tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bronze league sözcüleri konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bronz lig tanrilari kurban istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sabonis said: oyunun 3. haftasında mı ne bling + muta yemiştik 2v2'de arkadaşla. yok kurtulmanın yolu ondan. hala da yok. bana burda helion bas falan denmişti, onun da yalan olduğunu gördük. helion çok güzel patlıyo :D imba resmen terran'a karşı şu taktik. marine ordunun omurgası, basarsan bling ağzına sıçıyo, basmazsan bu sefer muta ağzına sıçıyo. kalıyosun ööle aval aval. Fiyati 50 mineral olupta hem havaya hem yere vurabilen ve bunun yaninda ranged olan bir unitenin birakta bir counter i olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 john'un konuşması http://www.youtube.com/watch?v=zSrwHoQ1TAM&feature=player_embedded http://img837.imageshack.us/img837/447/junkkawpx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://www.otakufreaks.com/wp-content/uploads/2010/10/manly_tears.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vay John'um yaa , adamın içinde cevher varmış ya bi de maçları izlicek bi yer var mı, sınav vardı da dün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yinemi zerg kazandı. hemde foxere karsı. bu blizzard su sc2 olayıyla inanılmaz deger kaybetti gozumde. (onlarında cok umrunda bu evet)z zaten eziodu bide roacha range fln verdieler nasil bi salaklık bu ya. 2 sezon z kazandı bariz ustunlukle olmaz yani. tunca abi sende kotu ırkla oynuom ama eziom demek icin ne tartısmıssın ya. Z guclu iste o yada bu sekilde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Roachlara lafım yok benim. Mutalisk denen nane cok sakat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bya said: ya bi de maçları izlicek bi yer var mı, sınav vardı da dün? gomtv.net e bak, vodlarını koyuyorlar bazı maçların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kaede said: http://www.otakufreaks.com/wp-content/uploads/2010/10/manly_tears.jpg haha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 o resmin adını "bir terran'ın göz yaşları" koyuyorum ve bundan sonra bol bol paylaşacağım sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Soimyr said: Roachlara lafım yok benim. Mutalisk denen nane cok sakat :/ Nasıl olmaz ya. Üniteyi durdurmak için protoss olarak, zealot, stalker, sentry kompozisyonu yapmak zorundayım. Adam sadece roach basarak yapıyor bunu. Sonra HAI THAR MUTA TRANSITION TOO BUDDY. HARRASS YOU ALL DAY LONG, WHILE SAVIN' UP THEM ARMIEZ. gg. her zerg oyunum böyle. Finiks de çıkamıyorum artık tam oh finiks ögrendim derken, adam gördügü anda stargate'i 5 tane queen basıyor 2 yerine hayatın kararıyor. Roach o kadar broken ki şu an ünite olarak. Eskiden güçsüz değildi yani, neden buff hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eskiden dengesiz değildi tabiki, zerg'in sürekli 20-30 roach ile gelmesi, forcefield yiyince roachların yarısının 3 range yüzünden arkada motor olması, ff liye ffliye 6-7 roach ayırıp kese kese toss'un ezmesi sonucu çıkan aglamaları susturmak için ve sırf hellion harras'ı daha kolay durdursun die geldi range buff. ama oyunu yapıp balans ayarlaması yapan hergelelerden bir tanesi de "ulan toss 3 unite kompozisyonu yapmak zorunda, terran marine marauder medivac yapıp bir de hellion harass yapıyo zerge, ama biz gidip zerge tek unite ile roach basıp oyun alabilmesi için buff yapıyoruz, embesil miyiz lan biz?" diyemedi. bu unite zaten beleş, zaten zerg unitesi değil gibi, çok fazla dayanıklı, bir de range artırınca bu da zerg'in inanılmaz hızlı production'ı ile birleşince dengeler altüst oldu farkında değiller. 14 hatch almış bi zerge karşı early pushla oyun alamazsan, ya da drone production'ı azaltamazsan bi şekilde, imkanı yok gibi oyunu çevirmenin 30458934 roach gelmeye başladıktan sonra. halbuki yapın bişeyler, roach ya da hydralisk'e bişeyler ekleyin de zergleri de bizim gibi 4-5 çeşit unite ile oynamaya sevk edin. roach arkasına hydra basmak zorunda kalsınlar, hatta gidin hydra range'i 6 yapın (kaç range bilmiyorum). muta-ling , roach only, bu 2 tür army ile bitmesin oyunların %90'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 haa bende dün dağıldım johnun konusmada, pek duygusaldı güclüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 roach u silip lurker koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Lurkera itirazım olmaz protoss oyuncusu olarka. Cünkü protossla ya seve seve yada baska türlü robo cıkmak zorundasınız, cıkmısken obs nasılsa basılıyor. ama ben roachlara razıyım, yeterki protoss tan phoenix i kaldırıp corsairi getirsinler, her oyun mutadan korkarak oynamaktan bıktım, artık zerg gördügümde fast expansion falan kasmıyorum direk korean 4wg deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Abi John kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 john varya tercüme eden röportajlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bu kadar yani, John. Tercüme eden eleman. Oynuyor mu pro mu ne bu adamın vasfı, tercüman mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bronze lig falan idi yamulmuyorsam, ama adam böyle sevimli bi tip, kendince komik olmaya calısıp arada mahçup falan olan, surat ifadelerinden anlaşılan, yani adamı gördüğünde yerde anlıyorsun ne kadar mazlum iyi kalpli bi adam oldugunu, öyle bi adam işte. tastosis'de paso we love john diyip durdugundan adam community'de john the lovely translator die nam saldı. zaten o final sonrası yaptıgı "hayallerinizden vaz geçmeyin, eskiden ben de çok sc oynuyorum die arkadaşlarım gelip luzır derdi, hayatını harcıyosun derdi ailem falan vaz geçmedim şimdi bir sürü hayranım sevenim var iyi para kazanıyorum falan" temalı konuşma bile adamın nası biri oldugunu gösteriyo. kıyamam ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 baal'ın dedii dogru aslında ama zerg acisindan bak sen lair tech gidip hydra cikarana kadar toss colossus vs atıo direk cerez niyetine yiyor hydralari, zergin early game de 3 alternatifi var işte baneling-zergling-roach ve sadece roach ranged vuruo 3ü de sts vuruyor sonucta bi mekanik problemi var zerglerde yani roachı hydralisk yerine koyacaklarına roachı biraz daha farklı yapıp hydralisk yerine koymaları gerekiodu hydrayı da eski yerinde tutup dengeleyebilirlerdi hem hydralisk+baneling gibi kombolar fln deneme sansi olurdu milletin suanda marine,marauder,reaper,stalker,sentry,colossus,siege,hellion gibi range vuran, kite edebilen birimlere karşı en temiz cözüm yolu roach alternafin yokki? yani bi lurker vs yokki base e vs sakla sağa sola herif baseine girerken 2 kere düsünsün acaba lurker cıkarmı diye. yok yani alternafin. ha roachı düzgün kullandığında rakibin dengesini bozman da ayrı bi sorun dierleri icin zerg cok rahat transition yapabilio mutaya falan, roach ile tuttuğu zaman kontrolü elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Eğer protoss void ray felan basmıyosa zergler 200 roach basıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yada 200 tane muta basıyorlar. Ama ben sleepin bana verdigi akla uydum ve artık her zerge 4wg gidiyorum, adam roach gidiyorsa exp ini snipelayıp geri kacıyorsunuz, oyun esit oluyor. Muta gidiyorsa 4wg genellikle = gg oluyor. baska türlü mutaling giden zergleri yenemiyorum. hani bugün bi tane yendim, ondada adam benim base e mutalarla girdi, ben adamın baseine 13 tane dt ile girdim, base race oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Void ray' isildiler oyundan. 15 saniyede falan bi roach kesiyor, 2 tanesini kesene kadar spore çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ya da karşında idra olacak 1 voidi görünce gg çekecek. Diğer türlü void hiçbir işe yaramaz bir unit. Hatta dayanamayıp söylüyorum, dps si 4 olan scout bile daha iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar