Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi süredir siteyi güncelliyoruz filan diye kapalıydı,siteyi komple yenilemişler sanırım. şimdi login ekranı gelmiş ama giremiyorum ben,var mı benzer bi sorun yaşayan?
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben girdim az önce ama browse diyince dü$tüm, bida da giremedim
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Torrent listesinde okunabilirlik epeyce dusmus ama.
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şu an için browse kısmında ya da bıdı bıdılarında bi yerlerinde aksaklık olabilir, çünkü eskisinden bayaaa yavaş bende. Sorun bende de olabilir bilmiyorum ama adamlar demiş daha beta diye.
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 site guzel olmus da, bende de coook yavas calısıyor sayfa gecisleri arasında, bir de cogu yeri tablar seklinde yapmıslar, tum sayfayı refresh'lemeyecek sekilde, boyle yavas olunca daha da kotu durmus o =)...
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bende hala girmiyo. login deyince bu bağlantı bozuk die hata veriyo =p şifremi mi yanlış yazıorum acaba dedim ama şifre yenileme filan da yok loginde. naapmış bu herifler ya =p
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "Error: We have disabled access temporarily to normal users. Please don't try to login" diye not düştüler login ekranına
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 off site sağlam da tracker çöktü hiçbir şey inmiyor =(
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 PrudenT said: off site sağlam da tracker çöktü hiçbir şey inmiyor =( :( dün gece indirdim bi ton şey şimdi yok :( twitterda da bununla ilgili bişi yazmamış zibidiler.
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 girememe sorunumu çözdüm. bookmarklarıma sitenin browse linkini eklemiştim,site deişince link uzantısı filan da deişmiş o yüzden bağlantı bozuk diyomuş =p aynı sorunu yaşayan varsa direk torrentleech.org diye girsin,eski bookmarkları kaldırsın hehe güzel olmuş site, beğendim ben (tu) gerçi henüz biraz yavaş ama oturur heralde.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tracker problemi düzelmiş, cayır cayır gelio byte lar.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 VIP ve Power User'lar girebilir diye not düşmüşler twitter'a. Bakalım yeni dizayn'a alışabilecek miyiz.. Eskisinden bi şikayetim yoktu gerçi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben power user oldum da nası niye oldum bilmiyorum, üzümü ye bağ..
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben de power userım,ratio belli bi seviyeyi geçince otomatik olarak power user oluosun. 1,5 - 2 filan olunca galiba.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben girebiliyorum, power user olduğumdan sanırım. sırf ratio değil, aynı zamanda belli bir miktar (100 GB+ sanırım) upload yapman gerekiyor.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hiyarin birine verdim hesabi o yapti lol
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hiyarin biri de kendi icin yapti, arada sana da el ativerdi iste. Kiymet bilmez adam nolacak. Aradaki 60 gb upload bosa gitmeseydi sukela olacakti. O "hiyar"i yazarken ellerin titrerdi yazamazdin bile.
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 uyelık acmıs davetıye yollayabılecek var mı ?
Öne çıkan mesajlar