Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 amma zormuş bu iş be :) şimdiden strese girdim eheh.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bence iyi demişsin kendini hiç üzme. Ağır bir laf olmuş ama hak etmiş. Kendinden küçükleri yada bir konuda başarısız olanları hep aşağılayan insanlardan nefret ediyorum ve hakediyorlar. Allah herkese kalbine göre verirmiş. Belkide çocuğu olmaması onun fesatlığının cezasıdır...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: StRencher, 23 Ağustos 2004 17:26 tarihinde demiş ki: Allah herkese kalbine göre verirmiş. Belkide çocuğu olmaması onun fesatlığının cezasıdır... evet allah müessesesi öyle çalışıyo. mesela depremde ölenler de hep dansöz oynatan içkici alemcilerdi. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 iyi demiş iyi hak eder böle tipler.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 iyi de ikisi aynı naneyi yemiş. 25-30 yaşları arasındaki birisi için öss ne kadar önemsizse 17 yaşında birisi için de çocuk o kadar önemsiz. hangisinin daha önemli olduğunu kim nerden bilebilir ki? belki ikisi de tamamiyle yaşla ilgili psikolojik haller.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Gazanfer, 23 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 23 Ağustos 2004 17:26 tarihinde demiş ki: Allah herkese kalbine göre verirmiş. Belkide çocuğu olmaması onun fesatlığının cezasıdır... evet allah müessesesi öyle çalışıyo. mesela depremde ölenler de hep dansöz oynatan içkici alemcilerdi. di mi? Aynı şey dimi aferin sana!..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eheuhey iyi demissin ama harbi kotu koymustur herife ben kendimi onun yerin e koydum da simdi ama yapmasaydi neyse...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: BabacumMostors, 23 Ağustos 2004 17:09 tarihinde demiş ki: abso modern tıp (her ne kadar fiyatı bayaa yüksek olsa da) çocuğu olamayanları da çocuk sahibi yapaibliyor Zengin değilse SSK'ya mı yaptıracak?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yapotıramıyacak olay orda :) ee benim annemin rahminde tümörvardı ama maşallah kadına "sen doğuramazsın" dediler gitti iki tane doğurdu cart diye... hiç bir şey imkansız değildir azim le oluyor bu işler[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 SSK çocuk doğurtmaz sadece adama kafayı yedirtir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla lafı gediğine oturtmuşsun kutlarım.. 1-herif büyük diye lafı sokmuş sana 2-laf sokmanın sınırı yoktur . insanlar herşeye alınabilir o yüzden ha öle ha böle..iyi ödetmişsin çeksin cezasını gitsin bi 7 sene daha bakalım.. 3-valla başarılı![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bakın arkadaşlar bu durumda adamın o an dedigini orda bırakıp büyüklük sende kalsın olayı güzel bir çözüm degildir size yapılan olay sizin psikolojinizi etkiler ve moralinizi bozar boşu bosuna strese sokar ve sağlıgınız bozulur sağlık en önemli unsurdur. adamın bu alaycı tutumuna karşı yapabileceginiz en güzel savunma da ne dava açmak ne kavga etmek, ona onun size saldırdıgı silah ile karşılık vermek ve boyle yapmasının yanlış oldugunu ona sizin hissettiginiz duyguları hissettirmektir kermit de belki çok tesirli bir şekilde bunu yapmış. tesiri yüksek diye burada kermiti tamamen haksız bulmanız saçma(karşıt görüş haksız bulabilirsiniz bir noktaya kadar eyvallah ama kesinlikle kermitin yaptıgı hatalıdır demek olmaz) çünkü kermit gidip de orda alaycı tavırlar takınıp muhabbeti o yone gitmesini istememiş. sataşmaları alaycı tavırları başlatan yapan kişi karşısındaki ve belli bir yaşa ulaşmış olgunlugu olan birisi açıkçası boyle insanlar çok tiksinç olurlar ve en büyük zevklerinden biriside budur o zevkin ona verdiği hazzı bilir sever ama asla karşısındakini nasıl incittigini düşünmez ha şimdi kermit o lafı soyleyince kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi birde ortada fol yok yumurta yok bana boyle laf soyledi mevzularına girecektir ki buda basitliğin had safhasıdır hiç uğraşılmaz lafınıda çok güzel söylemişsin birdahada muhabbeti kesersin selam verirse ver ama oturup da hatasını anldıgını birdaha yapmaycagını soylemediği sürece sende dedigin lafın arkasında olup asla muhabbete girme o özür dilerse sende bende o soyledigim için üzgünüm dersin biter[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi bence süper demişsin daha da fazlasını hakeder öyle birşey diyen biri.pisliğe karşı hiçbir zaman müsamağa göstermem ben.ash to ash,dust to dust fade to black yani. bu arada sinir bozucu adam benim gibi olur :D[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ayrıca verdiğin cevap da çok raistlinvari olmuş.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 "raistlinvari" lol. duy raistlin duy, iyice b.k yoluna düştü ismin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yani uyuz ve iğneleyici olmuş anlamıdna dedim:)bokyoluna düşse bile hepimizi keser yine de bu arada:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Absolut, 23 Ağustos 2004 14:41 tarihinde demiş ki: Açıkcası ben o adamın durumunda olsam ve benim yarı yaşım çocuk bana o lafı dese, tokat manyağı yapardım. Doğruya doğru. bundan sonra sana şaka yaparken çok dikkatli olcam abi :P valla adamın yerine dövmekten beter ettin beni ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ha sonra bu adam dün akşam babamla telefonda konuşmuş ve babam aradı beni adam o kadar mor olmuşki bakkala ne almaya gittiğini unutmuş yani kan beynine sıçramış babam anlattı ^^ neyse ben öcümü aldım daha önceki bi 5 seneninde öcünü aldım yeterli benim için ha şöyle de söyleyim öss ye çalışmadım değil çalışdım ama yerleştirmede o kadar salak şeyler olduki 19. ve sondan bi önceki tercih oldu 20 puan altı yere yerleştim diyebiliriz ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar