cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gdfshafdhsaf çizilen kestanelerdense porşşş olsun nolcak elinin kiri buluşun ayrıca sosyalleşin gezin görünn içinn
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çeşitli meşrubattı kastım işşki demedim ki su için su
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o zaman için!! fdsafdghfsh (azcık anladım şaka oldunu)
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fede said: arkadaşlar avrupada değilsiniz türkiyedesiniz götünüzü keserler çoğu yerde anadoluda dogu ve güneydogu taraflarında kimse karısmaz,gayet sakindir tarihi yerler,tam tersine avrupada böbregi kaptırabilirsin.
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 peygamber efendimiz şarap içermiş o yüzden şarap günah değil. ama bira günah göbek yapıyo
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fede said: arkadaşlar avrupada değilsiniz türkiyedesiniz götünüzü keserler çoğu yerde hiç oralara gezmeye gidip de başına bi iş gelen duymadım
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 adam nemruta gidelim dememiş. çankırının çemçükler köyüne gidelim demiş
Öne çıkan mesajlar