BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Valla şu an teknik direktör basiretsizliği var 3 büyüklerde; Schuster Benitez hastalığına yakalandı, Aykut için bu sezon geçiş dönemi, Galatasaray ise Hagi'nin gazıyla birşeyler deniyor. Şenol Güneş'in Trabzon'u o açıdan çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dartanian said: Abi açıkça itiraf edeyim takip ediyorum, bu sefer ne saçmalıcak düşüncesiyle gülmek adına... abiii naptin... ölü taklidi yapcaktn gitmicek smdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Abi gitsin istemiyorum ki yorumlarını okumaktan keyif alıyorum..tabiki yorumlarını ciddiye almıyorum..Siz de böyle düşünürseniz gayet eğlenceli olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Trasty: 'Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym' imzan kadar keyif verici olamaz :D bu arkadasi geri istiorz.. Trasty vs Arkasokak...kafes dövusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dartanian said: Abi gitsin istemiyorum ki yorumlarını okumaktan keyif alıyorum..tabiki yorumlarını ciddiye almıyorum..Siz de böyle düşünürseniz gayet eğlenceli olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sabah sabah iyi guldum suna : Siyah-Beyazlılar Quaresma, Bobo, Nihat'lı kadrosuyla Bank Asya 1. Lig temsilcisi Antep Belediye'ye kaybetti. Üstelik rakip aslarını da dinlendirdi. fanatikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ne acıki doğru bir haber :) ilk 20 dakikayı izledim ben zaten. 1-0 oldu dediler, 3-1 öne geçince biz çağırın beni dedim, çağırmadılar hiç :( hala bekliyorum belki çağırırlar diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 benim yorumuma paralel tartışmalar dönüyor ekşide, gazete köşelerinde. schuster'in bu muazzam kredisinin kaynağı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Arkasokak said: benim yorumuma paralel tartışmalar dönüyor ekşide, gazete köşelerinde. schuster'in bu muazzam kredisinin kaynağı nedir? "renkli" taraftarların bi an önce gitmesini istemesiyle ilintilidir heralde. Hepimiz biliyoruzki bu şekilde TD deişikliklerinin kimseye faydası yok. bjk kadrosunun büyük kısmı enkaz futbolculardan oluşuyo bence, şahsen schuster'in oyun yapısı kaybetse dahi tatmin ediyor beni. Ama bunu becerebilmek te ayrı bi olay. TD için sabretmek, kadroyu yavaştan revize etmek gerek. çok bomba olmasa bile transfer dönemlerinde içi geçmemiş genç futbolcular bulunmalı bu enkaz adamlar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 taraftar da hep transfer istiyo kardesim. ne olursa olsun hep transfer hep transfer. sene basında galakticos dediniz, soyle ezeriz boyle koyarız. gecen senenin galatasaray'ı oldunuz diyince de ama hakemler, ama kasaplar diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 her maçın gönüllerin kazananı olduğumuz için hala namağlubüz, içimiz rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o zaman hep boyle devam eder insallah. herkes mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hayır, geçen senenin galatasarayı yine 7/7 yapmıştı falan. hatta 0:1 biten gs-fb maçını alabilseydi şampiyonluk yarışı içinde de kalacaktı, son 6-7 hafta iyi batırmıştı. bjk beklediğimden de önce tökezledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Toparlanır toparlanır, herkes sakin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 avrupada iyiyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 suchsteri yedirmeye niyeti yok taraftarın. Bir yılda her şey olmaz. Uefada gideriz belki 1-2 tur, seneye çöplerden kurtuluruz. Sanki her sene şampiyon oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 baktım da zaa denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 takımın kosması lazım 3 viteste oynıyoruz en azından bi macta toplam 30 dk rakibi yıpratmalıyız kasımpasa macında son 10 dk baskılı oynadık 80 dk buldugumuzdan daha cok pozisyon bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 takımı topluca bi hamama goturmek lazim bence yani rakip kim olursa olsun ne pres var ne adam paylasimi birkac kilit oyuncu olmayınca halı saha takımı gibi oynuyoruz ya izlerken fıttırıyorum bir de shcusteri boyle arkasına kaykılmıs gorunce sinirlerim zup zıp zıplıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 geçen senenin galatasarayı yorumu yapmaya zaten gerek görmüyorum. ama durum daha da vahim. reykardda bi uyum vardı da schuster'de o da yok. beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu şikayetçi zaten. ama memnunuz diyorsanız öyle olsun. umarım böyle devam eder. avrupa kupalarına büyük takımlar gitmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beybi büyük diye nitelendirdiğin takımlar gitmiyor mu? son 5 senedir gidiyor da ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yani, o da doğru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 "büyük" takımlar uefaya da gidiyo işte , en fazla gruptan çıkıyoruz senelerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gel ocak gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar