gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Akhlaur said: 70 erkeğiz sınıfta yiyecek içecek vizesi var beyler desen istisnasız 70 i de bağıra bağıra güler lan. ya zaten sen belli aralıklarla gelip sürekli trollemeye çalışıyosun kızıyorum ama bişey diyemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ben troll den anlamam.Bana komik gelen konulara yazıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 konuyu mayhem mi açmış diye geldim. Değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 popona da yazıyormusun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mütemadiyen.Genellikle sen meşgul ediyorsun.Gücüne mi gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko said: otelde genel müdürden sonra yardımcısı sonra da yiyecek içecek müdürü gelir yanlız, ciddi. beni,m bildiğim otellerde müdürler arasıdna en az maaşı alanlar da onlar oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 int 1 kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bana arkanı dönecek kadar güveniyorsan artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya liseliyle liseli olmayın, hatta liseli sen de liseli olma. Konuyu da silseniz forum rahatlasa gne üzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 huun said: gecko said: otelde genel müdürden sonra yardımcısı sonra da yiyecek içecek müdürü gelir yanlız, ciddi. beni,m bildiğim otellerde müdürler arasıdna en az maaşı alanlar da onlar oluyor ama. olabilir, 3. müdür sonuçta. ama bir yandan günde 16 çalışıp komi yada garson olmak var, bir de klimalı odada hesap kitap işleri yapıp elemanları dizmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sana güvenmiyorum.Sana aldırmıyorum da.Seni umursamıyorum, dediklerine gücenmiyorum.Peki sen niye alınıp kırılıp bozuluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 üzülerek söylüyorum ama sen komi yada garson olacaksın büyük ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Red said: üzülerek söylüyorum ama sen komi yada garson olacaksın büyük ihtimal :) maalesef :( çalışmadım, sınavlara nasıl biliyorsam öyle girdim ve bu yüzden 2 yıllık bir ünideyim. acı ama gerçek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her bi bokun mühendisliği varken yiyecek içecek müdürü olması bence hiçde saçma değil sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dil mil öğren de vasıflı komi ol la bari valla çok istiyorum böyle 20 yıl sonra gecko'yu güzel bi işin başında görmeyi.. böyle dicem ki bi zamanlar patilerin liseli deyip tokatladığı bir geçko vardı adam şimdi para basıyor, onunla dalga geçenlere iş veriyor.... Yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 karasimsek said: her bi bokun mühendisliği varken yiyecek içecek müdürü olması bence hiçde saçma değil sevgiler eyvah yandık şimdi bi sürü sinirli abazan mühendis adayı basacak başlığı jklsfdjklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mayhem bişey kazandı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yiyecek içecek müdürü ne olm? şef garson gibi bişey galiba. o değil o nasıl bir vize ismi ya? ben tohumsuz vizesine gülüyodum daha beterleri varmış. (iktidarsız gibi godunumun dersinin adı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 vasıflı komi beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yav said: karasimsek said: her bi bokun mühendisliği varken yiyecek içecek müdürü olması bence hiçde saçma değil sevgiler eyvah yandık şimdi bi sürü sinirli abazan mühendis adayı basacak başlığı jklsfdjklf yihahahha ortalığı yumuşatmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yiyecek içecek müdürü dediğin klimalı odada yan gelip yatmıyor yalnız öyle bir model yok :) her departmanın müdürü var.önbüro müdür kat hizmetleri müdürü gibi şef garson gibi bişi evet.calısanlarla yine aynı odada oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gurmeler sizin bölümden mi çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko said: tanrım beni yaratırken str 1 per 1 int 1 ama luck 10 doğurmuş. bi de; anladık okuyosun helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yiyecek içecek müdür nabıyo abi? aşçılık değil anladığım kadarıyla. gidip elmaları falan mı seçiyo, şu et daha yağsızmış ondan alalım 50 kilo falan mı diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu gecko'nun açtığı başlıklar sayesinde zaten biz de 2 yıllık turzim bitirmiş kadar olacaz her başlıkta böyle 1-2 muhabbet dönse tamam kaparız işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar