nareth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 banada gönderebilirmisiniz ? 14 days trial le baslıcam [email protected]
alitaha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 banada gönderirseniz sevinirim [email protected]
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 var var bugüne kadar denemediğim bi bu kaldı bunada bakayım bi :) varsa trial yollarmısınız [email protected]
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 [email protected] Terazilere tıkladım şimdiden.
mehmetkuc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bende bir buddy trial alabilirmiyim? email: [email protected]
Nwalka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Merhaba, Steam'in yapmış olduğu indiriminden yararlanıp eve online'a başlamayı planlıyorum. 21 günlük trial için davetiye gönderebilecek olan varsa sevinirim. Email Adresim [email protected]
Moss Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kaza ile 2 kere yolladım net biraz kotuydu kusura bakma ii eglenceler
Nwalka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Davetiye gönderen herkese teşekkürler. İlk davetiyeyi gönderen Moss'un linkinden üyelik aldım. Oyunda görüşürüz. :)
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tunch at hotmail.com adresine alabilir miyim bir adet buddy davetiye?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şimdi başlıyorum downloada.. kıssadan hisse ilk gün neler yapmam gerekir tavsiyeniz var mı? :)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 su linke bir goz at yardimci olucaktir Eve Online Rehberi Ayrica tutoriali sonuna dek yap. Birde turklerin takildigi bir chat kanali var oyun icinde, adi "Merkez" sanirim (yukarda konuyla ilgili bir topic var en ustte) oraya katil sende ordanda oyun icinde yardimci olan olan bir cok kisi bulabilirsin. Tek oneri tek basina fazla oynama, kisa surede bir sirkete gir insanlarla kaynas, tek basina oynamaya baslarsan kisa surede sikilirsin. Iyi eglenceler ps: basim agrio cok alkol almisim dun gece :*(
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hacı var mı başka trial bende alayım pm
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 3-4 bilgisayardan uzakta kaldım bakamadım oyuna adam akıllı , şimdi career agent görevlerine başladım. önce military ile başlıyım dedim bakalım savaş nasıl olucak , sonra yavaş yavaş trade falan da yaparım. ortak kanı hepsini bitirmem yönünde :) learning skill 4e kadr que verdim , sonrasında hangi skillere yönelmemi tavsiye edersiniz?
gecegezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Eve ye başlamak isteyen arkadaşlar;) Buddy Program ile 21 günlük trial acc. açma linki yollayabilirim. [email protected] a mail ile bildirmeniz yeterli.. Not: Bilmeyenler için Buddy program Evenin bir hizmeti. Siz 21 günlük trial acc ı beğenip oynamaya karar verip, 1 aylık uzatma aldığınızda banada 1 aylık uzatma veriyor(:D Notun notu: ingame :Konuralp
Öne çıkan mesajlar