Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tum muzik marketlerde yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yalnız eczane çok isabetli bi allegori olmuş esh. Bence sen eczanelere bi daha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bayinizden istemeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bir mage karakter yapayım diye uğraşıyorum ama imkansız gibi birşey. Mana fiyatları aşırı yüksek. Tüm manamı (1000 mana) harcasan dahi verdiğin zarar o lvl'da verebileceğin melee zararın yarısı etmiyor. Mana regen bunun için skill point harcasan dahi düşük. Mage kıyafetleri de oldukça kötü zaten. Mage karakterler ile ilgili birşey var da ben mi kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 potion kullan. hp regen de ilerde health pool un yanında çok küçük kalıyor. %li regen yapsalar cok iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mana regen i fulleyince çok sorun olmuyor, ama int abanman lazım. Birde bazı yerlerde, özellikle ins. lerde, oyunun buglarını abuse et yoksa sağ çıkamazsın. İlerden mana cost vs. açılınca daha kolaylaşıyor iş. Birde necromancy al, skeleton ile misile yap, enchant ile güçlendir, al sana güzel bir hp drain, baya işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 grafikler kotu lan. oyun pc ye portlanmis mi nedir olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Grafikler fena değil de, yürüme animasyonu ve blur dan dolayı bir tırtlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hdr yi koklemisler. ama grafik tirt olunca hdr ye abanmak yeni nesil hile oldu. guya phsyx var oyunda da, cok gerekli sanki asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Esh said: hdr yi koklemisler. ama grafik tirt olunca hdr ye abanmak yeni nesil hile oldu. guya phsyx var oyunda da, cok gerekli sanki asdfa Tornado shield açınca görüyorsun phsyx i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 olmasi gereken oyun bu deil ama =D metro 2033 tamam. ba$imin ustunde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yok ya bu oyun oynancak gibi degil. gothic 1 gibi lan kontroller. hangi cagda ya$iyoruz. resmen konsolda oynayin beni diye bagiriyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Esh said: hangi cagda ya$iyoruz. resmen konsolda oynayin beni diye bagiriyor oyun. zaten konsol çağında yaşıyoruz :( pc ye adam akıllı bi oyun çıktımı uzun zamandır. çıkan oyunların büyük bi yüzdesi konsol port. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 neyse war fork buldum adam falan oldurebiliyorum. asdfa bi de okcu guzelmis. buyuden daha kuvvetli heralde ilk lvllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 $urda tweak list var, denesenize bi. ben ak$am deneyebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ya ranged kombat neden bu kadar kasıntı zor ? illa kılıç kalkan mi gitçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 pronoit said: ya ranged kombat neden bu kadar kasıntı zor ? illa kılıç kalkan mi gitçez? Mage bi yerden sonra aşıyor özelliklede firebolt + aoe flash yaparsanız büyüye benim yaptığım gibi hem costu çok abarmıyo hemde güzel vurup aoe stun yapıyorsunuz (ben fire ve earth gittim earth robelar ve hatler fiziksel resist veriyor diye + fiziksel ressit buffı atıyorum % 36 lık gebermiyorum sonra :D) bu arada biraz ilerlerde respec var(500 altına son 2 lvlı resetliyor istediğniiz kadar yapıyorsunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben necro oyniyim diyorum biraz. stafflar var 300-400 lu necro, onlari kullanicam diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bi de oyun crossfire desteklemiyodu, hatta cf modunda fps 3te 1e iniyodu, amd cf profili cektim. boyle 100 fps oldu, a$iri hizli. ama bi turlu crash etmesinin onune gecemiyorum. boyle oynuyorum bi sure, sonra alakasiz bi yerde crash ediyo, bi i$ik yansimasinda mesela, ya da 3 adamla kapi$irken ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Esh said: ben necro oyniyim diyorum biraz. stafflar var 300-400 lu necro, onlari kullanicam diye =P Necro staffların hasarı poison, over time yani ve bir halta benzemiyor bana sorarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 peki nasil vuruyor dmgi, sonucta stafi sallamiyoruz elde, buyu cast edince mi dmg koyuyo uzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Necro büyülerine spell dmg ekliyor gibi düşün. Genel olarak zorlanırsın necro olarak, summon lar pek güçlü değil, ama önceden söylediğim gibi hp leech için iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 walla chapter 2 ye bonba gibi girdim 4-5 kartli necro buyuleri siraladim boyle, 600-650 vuruyo 200 manayla, regen+reduction kastim az, fighter oynamam artik heralde asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ha missile gittiysen farketmez, ben direk summoner gibi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar