Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hatay iyidir abi, özellikle iskenderun soğuk falan görmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 axedice said: İs. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı NARLIDERE İZMİR İzmir fena diilmiş vaaay sexdice in izmir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 12 sinde teslim olanlar akşam 5.30 a kadar mı saat kaça kadar?? ona göre bilet ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 axedice said: İs. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı NARLIDERE İZMİR İzmir fena diilmişhayırlı olsun burak. artık yavuz izmir'e dönsün onla görüşün ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI GÖLKÖY KASTAMONU Katılış Tarihi 12.12.2010 bu nasıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 osuran_boğa, forumdan tora diye bir arakdaş da orada sanırım. yani kastamonu jandarma başka yoksa orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hacı ne yaparsan yap araya kimi sokarsan sok hangi entrikaları çevirirsen çevir sakın ustalıkta vanın ilçelerine gitme piyade olarak. :D Bak bu kadar net söylüyorum sana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Arma said: 12 sinde teslim olanlar akşam 5.30 a kadar mı saat kaça kadar?? ona göre bilet ayarlayalım.pazar 5'te içerde olmak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahah gitmeden öldürüceksin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kütahya il jandarmadan başka yere gidermiyim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Osuran_boğa said: öff sanırım herkes 12 sinde teslim olucak ya teslim 3 güne yayılır falan diolardı şimdi git orda kalabalıkla uraş durşu anda bile gidip teslim olabilirsin :) 3 güne yayıldı işte bir nevi, cuma cumartesi pazar istediğin zaman gidebilirsin pazar saat 5'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aiko said: Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN hadi hayırlı teskereler eren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yok hazırlıklı ol diye diyorum. Yemin törenini orada yaptık biz il jandarma, jandarma asayiş, hudut. Adamalar tek yatakta iki kişi filan yatıyorlardı. Duşların kullanım sınırı var. Bilet gibi bişi ile giriyorlardı. :D Ortalık bok içindeydi. Tabi ozaman 340 kısa dönem vardı gelen sırf huduta. Sizde kaç kişi var bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ginaly2 said: kütahya la sdfsd soğuk olur kütahya haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mokoko said: Aiko said: Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN hadi hayırlı teskereler eren eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aluriel said: ginaly2 said: kütahya la sdfsd soğuk olur kütahya haberin olsun. don alacam. iç donu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Holy said: Arma said: 12 sinde teslim olanlar akşam 5.30 a kadar mı saat kaça kadar?? ona göre bilet ayarlayalım.pazar 5'te içerde olmak zorundasınız. tamamdır teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kim o benle aynı yere çıkan patiden birini dövmeyi hayal ediodum hep :P şimdi azımı kırarmış ciddiye alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'inci Zh. Tug. K.lığı GAZİANTEP Katılış Tarihi 12.12.2010 burada yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 337. Kısa Dönem Piyade Er 1'inci Or. Hrk. Kur. Ybşk. Mu. A. K.lığı YARIMBURGAZ İSTANBUL Daha anlaşılır bir ifade ile 1.Ordu Harekat Kurmay Başkanlığı Muhabere Alay Komutanlığı Halkalı İSTANBUL (Küçükçekmece Gölünün dibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tenekeadam said: Hatay iyidir abi, özellikle iskenderun soğuk falan görmezsiniz. Hatay iyi de 121. Jandarma Komutanlığı komple güneydoğu sınırına adam gönderiyor demişler sözlükte falan. Kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 arkadaşlar Karabük hakkında bilgisi olan var mı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hatay Serinyol alayının bir kısmı sınıra gittiği doğru ama orada kalanlar rahat eder. Ben Antakyalıyım kışın güzeldir orası ama ulaşım sıkıntı... Uçak harici kasmayın havalimanı direk zaten kışlanın 15 dakikka mesafesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 xlaidehlevar said: Adı ve Soyadı HÜSEYİN FAHRİ UZUN Baba Adı MEHMET CELİL Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Katılış Tarihi 12.12.2010 Ben orada 333 yaptım askerliği bilgi istersen özelden konuşalım ama şimdiden geçmiş olsun rahat bir askerlik seni bekler hele birde dış karakola düşersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar