Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hadin ben kaçtım. görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sivas düşmüş bi arkadaşim nasil bi yer dedi güzeldir dedim diyemedim çocuga bişi ohh kebap falan dedim şaşırdı...dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Arma said: hadin ben kaçtım. görüşürüz. çabuk bitir gel :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Keşke ben gitseydim lan askere anam ağladı yemin ediyorum şu son bikaç gündür abimin işlerini yabacam diye. Daha da iş var anasını satayım 7:30da otobise bindiricez de gidecek bizimkisi peheyt bu gidişle 5 ay 5 gün die gidip 10 ayda anca gelir bizimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Az önce kuzeni gönderdik, HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Abim de aynı yerde yaptı, swiss otel diyordu sdf. Hayırlı tezkereler hepinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Az sonra çıkıyorum evden. Hadin görüşürüz, heralde 1 aydan önce internet yüzü falan göremem hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bye ^^ şansına izmirde hava 20 derece filan soğudu 2 günde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 herkese hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 akşamda ben çıkıyorum yokla. 18 mayısta görüşmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 circumciser said: sivas düşmüş bi arkadaşim nasil bi yer dedi güzeldir dedim diyemedim çocuga bişi ohh kebap falan dedim şaşırdı...dfgdfg tuvalette soğuktan kıçı donan oluomus ama bildigin donuomus böle çatlıomus bide tuvaletten sıcan cıkıp gotunu ısırabiliomus bizim blükte bi ark acemiligini sivasta yapmıstı asdada cok kotu diodu o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Öncelikle hoşgeldiniz torunlar. Muhtemelen siz bu postumu bile 30-40 gün sonra okuyacaksınız ama olsun :) İyi ki geldiniz, geldiniz ki biz de gidelim artık di mi :) Bana bunu dediklerinde sinir oluyordum, oh, söylemesi çok zevkliymiş. İçinizden EDOK 'a gelecek olan varsa, mutlaka bana ulaşsın bir şekilde. Sosyal Tesislerdeki en yaşlı poşet kim diye sorsanız, zaten beni gösterirler. Hakkaten rahat bir askerlik geçirme şansını elde edersiniz aynen benimkisi gibi, netekim bu şansa sahip olacak olan arkadaşlar Etimesgut'ta acemiliklerini yaşayacakları için, bu karda kışta kendilerine bol sabır diliyorum. Hele ki o Etimesgut'un ünlü yemekleri ile. Iyk, düşününce bile midem bir garip oldu. Sözü uzatmaya gerek yok, şafağınız 40-50 olduğunda bu yazdıklarım size çok normal şeyler olarak gelecek, hiç yadırgamayacaksınız. Dolayısı ile her şekilde bol sabır diyorum, size giren girdi tabiri caizse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yeminimizi ettik. Yeminli jandarma. Evciyim bu hafta sonu. Jandarmalık iyiymiş hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ula geldik kastamonuya yok şöle iyi böle iyi. 1000 kişinin anca sığacağı yerde 2binküsür kişi askerlik yapıyor. komutanlar dışında hiç bişi iyi değil.adamlar idare ediyo çoğu şeyi, ezmiyolar. bide topluca doğuya çıktı askerlik ohhhh. diyarbakır çıktı bana bakalım artık çoğundan iyi yine.böle işte.bide soğuk hacı ya kantin önünde kedi donup öldü diyorlar söylentimi gerçekmi bilmioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi biz çok rahatız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 axedice rahatmış, selamı var hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 acemide herkes rahat. Usta birliğinde adaman kıçından kan alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 siz hala gitmediniz mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hadi torunlar bitirin acemiligi usta asker olun da biz de donelim artik evimize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Aksam yemeğinden çıkıp mokacino içmenin tadı başka oluyormuş , herkese tavsiye ederim askerliği gelip narliderede yapın :p 3 gün evci iznim var ama istanbula donmedim buralarda takilicam citir onbaşı olarak, haftaya Cuma da Ege Ordu merkez muhabere kmtligina teslim olucam usta birliğime. Saka maka rahat bi acemilik geçirdim umarım usta da böyle olur. Alayda intnernet olmadıgı için ayda 1 anca nete girebilicem bi ona yanıyorum. Hadin herkesi openzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Carsida girersin internete. Ayrica sokabiliyorsan vinn sok karanete bagli olmayan bi bilgisayardan takilirsiniz. Biz 1 ay takildik oyle sonra cok dillendigi icin cikarttik disari vinni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 axedice said: Az sonra çıkıyorum evden. Hadin görüşürüz, heralde 1 aydan önce internet yüzü falan göremem hehe. 12 Aug 2010, 07:31 Defensive said: Askere teslim olmaya gidiyorum günlük, allaha emanet olun cümleten 140 küsür gün geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Devrelerime selamlar. Hatay serinyola düşmüştüm acemilik için. Burdan sınırcı eğitimini alıp Şırnak - Bağlıca tabur komutanlığına gidiyorum. Selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Atarsa atar atmazsa firar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hadi ben alaya döneyim. bensiz işler yürümez orada : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar