Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 herkese selamlar, Eve-Online'da herkesin bildigi gibi Standart Trial Account 14 günlüktür, yani deneme süresi. ve bu adresden alinabilinir; 14 Günluk Trial Account Bu tip account acarsaniz sadece 14 gün oyunu oynayabilirsiniz, daha sonrasi icin para odemeniz gerekir. Ama oyunu hali hazirda oynayanlara Buddy Programm isminde bi guzellik sunuyor ve Tam 30 Günluk account acmaya izin veriyor bizim araciligimiz ile. Simdi, bunun sana faydasi 15 gun degil 30 gün bedeva oynuyorsun. Bana faydasi eger sen oyunu begenirde para verip oynamaya devam etmeye karar verirsen bana 30 gün hediye ediyor. Bu sekilde deneme accountu acmayi isteyen varsa eger, bana özel PM ile E-Mail adreslerini gondersinler veya buraya yazsinlar (e-mail adresini public de paylasmak sorun degilse), bende Eve-Online'dan 30 günlük deneme sürümünü yollayabilirim böylece. Bu kampanya ne kadar sürecek bilmiyorum, ona gore acele etmekte fayda vardir. oyun hakkinda sorusu olanlar da yazabilir, elimden geldigince cevaplamaya calisirim. saygilar Captain Logar ps 1: Trial Accunt acmak icin kredi karti gerektirmez. ps 2: buraya yazilmis e-maillere diger oyunu oynayan arkadaslarimda 30 günlük trial gonderirlerse iyi olur fazla account göz cikarmaz. ninja edit: ps 3: admin Darejedi yakinen arkadasimdir, mesajlariniza dikkat edin B) Cnm benim bende adminim. selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Noluyo burda :P Behranda var tabi onu atlamamak lazım o daha eski benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 DareJedi said: Noluyo burda :P Behranda var tabi onu atlamamak lazım o daha eski benden :D tabi canim, ayip ediyorsunuz unuturmuyum :) bu arada sen nerdesin bakem, kara kayip B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ya ankaraya gitmiştim bu sabah döndüm akşama oyunda olurum kısmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sistem gereksinimleri p4 3000 ddr 1.5gb ram 256mb ati radeon bişi bişi gibi şeyleri geçmiyosa [email protected] a bi account alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Buradan ÖM ile cevap verirseniz (mail için) bizler içinde daha rahat olur captain logar'a yada bana DareJedi gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ÖM attım sayın admin.Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sistem Gereksinimleri Client 1.9 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 client kaç GB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yanlış anladıysam düzeltin.Daha önce mevcut olan accout için de geçerli mi ? yoksa sıfırdan mı account açmak gerekiyor. Eğer eskiler içinde geçerli ise [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yeni accountlar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 [email protected] a alabilirmiyim bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hailandkill said: [email protected] a alabilirmiyim bir tane Done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cok tesekkur ederım download ı baslattım basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu arada buddy account sayesinde zaten 1 tane accounta sahip arkadaslar 2.accountu acamadan evvel kendilerne yollarlarsa buddy accountu hem ikinci char icin 21+30 hemde ilk char icin 30gün kazamış olurlar sadece 5 dolarlık bir fark ödeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Acc. actım, 14gün Trial aldım, şimdi 30günlük davetiye atabilir misiniz bana, cok mu gec kaldık... [email protected] ekleyin beni lütfen, sorucaklarımda olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yollandı 30 günlük değil ama 21günlük :) Bu aralar şehir değiştirdiğim için fazla aktif değilim. TTNET bağlanmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arkadaslar bende tekrardan eve online a donuyorum buyuk ihtimalle oynarım bu yuzden 30 gunluk buddy harika olur. mail adresim [email protected] simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yolladım.yukarda darejedi nin dediği gibi 30 değil 21 gunluk yanlız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 megetege said: yolladım.yukarda darejedi nin dediği gibi 30 değil 21 gunluk yanlız:) eyvallah, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 selamlar ben de 14 gunluk trial accountu acmiştim.Bana da 21 günlük trial hakkı yollayabilirseniz çok iyi olur şimdiden tesekkurler, mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Rdoann said: selamlar ben de 14 gunluk trial accountu acmiştim.Bana da 21 günlük trial hakkı yollayabilirseniz çok iyi olur şimdiden tesekkurler, mail: [email protected] gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bana da yollayabilirseniz çok memnun olurum mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "Chos Panda" said: Bana da yollayabilirseniz çok memnun olurum mail: [email protected] Gonderildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bende de 6 adet davetiye var. İsteyene gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar