-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Uzun süre ara verdiğimiz web projelerimize geri dönelim dedik ve güzel basit bir blog sitesi kurduk. Ezablog Hergün özgün içerik girmeye çalışıyoruz. Şimdilik 3 kişilik bir yazar kadromuz var. Pati ekibinden de biraz öneri alalım dedik. İçerikte daha çok neye yönelsek iyi olur? Ne tür yazılar yazmalıyız sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yazmayın tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Blogculuk ölmedi ama birbirinin aynısı milyonlarca blog var sıyrılmak zor iş aralarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ben sevdim... Başarılar dilerim. Hitap ettiği yaş grubunu pek anlamadım, bana ediyor da kaç kişiye eder. Hem varis hem de black ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Aramada cikabilecek güncel konular hakkinda yazin. basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ha bi de viral yapın bilimum forumlarda. şöyle bir yazı buldum doğrumudur şöyle birşey gördüm çok ilgimi çekti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 3 kisi cok fazla haber giremeyeceginiz icin tavsiyem c/p yazilar yerine kendiniz ureterek yazin. daha cok haber degil egitici/ogretici yazilar ise yarar. bir seyler uretin mesela. egitim videolari cekin koyun youtube dan linkleyin. farkli kaynaklardan haberleri okuyup turkcelestirerek ya da ozetini cikarip yazarak site yapma olayi icin biraz gec suan. orijinal seyler uretebilirseniz cok iyi olur. 3 kisi bunu rahatlikla basarirsiniz. her gun 1 yazi girseniz smashingmagazine.com tadinda cok iyi isler cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sen o siteyi acmissin ama o site tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 cünkü senko'nun seyinden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 basarili bence, ama guncel konular olursa daha iyi olur yada yada cok pis elestrisel yazilar ama mizahi tadda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Belirli bir konu olmayınca okuyucu kitlesi yakalamak baya zor. Bir farkınız olmalı ve bunu ortaya koymalısınız. Hakikaten varis ile black ops yazısını beraber görmek ilginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 blogger olup "sinema davetiyesi" alabilmek istiyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kanımca böyle genel tüm konulardan bahseden bir blogun tutması çok zor tematik olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bide sistematik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yorumlar için teşekkürler. İstediğimiz şey daha çok belli bir okuyucu kitlesi yaratmak yerine google'dan farklı farklı ziyaretçiler çekebilmek. Bu sebeple varis ve ops yanyana. zaten bu blog projesinin hedefi belli gözümüz çok yükseklerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_py2NC9-pt7A/StCH7vhdLfI/AAAAAAAAAmI/5b5JvtxOmPc/s400/baltal%C4%B1+ilah+blog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 haha, yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bugun açılan blogların %1'i bile birileri yorum yazsında mutlu olalım diye açılmıyor. Bizim de genel çoğunluk gibi amacımız yüksek hit ve bunun beraber gelir elde etmek. Aynı hali hazırda yayında olan diğer websitelerimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 İçerikerin bir arada anasayfada gözükmesinin sebebi, kategorilerdeki tüm yazıların indexte rastgele çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Çok ümitli başlamayın bence bu işe. Bunun benzerini yapan çok blog var çünkü ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar