knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 11'inci Mot. P. Tug. K.lığı DENİZLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 o değild ebir gün jandarma olacağım hiç aklıma gelmezdi sanki asker değilde başka bişey gibi geliyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Osuran_boğa said: ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :) Abi bir kere bitli piyadeler,denizciler,havacılar 1 ay boyunca insan yüzü göremezken sen 2 hafta sonra tak diye dışarı çıkarsın evci olursun sonra yine bu arkadaşlar kışladayken sen çarşıya çıkarsın.Üstüne karakola gidersen hele birde araç komutanı,kolluk tutarsan komutanları eve bırakırsın üstüne ufak bir gezi yapar alışveriş yaparsın.Geceleri nöbetçi ast.subay uyunca herşeyi yapabilirsin dışardan yemek vs Ayrıca köy bölgelerinde düğün izinlerini jandarmadan alırlar,bu nedenle sürekli baklava,tatlı gelir ha kendi muftağınızda yapabileceğiniz istediğiniz yemeklere değinmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Jandarma en kıyağı. Kaçakçılığın aktif olduğu bir yerde isen güzel paralarda kazanabiliyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Vana düşen arkadaşa Allah sabır versın şimdiden tamda soğuk dönemlerde ... Ankara MEBS e dusen yırttı bitti askerliği :P cumleten hayırlı tezkereler arkadaslar. uzun yada kısa askerlik güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arundel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Erzurum Oltu çıktı kısa dönem.. beyler acemiliği burda yapanlar dağıtımda nereye gidiyor bir bilgisi olan var mı..?veya burasıyla ilgili yine bilgisi olan varsa çok iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Goarth said: Osuran_boğa said: ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :) Abi bir kere bitli piyadeler,denizciler,havacılar 1 ay boyunca insan yüzü göremezken sen 2 hafta sonra tak diye dışarı çıkarsın evci olursun sonra yine bu arkadaşlar kışladayken sen çarşıya çıkarsın.Üstüne karakola gidersen hele birde araç komutanı,kolluk tutarsan komutanları eve bırakırsın üstüne ufak bir gezi yapar alışveriş yaparsın.Geceleri nöbetçi ast.subay uyunca herşeyi yapabilirsin dışardan yemek vs Ayrıca köy bölgelerinde düğün izinlerini jandarmadan alırlar,bu nedenle sürekli baklava,tatlı gelir ha kendi muftağınızda yapabileceğiniz istediğiniz yemeklere değinmiyorum bile dostum onu butun askerler yapabiliyor sadece jandarma değil. mesela kıbrıs da david vendatta ya gittik club night parka izin yok evci yok :) hangi jandarma yapmiş ki kıbrıs da jandarmada yok fgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 circumciser said: Goarth said: Osuran_boğa said: ya soranlara jandarma süper ,çok rahat, tatil köyüne gidiom yav merak etmeyin diom da gerçekte olayı ne acaba. burda da baya jandarma çıkmış rahat mıyız :) Abi bir kere bitli piyadeler,denizciler,havacılar 1 ay boyunca insan yüzü göremezken sen 2 hafta sonra tak diye dışarı çıkarsın evci olursun sonra yine bu arkadaşlar kışladayken sen çarşıya çıkarsın.Üstüne karakola gidersen hele birde araç komutanı,kolluk tutarsan komutanları eve bırakırsın üstüne ufak bir gezi yapar alışveriş yaparsın.Geceleri nöbetçi ast.subay uyunca herşeyi yapabilirsin dışardan yemek vs Ayrıca köy bölgelerinde düğün izinlerini jandarmadan alırlar,bu nedenle sürekli baklava,tatlı gelir ha kendi muftağınızda yapabileceğiniz istediğiniz yemeklere değinmiyorum bile dostum onu butun askerler yapabiliyor sadece jandarma değil. mesela kıbrıs da david vendatta ya gittik club night parka izin yok evci yok :) hangi jandarma yapmiş ki kıbrıs da jandarmada yok fgfdgd Valla haklısın doğru diyorsun ama işte evci izini alıp İstanbul'a gidemedikten sonra ne olacak öyle konsermiş bilmemneymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben biraz araştırdımda acemilikten sonra %90 kıbrıs a gidiyormuşuz. kalanlarda manisada kalıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 "Çorlu Bakım sınıfı kısa dönem er" Bilgisi olan ? dağıtım olur mu ? bi de bakımcı ne yapar yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'üncü Mot. P. Tüm. 23'üncü Mot. P. A. K.lığı SAMANDIRA İSTANBUL Katılış Tarihi 12.12.2010 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Beyler bu kısa dönemlerin dağıtımı neye göre oluyor bilen var mı? Kimisi il içerisinde veya komşu illere gidiyorsun diyor kimisi şu birlik şuraya diye. Aslı nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 beyler bakım ne yapar hakkaten bilen söylesin ben de bakım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Perfectionist said: Beyler bu kısa dönemlerin dağıtımı neye göre oluyor bilen var mı? Kimisi il içerisinde veya komşu illere gidiyorsun diyor kimisi şu birlik şuraya diye. Aslı nedir yani? Balıkesire giden arkadaşım Kıbrısa gitti. Jandarma isen bulunduğun ilde dağıtım yapıyorlar. Piyade pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Şimdi bu teslim olma nasıl oluyor? Narlıdere sanırım izmirin merkezine yakın bi yer, direk oraya mı gitmem lazım yoksa teslim olunan bi merkez falan mı var? Tabi bir de bu bilgileri nerden alabilirim? Heralde yarın aramam gerekicek orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aiko said: mokoko said: Aiko said: Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi ... 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN hadi hayırlı teskereler eren eyw abi van donuyor ona göre hazırlıklı git, hakkari'den daha soğuktu vaktimde öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahah bende 30 derecede bile üşüyen birisiyim. nasıl bi önlem alabilriim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Van da -40 rapor ettim ben ona göre hazırlıklı ol işte. :D Batıda KTM yok direk birliğinize gidip ben geldim diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Adamın üşüdüğü dereceyle söylediğiniz derece arasında 70 derece fark var lan. Don abi sen çözüm mözüm hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 uçak bileti aldım. vana indikten sonra ne yapacağım? havalimanında topluyolarmı bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Valla şehir içinde Hudut alayı. İnzibat askermisin dediğinde yok dersen atla bir taksiye git kendin teslim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 İstersen vandan bir hudut karakolu fotosu koyabilirim. Ama korkarsın söyleyeyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar