LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Son 10 gündür üstümde iş,aile ve geçim stresi varken bir de anlamsız bir karamsarlık ve extra stress ve duygu boşluğu içerisindeyim ne yapmam gerektiğni işin içinden nasıl çıkacağımı bir türlü bulmuş ve başarabilmiş değil ve ayrıca 15 gündür tek 1 gün izin yapmadan üstüne 6 gün daha çalışmam gerekiyorken iyice sıkılmış ve daralmış durumdayım. Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam. Aslında günlüğe yazacaktım ama pati halkının da zamanında bu durumu yaşadığını ve hala yaşayanların olduğunu düşündüğümden gerçekten önerilerini bilmek istememden dolayı da konu olarak yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 olur öyle havalardandır mond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bilgisayarı kapat, spor yap, kendine ve hobilerine biraz daha vakit ayır. Biraz daha mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şuan ofisteyim sabah 9 da başladım 10 da mesaim bitecek yarın gene aynı spor ve hobi'ye zaman yok bilgisayarı da kapatamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 eralp herkes dediğin şeyi yapma imkanına sahip değil. dış faktörler de var, değiştiremediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 eheh üst üste gelmiş. ayrıca mantıklı bir şey bulursan, ben de alıcam o mantıktan bir tutam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 karamsarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 LucifeL said: Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam sende the 'one'cısın anlasılan işiniz zor abi.öyle beni çok sevecek göklere cıkarıcak.başarılı adamın arkasındaki o muhteşem kadın olacak.onun gazıyla dunyaya hukmedicem herşey mükemmel olacak. gibi düşünceler sonunda bir bakmısın rahmetliyi nasıl bilirdinizler eşliğinde topraktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi o kadar fazla değil ya sadece aradığım beni gerçekten sevmesi ve değer vermesi o zaman zaten arkamdaki kadın o olur o gücü sölediğim 2 kriterde buluyorum ben zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Adam avrat istiyo işte ne hobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 common reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 olm mesajın ilk paragrafına takılan bir ben miyim? herkes hatun kişi kısmına odaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 İlk paragrafın nedeni yine avratsızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Herşeyin başı avratsızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ractamainus said: olm mesajın ilk paragrafına takılan bir ben miyim? herkes hatun kişi kısmına odaklanmış. abi sen onu yaşıyorsun sonuçta.. bi hafta full kasınca anan ağlıyor, ne hatunu? tamam o kısmı da karamsarlık veriyor insana ama ilk kısım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 LucifeL said: Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Oha be abi herkes karı diyor o dolaylı neden sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 avrat desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 @OP: en kesin çözüm kabullenmek. şu sıra neyin içinden geçiyorsan, ne seni zorluyorsa onu olduğu gibi kabul etmek. kolay demiyorum, ama çare budur efenim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Çalışma ortamında yalnız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 reçeten 2 posta sevişmek başka bişey değil modern çağ safsataları hiç değil hele vücudunda toksin birikmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ciplak vucudunla topraga yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 duygular falan çok saçma şeyler. cold steel hearth misali olmak lazım gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Emaleth said: @OP: en kesin çözüm kabullenmek. şu sıra neyin içinden geçiyorsan, ne seni zorluyorsa onu olduğu gibi kabul etmek. kolay demiyorum, ama çare budur efenim. saygılar.galiba en doğrusu bu mantıklı gözüküyor bende oturup düşünüyordum kendi kendime oyüzden tavsiyende düşüncemi onaylamış oldu teşekkür ederim. @deadwoll hemde nasıl bizim iş ortamı çok saçma aralarında en yeni benim ve yalaka olmayan ender insanlardım şefime müdürüme haklıysam çıkışırım ve bunu yaptığım için pek sevilmiyorum farkındayım ama kişiliğim ve karakterimden ödün vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 duygusal bi ilişkin olsa bile 2 gün sonra " tartıştık-ayrıldık-kıskandım :( :( :( :( :( " modunda olacağın için kendini tek başına mutluluğa ulaşmaya ada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar