applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Arkasokak said: geçen senenin galatasarayı yorumu yapmaya zaten gerek görmüyorum. ama durum daha da vahim. reykardda bi uyum vardı da schuster'de o da yok. beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu şikayetçi zaten. ama memnunuz diyorsanız öyle olsun. umarım böyle devam eder. avrupa kupalarına büyük takımlar gitmeli artık. su kafaya bayılıyorum yaa =) BÜYÜK(!) takımlar genç oglanlara eleniyorlar... hllteam.. cok büyüksünz vallahi billahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya şu adamla halen konuşuyorsunuz ya, başka birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 DarKRideR said: ya şu adamla halen konuşuyorsunuz ya, başka birşey diyemiyorum. abi adamin iyiligi icin söyluyoruz,uyarıyoruz.. bak dioruz durumun iyi diil yok dinlemio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hadi darkrider neyse de sana noluyo? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 nolmus ki bana ? kac kere fener-gs kucuk takım muhabbeti yaptgmi gördn forumda.. yada mac topiclerinin ilk sayfalarinda 11-0 9-0 0-20 gibi seyler yazgmi gördn mu hic ? o yüzden sorn yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: hadi darkrider neyse de sana noluyo? lolyerden göğe kadar haklısın ve +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bana niye neyse ki ya sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sen mantıklı adamsın demiş ama biraz farklı durmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 en büyük fener onlar ''genc oglanlara'' elendiler.. Simdi mantıklı olabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hilbört sağlam yardırmış uzatmada hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar