka ve kyoto diye planliyorum simdilik. Ama agirlik tokyoda tabi.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ghibliye git saraya git, acık parklarından birine git 1 sabah, yazın gidiceksen akiba köprüsüne git cosplay yapıyolar pek rezil pek tatlılar. akihabaraya git etraf elektronikci ve mangacı dolu böle rengarek bi yer abuk sabuk istiyosan bi gökdelenleri gör, tokyo bişi bişi tower var ordan şehre bakabiliyosunuz böle heleki hava sisli dğeilse cok güzel fuji dağı manzarası olan bi gökdelen. tokyo tower var komik baya, eifelin cakması işte imparatorluk sarayına gidebilirsin güzel bi yer ama saatleri ve günleri cok kısıtlı denk getirmek lazım. cok güzel bahceleri var sarayın. var daha bi sürü bişilerde gelmedi şidi aklıma.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yokohamaya gitmedim ne yazık ki tokyoda zaten yapılcak şeyler fixtir harajukkuya git cosplayli kızları gör, shibuyaya git gece hayatını gör, tokyo towera çık manzara gör, akihabaraya git geekliin doruğuna ulaş, Ghibli museum a git, Asakusa var zaten orası tek böle tarihi district templelar vsler için. Gundam vardı geçen sene ne yazık ki kaldırılar onu :) zaten bunlar kesinlikle listende vardır ne kadar kalacağını bilmiorum ama rahat en fazla 3 günde yapabilirsin. Disneyland falan filan da var bu arada. kyoto zaten tarihi mekan bi shinkansene binin kesinlikle (bullet train) pahalı biraz ama. kinkaku-ji var zaten klasik altın kale , Street Fighterdaki Ryu 'nun train ettiği tapınak var ejderha tapınağı:) Oosaka da direk gurme mekanı, bol bol yemek tadın orda burda Universal studyoları var burda da, ayrıca Science museum var Asimo'yu falan görebilrisiniz. Kaiyukan var baya büyük ve güzel bi aquaryum. edit: Oosaka kalesi var bir de görülmesi gereken önünde kızlar Fukkireta dansı falan ediolar haha Zaten bunların çoğu internetten arayınca çıkar tahminen daha detaylı bi şekilde :) her türlü zaten baya keyif alacağınıza eminim. ayrıca NARA ya da gidebilrisiniz her yerde geyik var, etrafta kedi köpek gibi geyik dolanio sokaklarda, besliosun ediosun. oosakaya çok yakın bi şehir. orayı da görebilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar