Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir bozucu bi adam nasıl olur !

kermit

Öne çıkan mesajlar

Bence iyi demişsin kendini hiç üzme.

Ağır bir laf olmuş ama hak etmiş. Kendinden küçükleri yada bir konuda başarısız olanları hep aşağılayan insanlardan nefret ediyorum ve hakediyorlar.

Allah herkese kalbine göre verirmiş. Belkide çocuğu olmaması onun fesatlığının cezasıdır...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ikisi aynı naneyi yemiş. 25-30 yaşları arasındaki birisi için öss ne kadar önemsizse 17 yaşında birisi için de çocuk o kadar önemsiz. hangisinin daha önemli olduğunu kim nerden bilebilir ki? belki ikisi de tamamiyle yaşla ilgili psikolojik haller.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gazanfer, 23 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 23 Ağustos 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
Allah herkese kalbine göre verirmiş. Belkide çocuğu olmaması onun fesatlığının cezasıdır...

evet allah müessesesi öyle çalışıyo. mesela depremde ölenler de hep dansöz oynatan içkici alemcilerdi. di mi?

Aynı şey dimi aferin sana!..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

yapotıramıyacak olay orda :)

ee benim annemin rahminde tümörvardı ama maşallah kadına "sen doğuramazsın" dediler gitti iki tane doğurdu cart diye...

hiç bir şey imkansız değildir azim le oluyor bu işler[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

valla lafı gediğine oturtmuşsun kutlarım.. 1-herif büyük diye lafı sokmuş sana
2-laf sokmanın sınırı yoktur . insanlar herşeye alınabilir o yüzden ha öle ha böle..iyi ödetmişsin çeksin cezasını gitsin bi 7 sene daha bakalım..
3-valla başarılı![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bakın arkadaşlar bu durumda adamın o an dedigini orda bırakıp büyüklük sende kalsın olayı güzel bir çözüm degildir

size yapılan olay sizin psikolojinizi etkiler ve moralinizi bozar boşu bosuna strese sokar ve sağlıgınız bozulur

sağlık en önemli unsurdur. adamın bu alaycı tutumuna karşı yapabileceginiz en güzel savunma da ne dava açmak ne kavga etmek, ona onun size saldırdıgı silah ile karşılık vermek ve boyle yapmasının yanlış oldugunu ona sizin hissettiginiz duyguları hissettirmektir

kermit de belki çok tesirli bir şekilde bunu yapmış. tesiri yüksek diye burada kermiti tamamen haksız bulmanız saçma(karşıt görüş haksız bulabilirsiniz bir noktaya kadar eyvallah ama kesinlikle kermitin yaptıgı hatalıdır demek olmaz)

çünkü kermit gidip de orda alaycı tavırlar takınıp muhabbeti o yone gitmesini istememiş. sataşmaları alaycı tavırları başlatan yapan kişi karşısındaki ve belli bir yaşa ulaşmış olgunlugu olan birisi

açıkçası boyle insanlar çok tiksinç olurlar ve en büyük zevklerinden biriside budur

o zevkin ona verdiği hazzı bilir sever ama asla karşısındakini nasıl incittigini düşünmez

ha şimdi kermit o lafı soyleyince kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi birde ortada fol yok yumurta yok bana boyle laf soyledi mevzularına girecektir ki buda basitliğin had safhasıdır hiç uğraşılmaz
lafınıda çok güzel söylemişsin birdahada muhabbeti kesersin selam verirse ver ama oturup da hatasını anldıgını birdaha yapmaycagını soylemediği sürece sende dedigin lafın arkasında olup asla muhabbete girme

o özür dilerse sende bende o soyledigim için üzgünüm dersin biter[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Ağustos 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
Açıkcası ben o adamın durumunda olsam ve benim yarı yaşım çocuk bana o lafı dese, tokat manyağı yapardım. Doğruya doğru.

bundan sonra sana şaka yaparken çok dikkatli olcam abi :P
valla adamın yerine dövmekten beter ettin beni ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

ha sonra bu adam dün akşam babamla telefonda konuşmuş ve babam aradı beni
adam o kadar mor olmuşki bakkala ne almaya gittiğini unutmuş yani kan beynine sıçramış babam anlattı ^^
neyse ben öcümü aldım
daha önceki bi 5 seneninde öcünü aldım yeterli benim için
ha şöyle de söyleyim
öss ye çalışmadım değil
çalışdım ama yerleştirmede o kadar salak şeyler olduki 19. ve sondan bi önceki tercih oldu
20 puan altı yere yerleştim diyebiliriz ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...