Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milli güvenlik fişleme dersi

Turkceplease

Öne çıkan mesajlar

» İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine giren öğretmenlerin branşı uygun mu?

» Başörtülü ve türbanlı olarak derse giren öğretmen var mı? Miktarı ne kadardır?
» Öğrenciler namaz kılmak için zorlanıyor mu?
» Öğrenciler oruç tutmaya zorlanıyor mu?
» Kız öğrenciler beden eğitimine katılıyor mu?
» Okul karma ise kız ve erkek öğrencilerin birbirleri ile temasını onlemek için özel önlem alınıyor mu?
» Okul personeli olmadığı halde okula gelen şahıslar var mı? Ne faaliyet yapıyorlar?
» Anma ve kutlama yıldönümleri için gerekli törenler yapılıyor mu?
» Atatürk köşesi var mı? Yeri uygun mu?
» Okulda irticai maksatlı ses ve görüntü yayını yapılıyor mu?
» Okulun harcamaları hangi kaynaktan sağlanıyor?
» Okulun finansına İslami sermayenin etkisi nedir?
» Öğretmenler arasında başta irtica olmak üzere yıkıcı, bölücü faaliyetleri destekleyen, destekler mahiyette konuşan irticai, yıkıcı, bölücü mahiyette yayın yapan gazete, dergi, kitap ve doküman okuyan personel var mı? Varsa isimleri nelerdir?
» Okula devam eden öğrencilerin maddi durumu ne seviyededir?
» Öğrencilere belirli dersane veya kişilerden ders almaları tavsiye ediliyor mu?
» Okulda kütüphane var mı? Var ise irticai ve yıkıcı yayın var mı?
» Öğrencilere irticai mahiyette kitap ve dergi okumaları tavsiye ediliyor mu?
» Milli Güvenlik Bilgisi öğretmeni dersten çekildi mi? Çekildiyse hangi tarihte ve neden?

surdaki sorularin cogunlugu okulda kanunlara aykiri birsey yapilip yaplmadigi konusunda
irtacai faliyetler hakkinda enfermasyon adi altinda
ogrencilerin fislenmesinden ote egitim veren kamu calisanlarinin incelenmesi amaciyla
dogru mu degil
yanlis mi oda degil
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

» İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine giren öğretmenlerin branşı uygun mu? » Başörtülü ve türbanlı olarak derse giren öğretmen var mı? Miktarı ne kadardır? » Öğrenciler namaz kılmak için zorlanıyor mu? » Öğrenciler oruç tutmaya zorlanıyor mu? » Kız öğrenciler beden eğitimine katılıyor mu? » Okul karma ise kız ve erkek öğrencilerin birbirleri ile temasını onlemek için özel önlem alınıyor mu? » Okul personeli olmadığı halde okula gelen şahıslar var mı? Ne faaliyet yapıyorlar? » Anma ve kutlama yıldönümleri için gerekli törenler yapılıyor mu? » Atatürk köşesi var mı? Yeri uygun mu? » Okulda irticai maksatlı ses ve görüntü yayını yapılıyor mu? » Okulun harcamaları hangi kaynaktan sağlanıyor? » Okulun finansına İslami sermayenin etkisi nedir? » Öğretmenler arasında başta irtica olmak üzere yıkıcı, bölücü faaliyetleri destekleyen, destekler mahiyette konuşan irticai, yıkıcı, bölücü mahiyette yayın yapan gazete, dergi, kitap ve doküman okuyan personel var mı? Varsa isimleri nelerdir? » Okula devam eden öğrencilerin maddi durumu ne seviyededir? » Öğrencilere belirli dersane veya kişilerden ders almaları tavsiye ediliyor mu? » Okulda kütüphane var mı? Var ise irticai ve yıkıcı yayın var mı? » Öğrencilere irticai mahiyette kitap ve dergi okumaları tavsiye ediliyor mu? » Milli Güvenlik Bilgisi öğretmeni dersten çekildi mi? Çekildiyse hangi tarihte ve neden?

surdaki sorularin cogunlugu okulda kanunlara aykiri birsey yapilip yaplmadigi konusunda
ogrencilerin fislenmesinden ote egitim veren kamu calisanlarinin incelenmesi amaciyla
dogru mu degil
yanlis mi oda degil

Bunu yapacak olan milli eğitim bakanlığıdır.Oraya bu gözlemleri yapmak içinmi görevlendirilmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

BonePART said:

» İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine giren öğretmenlerin branşı uygun mu? » Başörtülü ve türbanlı olarak derse giren öğretmen var mı? Miktarı ne kadardır? » Öğrenciler namaz kılmak için zorlanıyor mu? » Öğrenciler oruç tutmaya zorlanıyor mu? » Kız öğrenciler beden eğitimine katılıyor mu? » Okul karma ise kız ve erkek öğrencilerin birbirleri ile temasını onlemek için özel önlem alınıyor mu? » Okul personeli olmadığı halde okula gelen şahıslar var mı? Ne faaliyet yapıyorlar? » Anma ve kutlama yıldönümleri için gerekli törenler yapılıyor mu? » Atatürk köşesi var mı? Yeri uygun mu? » Okulda irticai maksatlı ses ve görüntü yayını yapılıyor mu? » Okulun harcamaları hangi kaynaktan sağlanıyor? » Okulun finansına İslami sermayenin etkisi nedir? » Öğretmenler arasında başta irtica olmak üzere yıkıcı, bölücü faaliyetleri destekleyen, destekler mahiyette konuşan irticai, yıkıcı, bölücü mahiyette yayın yapan gazete, dergi, kitap ve doküman okuyan personel var mı? Varsa isimleri nelerdir? » Okula devam eden öğrencilerin maddi durumu ne seviyededir? » Öğrencilere belirli dersane veya kişilerden ders almaları tavsiye ediliyor mu? » Okulda kütüphane var mı? Var ise irticai ve yıkıcı yayın var mı? » Öğrencilere irticai mahiyette kitap ve dergi okumaları tavsiye ediliyor mu? » Milli Güvenlik Bilgisi öğretmeni dersten çekildi mi? Çekildiyse hangi tarihte ve neden?

dogru mu degil
yanlis mi oda degil

Bunu yapacak olan milli eğitim bakanlığıdır.Oraya bu gözlemleri yapmak içinmi görevlendirilmiş?

Ordu devleti irtica odağı olarak görüyorsa, laikliğe karşı odak olduğu için anayasa mahkemesi tarafından ceza almış ve geçmişleri bilinen bir hükümet varsa ordu irticaya karşı kendi istihbaratını almak durumunda bu ülkenin rejimini korumak için.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ordu devleti irtica odağı olarak görüyorsa, laikliğe karşı odak olduğu için anayasa mahkemesi tarafından ceza almış ve geçmişleri bilinen bir hükümet varsa ordu irticaya karşı kendi istihbaratını almak durumunda bu ülkenin rejimini korumak için.

sonra bunun adına jitem deyip milletin anasını ağlatırsa da, darbe falan yaparsa da alkışlıyoruz.

kime göre neye göre irtica odağı..
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ordunun görevi mi rejimi korumak?

ya da şöyle diyim. ordunun görevi mi olmalı?

Bence öyle olmalı evet. İlk etapta değil tabii ki. Hükümetin görevi olmalı rejimi korumak, ama rejime karşı tavrı hükümet alabiliyorsa o zaman bir emniyet sübabı olmak zorunda. Yoksa o kadar şehit vererek Atatürk'ün kurduğu modern ve insan haklarına uygun başlayan rejimimizi tamamen kaybederiz. Ben de memnun değilim darbelerden vs. ama laiklik tamamen gideceğine asker baskısı çekerim birkaç sene daha iyi.

Şimdi eski solcular laf ederler çektin mi de konuşuyosun diye de ben türiye islam ülkesine dönüşürse kahrımdan ölürüm, öldürürüm yada kendimi. O kadar rahatsız olurum dini baskıdan. O yüzden emniyet sübabı olması lazım, o da ordu olacak tabi
Sosyal ağlarda paylaş

ne anlatıcaklar abi. 3 pırpır yüzbaşı oluyo. yok 1. üs eskişehirde 2. diyarbakırda. vatandaşlı görevimiz vergi verin lan, baskı uygularım size, yok efendim şeriat tehlikesi var, türkün türkten başka dostu yok. gene yine havada yunanın biriyle it dalaşına girmişim, hadi çocuklar siz biraz öss çözün ben de hürriyet okuyayım filan
Sosyal ağlarda paylaş

o pırpır mırpır olayını da bilmiyorum ha, bakmadım diyeceğim de anlatan olduğunda bile dinlemedim.. denizci, havacı arkadaşlar var. öle hmm sen ne oldun şimdi dediğimde anlatırlarken büyüktür büyüktür >> işaretlerini düşünüp, bunların omuzlarına yüzbaşı yerine 1e2 yazsalar olmaz mı diye düşündüm..

hiç bi bok anlamışım milli güvenlikten falan..

ama buradan askeriyeye sesleniyorum bu rütbeleri üslü hale getirin. kolaylaştırın

yüzbaşı 1e2
binabaşı 1e3
ötekilerin adı neyse
1e4
1e5
1e6

yaşasın üslüler!
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Turkceplease said:

BonePART said:

dogru mu degil
yanlis mi oda degil

sonra büssürü kuyudan asitle yakılmış insan kemikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...