Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Avatar tadında abartı dövüş olmayan, kafa yormayan, düzgün konusu olan güzel bi çizgi dizi tavsiyeniz var mı? Elbette birkaç sezon olması lazım zonk diye bitmesin 1 sezonda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 2 tane buldum nette araştırınca bunları tavsiye edermisiniz? 1. Naruto (ama bunun 4 çeşidi var JP US Shippuden US JP) JP US herhalde dil olarak diye tahmin ediyorum yani 2 çeşid var herhalde. 2. Bleach Bundada US JP var bu sefer enminim dil demek bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Biri dub biri sub anlamında yazmışalrdır da hangisi sub hangisi dub bilemiyorum. Ama muhtemelen US altyazı, JP seslendirmedir. Bi de direkt aramak yerine tokyotosho, nyaatorrents falan kullanmanı tavsiye ederim. Direkt link vermiyorum da işte :P Onun dışında, bu çeviri işini yapan adamlar sub group olarak adlandırılıyo ve genelde yayınladıkları dosyaların başına adlarını koyuyolar. [HorribleSubs] Anime Adı - 05x01.mkv falan bu tarz. Onlar arasında hangisinin sürümleri daha iyidir falan diye bakmak istersen de http://www.ji-hi.net/ adresine animenin adını yazabilirsin. Gelelim asıl konuya. Naruto da Bleach de başları çok güzel olan ama sonradan sapıtan seriler. İkisinde de bi dövüşün 5-6 bölüm sürdüğü oluyo. İki anime de shounen adı verilen ve ortaokul-lise dönemi gençlere hitap eden bi türe ait. Dolayısı ile abartılar, kendini tekrarlamalar, her şeyi sakız gibi uzatmalar falan hep var bu serilerde. Ama shounen hiç sevmeyen biri olarak favori animelerindne biri olan D.Gray-Man'i özellikle tavsiye ederim. Diğer shounenlere göre nispeten kısa (100 küsür bölümdü yanlış hatırlamıyosam) ve ilk 5-10 bölümün sıkıcılığına dayanabilirsen çok seversin. Bence sen önce Naruto'ya başlayıp sıkılana kadar devam et, sonra Bleach'e başla aynı şekilde. Ama daha dolu olsun dersen ilk olarak D.Gray-Man'e başlamak isteyebilirsin. Oha wot oldu lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ben seviyorum Bleach'i. Konu güzel, ve belki de görebileceğin en iyi süperbad'lerden biri mevcut. Spoil vermeyeyim, izlerken öğrenirsin zaten :D Ha bir de samurai champloo da izlenebilitesi olan animelerden. 21 bölümlük kısa ama güzel bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Avatar gibisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dragon ballz ilk seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 fairy tail izle 54. bölümde.onun dışında naruto yu izle.önce ilk 135 bölüm sonrada naruto shippuuden e başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 samurai champloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Full Metal Alchemist tam disine gore olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Guardian of the sacret spirit da çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 naruto ve bleach aradığın tarzda ama çok uzun da gelebilir geriden izleyeceğin için. izleyecek vaktin varsa beğenebilirsin. gerçi arada bayağı filler giriyor, onları atlayarak izleyebilsen sorun yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lord_gorthaur said: Guardian of the sacret spirit da çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sadece dövüş olsun deseydin kenichi ve hajime no ippo derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dragonfire said: sadece dövüş olsun deseydin kenichi ve hajime no ippo derdim. +1500 Bu ikisini demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar