Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tad alamadım


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Oside oynadım, runuo oynadım, sphere oynadım, Ultimadan aldığım tadı vakti zamanında tr-game.com daki Arqastan başka hiçbir server vermedi :/ Custom map olması, devamlı pk, pk şehirlerini maviler basmıyorsa, pk ların mavi şehirlerini basmadı, okul zamanı bille gecenin 4-5 inde 80-150 arası online player olması, özledim bunları, birde ırk sistemi falan vardı cok hostu, playerlarda kaliteli olunca tadından yenmiyordu :/

daha sonra buraya ne oldu ne bitti başka isimle tekrar server açtılar mı bilen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arqas'ı yeniden açacaktık Arqas World olarak yeniden yapılandırıp var olan Dark Shadow map'ini yeniden tasarlamıştık. Bayada kallavi olmuştu.

Eski class ve race lere yenilerini ekleyip yeni özellikler eklemiştik baya ciddi bir proje olarak başladık. Herşey yolunda gidiyordu ozamanlar. Proje için yeni nesil client kullanmaya karar verip herşeyi ona göre adapte ettik fakat Sphere emülatör olarak paket gönderimiyle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşıyordu.

Çok denedik çok uğraştık sırf bu proje için acaba farklı bir emülatör kullanabilirmiyiz diye baktık ancak EA games clientleri bizlere göre değil kendine göre tasarladığı ve sphere'da emülatörü clientlere göre derlediği için maalesef istediğimiz verimi alamadık. Daha doğrusu emülatörü yazanlar bile "abi ben bile kendi sunucumda 203b gibi dandirik versiyonlar kullanıyorum" dediği için projeyi askıya almıştık. Daha sonra iş güç derken Adanet'te daha fazla yer işgal etmeyelim diye makinanımızı aldık ki yeni sıfır makina toplamıştık çok güzeldi :(.

Uzun bir süreden sonra işten güçten biraz vakit bulunca script yazmayı özledim diye buraya paticiğe geyiğine makinası olan varmı diye bir konu açtım sonucun da arqas gibi bir anda hiç beklemediğim kadar başarılı bir proje ortaya çıktı. Proje için tıklayı ver. Herşeyi kendimiz yazıyoruz herhangi bir para veripte connector yazdırma web master tutupta site yaptırma hazır script kullanıpta üstüne yatma durumu yok. en azından ekip acemi değil kendi işinde uzman insanlar. test aşamasında incik cıncık ayarlıyoruz denemek istersen ö.msj gönderebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oda doğru.

Hani rp charı olarak bir adet fisher/thief char bulundururum.

2002 veya 2003 exile diye bi serverdayım.

+15 vang viking sword steal etmişim, uygun fiyata geri satarım dedim, pazar alanında 400k mıydı neydi, madem çalıntı mal 240 yaparım demiştim, adamda 200 yapana kadar pazarlık etmiştim. olmuştu. Daha sonra adam thief charımı pk nın tekinden bile korumuştuda, 200k vermiştim adama geri :)

Gelelim 1-2 sene önce nimloth diye bi server. Adamdan 12k mı ne yürütmüştüm ki, serverda çek sistemide var, hırsıza para çaldırmak (ki gm snoopsan bile gözükyor snoop oldugun cok salakca bi thief sitemi vardı) tam moronluktu. Adam başlamıştı direk "lan senin ananı **********" diye.

Simdi black_lupin in serverda oynayacağım, player kalitesi cok düsük olmazsa gideri var gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aaa arqas lan
ne güzel serverdı lise 2deydik oynardık sınıftan 2 arkadaşla süperdi lan.
nickim de Wrath d'Loethe'ydi. kolye falan kazanmıştım bilmemne efendisi olmuştum çok Gr@L'dım lan o serverda. kapandı mı noldu sonra hatırlamıyorum. çok zevkliydi ama o acaip şehirlerde action falan peşinde koşmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...