xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya en büyük korkumdu o klozet göremicek miyiz şimdi? yapamam ki napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Thraine_Numeheru said: tuzlaya gidecek varmı birlikte gidelim gideriz istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Norak said: "klozet" bu kelimeyi unutun bir süre :p ohaa hayatta yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yaparsınız bişi olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahahah cidden alıştırma yapın bak imkanınız varsa sonra kapıya vurup "napıon lan içerde " diye bağırmasın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kenan evrene gidecek arkadaşlara tavsiye : Gece 11-12 gibi gidin, ertesi gün için sıranızı alın. Sabah saat 6:30da içeri almaya başlıyorlar, 8:30'da da diğer işlemler başlıyor, 10:30da sınav bitmiş ve çıkmış oluyorsunuz. Ben 10:30da ancak içeri girdim, 5te çıkabildim. Yığılma arttıkça içeri giriş-çıkış süresi uzuyor. Tuzla gibi kışla önünde sabahlamaya gerek yok çünkü güzel bi organizasyon yapmışlar sıra kaybı, karmaşa vs. yok. Ama saatte 200 kişiye sınav yapabiliyorlar, aradaki gecikmeleri falan da hesaba katınca avluda baya bi bekleyebiliyorsunuz. Yanınıza illa ki okuyacak bişeyler alın, sınav için kurşun kalem silgi vs. götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cuma günü giricem de... yarın gece gidip sıra alıp ertesi günü 6.30da orda mı olayım? yoksa oraya 9'da falan gitsem noolur cuma sabahı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Cumayı tahmin etmek zor ya. Bi kısım subay cuma bomboş olacak niye bugün geldiniz diye sordu mesela. Eğer araba vs. varsa bence şansa atma geceden sıra al. Bide ben bugün 17:30da çıkarken daha sırada bekleyen ve içeri girmemiş adamlar vardı. Sabaha kadar çalışıcaz dedi askerler, cumaya kalabalık falan kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 samsun da akşam 4 gibi girdim akşam 10 gibi çıktım. bekledik muhabbet ettik geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende cuma gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Klozeti görmeyeceğiniz gibi halıya da hasret kalacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 klozete gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Klozet çok kilit bi ihtiyaç ama. Çamurda uyumaya sesimi çıkarmam ama klozet olmazsa mutsuz oluyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 beyler sınavda hangi belgeler lazım? sarı zarf ve kimlik dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zdssdasef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Diploma fotokopisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 adet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 knoxville said: beyler sınavda hangi belgeler lazım? sarı zarf ve kimlik dışında başka bişey lazım değil. diploma falan zaten sarı zarfın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Gittim adana 6. kolorduya. 4336 sırayı verdiler. Girenlere baktım, 2100'dü. Çavuşun yanına gittim komutanım bu sıra bugün gelir mi dedim. Yarın öğleden sonra gel dedi. Geldim geri. Yarın sabah gene gidecem. Eve dönerken asker tıraşımı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben bugün ankara mamakta girdim. 5.30 da kapıya gittim sıra aldım. 2350 lerdeydim. 1980 den başladı. 3600 lü olanlar vardı ben çıkarken. baya zor onların işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limit155 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 peki ankara etimesgut zırhlı birliklerdeki olacak sınav için bi bilgi yokmu? saat kacta gidip sıra alıyım?yarın yani son gun girecem sınava. bi de keçi sakal fln var kesecekmiyiz onları yahu?bi 10 gun daha dursaydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2 kişi saat 11 gibi tuzlaya gidiyoruz gelen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 7 de sıraya girdim 7 de işim bitti.. 12 saat oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 beyler 3. günü girmenin rahatlığını yaşadım. 7de kenan evren'deydim. sınavım bittiğinde saat 12'ye geliyodu. hatta erken kalkmaya da gerek yokmuş yea. 10da falan gitseydim direkt içeri girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar