Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 profil fotoğrafına Atatürk fotoğrafı koyunca "ben Atatürk'üm" demiş olmuyor musun? saygısızlık.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Holy said: profil fotoğrafına Atatürk fotoğrafı koyunca "ben Atatürk'üm" demiş olmuyor musun? saygısızlık. aslında sahtekarlık değil mi.. ali hüseyin toruncu adamın adı.. resmi atatürk.. olmaz. uygun değil yani.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ataturk simdi hayatta olsa ve bunlari gorse suratlarina tukururdu, sonra bogaza raki icmeye giderdik.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Saygısızlar sizi.Yanacaksınız hepiniz.
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 10 Kasımda Atatürkçü olanlar, Atatürkçüyüm diyip bir halt bilmeyip atatürkün imzasını dövme olarak yaptıranlar. Tavana asıp döveceksin bunları
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sildim ya nası soracam artık :( geri eklerim pati için napalım :( o diil potential 3 tane one night stand gitti dün gece şaka gibi. lan kaşarsın işte daha ne uuraşıon yok 10 kasım yok foto.mal.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Abartmasın insanlar ya. Facebook profilime bi girdim, herkes atatürk olmuş olm. Birbirine komik video gönderen atatürkler..
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 herkesin elinden gelen bu kardeşim ancak fotoğraf koyarlar bi git oy kullan desen ya çok kalabalık oluo sıramı beklicem bide baaaane derlEr. anca reism koyun ülke kurtuldu sayeniZde :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Of cidden çok gereksiz insanlar da, Pickles said: 10 Kasımda Atatürkçü olanlar, Atatürkçüyüm diyip bir halt bilmeyip atatürkün imzasını dövme olarak yaptıranlar. Tavana asıp döveceksin bunları en çöpü, en aptalı senden iyidir.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kız arkadasımın ve en yakın arkadaslarımın birinin kolunda var picklesı dövelim asıl
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 beyler ekonomik kriz kapıda herkese çağrı yapın profillere türk bayrağı koyucAz koşUn ...... böle kurtulabilrz hadii safdaads
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abvblizzard said: Of cidden çok gereksiz insanlar da, Pickles said: 10 Kasımda Atatürkçü olanlar, Atatürkçüyüm diyip bir halt bilmeyip atatürkün imzasını dövme olarak yaptıranlar. Tavana asıp döveceksin bunları en çöpü, en aptalı senden iyidir. Ehehehe komik çocuk seni
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bu arada bende de atatürk imzası dövmesi var napsam kendimidemi dövsem
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Koşar caddesi emanet sokak malafat apt. kat:5 no :22
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: aptal olmayin. boyle daha dogru oldu
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bide benim omzumda amerikan kartalı dövmesi var naaber
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hatunun birini geri ekledim ve sordum sorularınızı. o:günaydın B:günaydn o-nasılsın B-iiim canım sen ? O-iyiyim bende B-yağmurcuum dün bana demiştin ya hani niye Atatürk fotosu koymuyosun diye O-evet B-bunu bi toplulukla paylaştım böyle bişi dedi birisi diye siz ne düşünüyosunuz diye onlar da sana bir takım sorular sormamı istediler sorabilir miyim ? O-sorabilirsin herşeye bir açıklamam vardır burakcım B-ozaman msj atıyorum biraz uzun çünkü :) O-tamam ss http://img710.imageshack.us/img710/9876/28359839.jpg ve el cevab : şimdi bazı sorularınız alakasız geldi bna profile fotoğraf koyunca gününde anmak oluyo benim görüşüm bu herkesin görüşü farklıdır başka foto koyunca saygın bitmio ben bunu kasdetmedim dün sana ayrıca eğer Atatürk olmasaydı şuan sende yoktun bende yoktum en azından saygıyla anmak vardır amuda kalkmak mı diycem ne kadar gereksiz bu kadar sorunun içinde yazık gerçekden başka şeylerle uğraşın bence ya da soruyu soran kimlerse
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Atatürk olmasa sen de olmazdın ben de nedir ya ahahh. sen de esirdin ben de esirdim dese ok de yanlış anlaşılıyo böyle sdf
Öne çıkan mesajlar