LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aluriel said: sayfa başı olunca olmadı luci :>ne biliyim abi yazamadım,cümleler birleşmedi,saçmalamamak için böyle yaptım dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Alışveriş tamam. Ufak tefek eksikler var. Onları da yarın tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Seyh-hulud said: SERİNYOL 121'İNCİ J. EĞT. A. K.LIĞI SERİNYOL HATAY DADAN DAN DA DAN Biz buddy olduk. Var mı başka bahtsız bedevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Holy said: Osuran_boğa said: öff sanırım herkes 12 sinde teslim olucak ya teslim 3 güne yayılır falan diolardı şimdi git orda kalabalıkla uraş durşu anda bile gidip teslim olabilirsin :) 3 güne yayıldı işte bir nevi, cuma cumartesi pazar istediğin zaman gidebilirsin pazar saat 5'e kadar. ilk teslim olan yaş kütüğe plaket çakar. Yemin töreninde karizma olur. Davranın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gittiler jandarma yaptılar beni.ne anlarım ben jandarmalıktan sdf konya il jandarma komutanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 neler götürüyosunuz bakim yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 acemilik için çok şey götürmeyin zaten, bide orda vercekler bi ton şey, bide çanta vericekler üstüne, taşıtıyorlar o çantaları sonra, sivil çantanızı da içindekilerle beraber depoya koycaklar anca 1 ay sora görceksiniz, ve bunların çoğunu minnacık bir dolaba sığdırmanızı isteyecekler sizden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Denizli yahut Diyarbakır Lice ye düşen herkese yardımcı olabilirim.Tahmin ettiğiniz üzere Denizli yaşadığım yer Lice'de 331 olarak askerlik yaptığım yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 biletler, çabuk olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aiko said: Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN ben de orada yaptım askeliği 333.kd olarak oradan da çaldıran'a gittim şimdiden söyliyim -30 görmeye hazır ol. Allah sabır versin şimdiden bütün gidenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 16.MKZ Piyade Tugay Komutanlığı/Devegeçidi-DİYARBAKIR Varmı benle beraber buraya gelicek olan şanslı pati ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Birde Branşı: BKM ER Sınıfı : BAKIM Ne demek acaba bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Perfectionist said: Seyh-hulud said: SERİNYOL 121'İNCİ J. EĞT. A. K.LIĞI SERİNYOL HATAY DADAN DAN DA DAN Biz buddy olduk. Var mı başka bahtsız bedevi? Niye bahtsız bedevi ya iyi yermis orası oyle dıyorlar YOKSA DEGILMI LAGN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aib bu iyi yer kötü yer muhabbetine hastayım ben. adamın askerliği iyi geçmiştir, şansına üstleri bunu sevmiştir, askerlik yaptığı yer mükemmel diye anlatır. yada tam tersi işkenceye dönmüştür herkese yandınız diye anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cavanagh said: biletler, çabuk olunBiriniz de şu adama torun gideydiniz ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 genelde ayın kaçında gidiyorlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bu hafta sonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yarın akşam bu saatlerde yoldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aluriel said: aib bu iyi yer kötü yer muhabbetine hastayım ben. adamın askerliği iyi geçmiştir, şansına üstleri bunu sevmiştir, askerlik yaptığı yer mükemmel diye anlatır. yada tam tersi işkenceye dönmüştür herkese yandınız diye anlatır. yea canım eglenıyoruz 2dakıka :D:D:D:D PpPp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tnkt said: Aiko said: Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN ben de orada yaptım askeliği 333.kd olarak oradan da çaldıran'a gittim şimdiden söyliyim -30 görmeye hazır ol. Allah sabır versin şimdiden bütün gidenlere. ahah adamla aramızda bir ana yol varmış. Nizamiyelerimiz karşılıklı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bende bilet aldım. akraba ziyaretine gittim taaaaaa kaç senedir gitmediğim ,canım çıktı rezil oldum yollarda .yarın (bugün) 23:30 da otobüse biniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bişey sorucam yurtdısında okuyorum türkiyede üniye filan kaydım yok türk vatandaşıyım tecil mecil bi halt etmedim ben türkiyeye geldigimde vururlar mı kelepçeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Etsene tecil? Senin yaşın geldi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yataktan hiç kalkasım gelmedi hacı ya :( hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar