Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

circumciser said:

sivas düşmüş bi arkadaşim nasil bi yer dedi güzeldir dedim diyemedim çocuga bişi ohh kebap falan dedim şaşırdı...dfgdfg

tuvalette soğuktan kıçı donan oluomus

ama bildigin donuomus böle çatlıomus

bide tuvaletten sıcan cıkıp gotunu ısırabiliomus

bizim blükte bi ark acemiligini sivasta yapmıstı asdada cok kotu diodu o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hoşgeldiniz torunlar. Muhtemelen siz bu postumu bile 30-40 gün sonra okuyacaksınız ama olsun :)

İyi ki geldiniz, geldiniz ki biz de gidelim artık di mi :) Bana bunu dediklerinde sinir oluyordum, oh, söylemesi çok zevkliymiş. İçinizden EDOK 'a gelecek olan varsa, mutlaka bana ulaşsın bir şekilde. Sosyal Tesislerdeki en yaşlı poşet kim diye sorsanız, zaten beni gösterirler. Hakkaten rahat bir askerlik geçirme şansını elde edersiniz aynen benimkisi gibi, netekim bu şansa sahip olacak olan arkadaşlar Etimesgut'ta acemiliklerini yaşayacakları için, bu karda kışta kendilerine bol sabır diliyorum. Hele ki o Etimesgut'un ünlü yemekleri ile. Iyk, düşününce bile midem bir garip oldu.

Sözü uzatmaya gerek yok, şafağınız 40-50 olduğunda bu yazdıklarım size çok normal şeyler olarak gelecek, hiç yadırgamayacaksınız. Dolayısı ile her şekilde bol sabır diyorum, size giren girdi tabiri caizse. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ula geldik kastamonuya yok şöle iyi böle iyi. 1000 kişinin anca sığacağı yerde 2binküsür kişi askerlik yapıyor. komutanlar dışında hiç bişi iyi değil.adamlar idare ediyo çoğu şeyi, ezmiyolar.

bide topluca doğuya çıktı askerlik ohhhh. diyarbakır çıktı bana bakalım artık çoğundan iyi yine.böle işte.bide soğuk hacı ya kantin önünde kedi donup öldü diyorlar söylentimi gerçekmi bilmioz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aksam yemeğinden çıkıp mokacino içmenin tadı başka oluyormuş , herkese tavsiye ederim askerliği gelip narliderede yapın :p 3 gün evci iznim var ama istanbula donmedim buralarda takilicam citir onbaşı olarak, haftaya Cuma da Ege Ordu merkez muhabere kmtligina teslim olucam usta birliğime.

Saka maka rahat bi acemilik geçirdim umarım usta da böyle olur. Alayda intnernet olmadıgı için ayda 1 anca nete girebilicem bi ona yanıyorum. Hadin herkesi openzi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...