Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dasaaa said: kinetic typography o olayın adı. ne olacaktı başka? aquila said: reklam hakli beyler, ama cok dandik olmus, hatta ms yaptirmamis bile gibi. gerce reklam bile degil aslinda gibi. +1 senko said: openoffice ne abi, azalarak bitmesi lazim openoffice'nin. yazilar karman curman cikar, excel sheet atarsin sacmalar, ms office'nin 10da 1 ozelligine sahip degil zaten. Gereksiz bir yazilim durumunda su an. linaks fanlari cok seviyor ama nedense. (td) Hergonan said: bi de salak insanlar openoffice'i kullanamiyorlar sonra microsofta mi yaziyorlar? k....... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Fistan said: dasaaa said: kinetic typography o olayın adı. ne olacaktı başka? izzet altınmeşe.. adam sormuş, cevapladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Dark_Soul said: Parası olan zaten MS office kullanıyor. Koskoca Sarar ın Open Office kullanması onların cimriligi,sonra da destek yok bilmemne diye şikayet etmiş herif bide yüzsüzce,lol yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Zeitgeist formatında yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bone said: Dark_Soul said: Parası olan zaten MS office kullanıyor. Koskoca Sarar ın Open Office kullanması onların cimriligi,sonra da destek yok bilmemne diye şikayet etmiş herif bide yüzsüzce,lol yani... bu kafalarla bir firmanın falan yönetim kademesine yükselmeniz, çok zararlı olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aksine cok yararli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yahu open office'i ben de rahat kullanamıyorum, office'i tercih ediyorum. bir cok kisi de benim gibidir muhtemelen. ama bu reklam ne be ? ahahahaha cok komik. turkcell'in 90 larin ortasinda sirf telsim'deki yoneticinin kel ve gobekli olusu uzerinden yaptigi reklam serisi daha iyiydi bundan. bi de, buyuk sirket open office kullanmaz, msoffice kullanir cimriler !!!!! diyeceginize biraz maliyetin her sirkette kisilmasi gerektigini hesaplayin. adamlarin isini goruyor ki kullaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o değil de ne yapıyorsunuz da yazılar karışıyor excel dosyaları gömçürüyor? hani ben de kullanıyorum da bu sorunlara en son 1.0.1 de karşılaşmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bir de ben ne zaman sıkıntı yaşasam forumlarına danıştığımda 10-15 dakika gibi sürede cevap alıyorum.. daha dorğusu 1 yıl önce en son nbir şeyler sıormuşltum şimdi durum ne bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 basitinden project proposal yapiyorduk, headerlar o alt cizgiler index sayfasi hepsi bozuk cikti openoffice ile, birde visio olsun, ms project olsun tak diye yaptiklarini atabiliyorsun word'e, openoffice de boyle bir imkanin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 senko said: aksine cok yararli olur. fizban said: bi de, buyuk sirket open office kullanmaz, msoffice kullanir cimriler !!!!! diyeceginize biraz maliyetin her sirkette kisilmasi gerektigini hesaplayin. adamlarin isini goruyor ki kullaniyorlar. bu. open office, ms office'ten iyi falan demiyorum da.. maliyet açısından değerlendirip "cimri reröre" demek komik. açın slashdot gibi IT networklerine biraz bakın.. 1000+ çalışan bir firmada, bilgisayar başına edilen karlar nerelere varabiliyor.. zaten reklamda da ms'in amacı, maliyet nedeniyle open office'i seçen müşterilere; "bak sen ucuz diye onu seçtin ama toplam maliyeti benim ürünümden fazla oluyor" mesajı vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 tamamda o zaman aglamayacaklar uhuhuhu openoffice boyle diye. ucuz etin yahnisi hesabi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o zaman şöyle demekde fayda var, kullanım amacına göre seçim yapmak lazım hani sık sık ms belgeleri ile çalışmayı gerektirmeyen bir ihtiyacınız söz konusu ise openoffice kullanılabilir keza almanyadaki çoğu eyaletin devlet daireleri openoffice e geçti, isveçteki devlet daireleri de geçti.. adamların işini görüyor demek ki hani bu bir nevi pick-up kullanması gereken adama mini-cooper kullandırmak gibi bir şey olmuş (örnek haddinden fazla abartıdır sadece bir fikir versin diye kasten abartılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 openoffice msoffice ile değil, msoffice openoffice ile uyumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 uyumlu olmak zorunda olan openoffice ama. openoffice desin bakalin .docx desteklemiyorum diye noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 el altından uyum eklentileri yazılır resmi olarak desteklemez sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gayrı kabulü rücu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 demekki desteklemek zorunda olan openoffice imis :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 openoffice e çemkirecek kadar 3.5 atanda microsoft o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 openoffice in genele yayılamamasının 2 nedeni var bu arada 1- kullanıcı arayüzünün yeteri kadar basitleştirilememesi (hoş 60 yaşında annem bile kullanıyor o ayrı mesele) 2- reklam, tanıtım hizmetlerine ayıracak kaynaklarının olmaması bu iki nedenden birincisini halledebilseler bile MS in elinde reklam ve tanıtıma ayıracak kaynağı var, keza sattıkları her ürünün içinde bu maliyetin karşılığı da var bir babayiğit çıkar der ki "ey ahali openoffice in tanıtım faaliyetlerini üstüme alıyorum" o zaman "bedava" olan openoffice her şekilde ms office in önüne geçer çünkü davranışsal iktisat çalışmalarının da gösterdiği üzere insanlar ne olursa olsun "BEDAVA!" dendiğinde 180 derecelik bir tercih değişimi yaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 digital de bedava olayı çok öle işlemiyor yalnız. ben kullanımı kolay bişiler isterim, alışkanlıklarımın devam etmesini isterim, hızlı olsun isterim, güvenilirlik isterim. open office bunların hiçbirini veremediği gibi oo'da yapılmış dosyayı başkasına verdiğinde de convert etmiş olsan bile patlayabiliyor. rahatlık>>>>>ücret tabi o ">>>>>" içerisinde güven ve işlev de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ABD'de bu tür reklamlarin yasal varligini bilmiyordum. Gorduklerimi viral sanmistim once, ta ki okyanus otesinden ulusa seslenen arkadaslari okuyana kadar. Hele bir yayinlasinlar bunu Avrupa'da gor bak neler oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ilk bakısta open office bedava diye maddi olarak daha avantajlı görünse de herhangi bir x işini yaparken harcanan workload olarak hesapladıgınızda ve bunu maaş ile çarptıgınızda MS Office bu farkı hayli hayli kapar. Üzerine interoperability(turkcesi ne acep)'yi de ekleyin. Open Office'in savunulacak ya da beyenilecek hic bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 senko said: tamamda o zaman aglamayacaklar uhuhuhu openoffice boyle diye. ucuz etin yahnisi hesabi iste. Ya Selcuk sacmalamaya doyamamissin su konuda. Ucuz etin yahnisi dedigin seyin cikarimini surda izledigin gerzek reklamdan yaptin olsa gerek zira ben open office kullanip aglayan kimseyi gormedim daha. Kaldi ki -office icin nasildi durum bilmiyorum lakin- micros~1 son yillar haricinde kendi teknolojileri icin oldukca kapali bir yapi sergiliyordu. Ya API sunmuyordu ya da gerekli dokumanlari edinemiyordu insanlar. Mono projesinde de ayni sey olmustu diye hatirliyorum. Haliyle micros~1 alin kardesim dedigi takdirde kimsenin sunu desteklemiyoruz dedigi yok. Bir de micros~1 Allah falan degil. Tam aksine oyle davranmaya calismis -bkz: gecmisteki benim standartima uyulacak muhabbetleri- ama sonrasinda olmayacagini gorup yola gelmis bir sirket. Haliyle kimse bu sirketin yarattigi formatlari desteklemek zorunda degil ama hem micros~1 hem de diger firmalar kullaniciya kolaylik saglamak ve kullanici hayatinda kolay yer edinebilmek icin destek sagliyorlar. Olaya micros~1 yaratir digerleri ske ske takip eder diye yaklasmak epeyce komik o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar