Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi süredir siteyi güncelliyoruz filan diye kapalıydı,siteyi komple yenilemişler sanırım. şimdi login ekranı gelmiş ama giremiyorum ben,var mı benzer bi sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben girdim az önce ama browse diyince dü$tüm, bida da giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 açık şuan eski hali daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 evet girdi $imdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cookie hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 girdim ben sorun yok. güzel olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Torrent listesinde okunabilirlik epeyce dusmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şu an için browse kısmında ya da bıdı bıdılarında bi yerlerinde aksaklık olabilir, çünkü eskisinden bayaaa yavaş bende. Sorun bende de olabilir bilmiyorum ama adamlar demiş daha beta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 site guzel olmus da, bende de coook yavas calısıyor sayfa gecisleri arasında, bir de cogu yeri tablar seklinde yapmıslar, tum sayfayı refresh'lemeyecek sekilde, boyle yavas olunca daha da kotu durmus o =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bende hala girmiyo. login deyince bu bağlantı bozuk die hata veriyo =p şifremi mi yanlış yazıorum acaba dedim ama şifre yenileme filan da yok loginde. naapmış bu herifler ya =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "Error: We have disabled access temporarily to normal users. Please don't try to login" diye not düştüler login ekranına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 off site sağlam da tracker çöktü hiçbir şey inmiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 PrudenT said: off site sağlam da tracker çöktü hiçbir şey inmiyor =( :( dün gece indirdim bi ton şey şimdi yok :( twitterda da bununla ilgili bişi yazmamış zibidiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 girememe sorunumu çözdüm. bookmarklarıma sitenin browse linkini eklemiştim,site deişince link uzantısı filan da deişmiş o yüzden bağlantı bozuk diyomuş =p aynı sorunu yaşayan varsa direk torrentleech.org diye girsin,eski bookmarkları kaldırsın hehe güzel olmuş site, beğendim ben (tu) gerçi henüz biraz yavaş ama oturur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tracker problemi düzelmiş, cayır cayır gelio byte lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 VIP ve Power User'lar girebilir diye not düşmüşler twitter'a. Bakalım yeni dizayn'a alışabilecek miyiz.. Eskisinden bi şikayetim yoktu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben power user oldum da nası niye oldum bilmiyorum, üzümü ye bağ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben de power userım,ratio belli bi seviyeyi geçince otomatik olarak power user oluosun. 1,5 - 2 filan olunca galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben girebiliyorum, power user olduğumdan sanırım. sırf ratio değil, aynı zamanda belli bir miktar (100 GB+ sanırım) upload yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Nasi yaptin lan o kadar upload'i ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hiyarin birine verdim hesabi o yapti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hiyarin biri de kendi icin yapti, arada sana da el ativerdi iste. Kiymet bilmez adam nolacak. Aradaki 60 gb upload bosa gitmeseydi sukela olacakti. O "hiyar"i yazarken ellerin titrerdi yazamazdin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 uyelık acmıs davetıye yollayabılecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar