Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruh Hali...

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Son 10 gündür üstümde iş,aile ve geçim stresi varken bir de anlamsız bir karamsarlık ve extra stress ve duygu boşluğu içerisindeyim ne yapmam gerektiğni işin içinden nasıl çıkacağımı bir türlü bulmuş ve başarabilmiş değil ve ayrıca 15 gündür tek 1 gün izin yapmadan üstüne 6 gün daha çalışmam gerekiyorken iyice sıkılmış ve daralmış durumdayım.

Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam.

Aslında günlüğe yazacaktım ama pati halkının da zamanında bu durumu yaşadığını ve hala yaşayanların olduğunu düşündüğümden gerçekten önerilerini bilmek istememden dolayı da konu olarak yazdım...
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam

sende the 'one'cısın anlasılan

işiniz zor abi.öyle beni çok sevecek göklere cıkarıcak.başarılı adamın arkasındaki o muhteşem kadın olacak.onun gazıyla dunyaya hukmedicem herşey mükemmel olacak.

gibi düşünceler sonunda bir bakmısın rahmetliyi nasıl bilirdinizler eşliğinde topraktasın
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

@OP:
en kesin çözüm kabullenmek.
şu sıra neyin içinden geçiyorsan, ne seni zorluyorsa onu olduğu gibi kabul etmek.
kolay demiyorum, ama çare budur efenim.
saygılar.
galiba en doğrusu bu mantıklı gözüküyor bende oturup düşünüyordum kendi kendime oyüzden tavsiyende düşüncemi onaylamış oldu teşekkür ederim.

@deadwoll hemde nasıl bizim iş ortamı çok saçma aralarında en yeni benim ve yalaka olmayan ender insanlardım şefime müdürüme haklıysam çıkışırım ve bunu yaptığım için pek sevilmiyorum farkındayım ama kişiliğim ve karakterimden ödün vermem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...