Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 negzel işte. hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 diyarbakır il jandarmaya çıktı benim ustalık gece 24:00 arabasından da yer aldım bakalım orda hangi ilçeye ,karakola falan atacaklar.acemilikten daha kötü olmaz diye umuyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bitti sonunda=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben hala askerim. kalan 335 fosillerden biri olarak teskere alan arkadaşlara selamlar. hayatın tadını çıkartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bitti benimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mulgear6 said: sanırım su an yoklama kaçagı tarzı bişeyim şubatta dönünce vurucaklar kelepçeyi havaalanında kesin bi ton belge istiyolar yurtdısında ögrenci tecili için ki çogu yanımda degil pff inzibat çevirmez di mi iner inmez? :( uçaktan iner inmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 335ler gidin artık geldik hala burdasınız arkadaş neyse bugün son size, hatta çarşıdaysanız geçmiş olsun artık bugün ilk çarşıya çıktık biz de (denizli) şafak atıyor her türlü de son günler sanırım tatbikata gidicem zorunlu izin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Foça deniz üssündeyim 3 hafta sonra çarşıya çıkabildim, kantin 3km uzakta içme suyu yok internet yok denizciler rahat diyenlere selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mulgear6 said: sanırım su an yoklama kaçagı tarzı bişeyim şubatta dönünce vurucaklar kelepçeyi havaalanında kesin bi ton belge istiyolar yurtdısında ögrenci tecili için ki çogu yanımda degil pff inzibat çevirmez di mi iner inmez? :( Yoklama kacagiysan uyarip birakirlar buyuk ihtimal ama bakaya kaldiysan giriste pasaport polisi tutar seni direk subeye askerlik karari aldirmaya yollanirsin. Yurtdisindayken halletmeye calis bence burda belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 jandarma çavuş saygılar sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Çok alakasız bir şekilde hortlatacam bunu ama yeni konu açmak istemedim buradan sorayım dedim. Şimdik 1.75boy 117-123 kiloları arasındayım şimdi askere gitmek istiyorum öyle 3 sene boyunca tecildir falan uğraşmak istemiyorum gıcıklık yaparlar mı askere alımında kilo falan vermem gerekir mi ne olur tombul gidenler bi deneyimlerinizi anlatsanıza yada duyduklarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sanırım kilo fazlalığından direkt çürük alırsın o boy/kilo oranıyla. boylara göre kilo üst sınırı uygulaması var. eğer üst sınırdan 30 kilo fazlan varsa, senede 1 görünmen gerekiyor, 40 kilo fazla varsa da direkt çürük alırsın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ertelerler, çürük alamazsın. Kilo ver gitmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 175 boya 106-115 kilo arası 3 senelik, senede bir kontrol tecil, 116-125 kilo arası gene aynısı, ama seferberlikte de almıyolar, 126+ direk çürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Aradan geçen bi ay sonra ilk defa çarşıya çıkabiliyorum. Sanırım bizim izmirin en kötü yanı çarşıya çok az çıkarmaları. Çavuş oldum iki gün nöbet tuttuktan sonra ondan da düştüm :P Bi de üstüne silahçı olduğum için bütün gün oturup kitap okuyabiliyorum mehehe. Ales için kitap falan edinip bi ara ona da çalışmam lazım. Gel mayıs geeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sensiz buralar çok soğuk burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 337. Kısa Dönem Şafak Sayacı :) http://site.mynet.com/337kd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kıbrısta 230. alaydayım. zaman çabuk geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 axedice izmir poligondamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 335 olarak yaptım geldim yedek subay olarak yapmayın deymez 5.5 ay yapın hemen bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Arma said: Kıbrısta 230. alaydayım. zaman çabuk geçiyor... o nerede lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mawiman said: 335 olarak yaptım geldim yedek subay olarak yapmayın deymez 5.5 ay yapın hemen bitsin... mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 liberal said: Arma said: Kıbrısta 230. alaydayım. zaman çabuk geçiyor... o nerede lan sdf kırklardayım. hava alanına yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 mahkum sevki gece nöbeti derken bayağı hızlı geçiyor zaman. 73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar