Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

Osuran_boğa said:

ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :)

Abi bir kere bitli piyadeler,denizciler,havacılar 1 ay boyunca insan yüzü göremezken sen 2 hafta sonra tak diye dışarı çıkarsın evci olursun sonra yine bu arkadaşlar kışladayken sen çarşıya çıkarsın.Üstüne karakola gidersen hele birde araç komutanı,kolluk tutarsan komutanları eve bırakırsın üstüne ufak bir gezi yapar alışveriş yaparsın.Geceleri nöbetçi ast.subay uyunca herşeyi yapabilirsin dışardan yemek vs Ayrıca köy bölgelerinde düğün izinlerini jandarmadan alırlar,bu nedenle sürekli baklava,tatlı gelir ha kendi muftağınızda yapabileceğiniz istediğiniz yemeklere değinmiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

Osuran_boğa said:

ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :)

Abi bir kere bitli piyadeler,denizciler,havacılar 1 ay boyunca insan yüzü göremezken sen 2 hafta sonra tak diye dışarı çıkarsın evci olursun sonra yine bu arkadaşlar kışladayken sen çarşıya çıkarsın.Üstüne karakola gidersen hele birde araç komutanı,kolluk tutarsan komutanları eve bırakırsın üstüne ufak bir gezi yapar alışveriş yaparsın.Geceleri nöbetçi ast.subay uyunca herşeyi yapabilirsin dışardan yemek vs Ayrıca köy bölgelerinde düğün izinlerini jandarmadan alırlar,bu nedenle sürekli baklava,tatlı gelir ha kendi muftağınızda yapabileceğiniz istediğiniz yemeklere değinmiyorum bile

dostum onu butun askerler yapabiliyor sadece jandarma değil.

mesela kıbrıs da david vendatta ya gittik club night parka izin yok evci yok :)

hangi jandarma yapmiş ki kıbrıs da jandarmada yok fgfdgd
Sosyal ağlarda paylaş

circumciser said:

Goarth said:

Osuran_boğa said:

dostum onu butun askerler yapabiliyor sadece jandarma değil.

mesela kıbrıs da david vendatta ya gittik club night parka izin yok evci yok :)

hangi jandarma yapmiş ki kıbrıs da jandarmada yok fgfdgd

Valla haklısın doğru diyorsun ama işte evci izini alıp İstanbul'a gidemedikten sonra ne olacak öyle konsermiş bilmemneymiş:)
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Beyler bu kısa dönemlerin dağıtımı neye göre oluyor bilen var mı? Kimisi il içerisinde veya komşu illere gidiyorsun diyor kimisi şu birlik şuraya diye.

Aslı nedir yani?

Balıkesire giden arkadaşım Kıbrısa gitti. Jandarma isen bulunduğun ilde dağıtım yapıyorlar. Piyade pek bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...