coamenel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bunlarıdamı görecektim :S aha buda feysbuku
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 demekki neymiş her büyük memeliyi pamela anderson sanmıcakmışız
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kadın kılığında kamufule olup toplumda dolaşırken ana gezegenine veriler gönderen işgalci uzaylı
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yanlız bu adamın ciddi sekse ihtiyacı var açtığı her konu kadın
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 insanların dış görünümüyle dalga gecmenin, kişisel eksiklik oldugunu vurgulamış gecenlerde erman caglar.o aklıma geldi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Llama said: yanlız bu adamın ciddi sekse ihtiyacı var açtığı her konu kadın
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya normal normal takılıyo olsa kimsenin laf ediceğini sanmıyorum ama burda resmen dalga geçilsin diye bi çaba var sanki. canseverle kimse dalga geçiyomu yani. yoksa tabiki dalga geçilmez ayıp =P
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu arada onun ne oldugunu ben cozdum baris ama birayı icmeden soylemem
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Llama said: yanlız bu adamın ciddi sekse ihtiyacı var açtığı her konu kadın seksin ciddisi nası oluyo abi?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 10dklık ıh ıhla değil sabahlara kadar sürmesi gerek paylaşım olması gerek 20liralık olanlarla değil yani
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bildigin kadın her kadın güzel olucak değil illaki bazılarıda çirkin olucak .
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 cerebralis said: az boyacı kozmetik(!) fiksıd
Nako Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Vidar said: Llama said: yanlız bu adamın ciddi sekse ihtiyacı var açtığı her konu kadın seksin ciddisi nası oluyo abi? Llama said: 10dklık ıh ıhla değil sabahlara kadar sürmesi gerek paylaşım olması gerek 20liralık olanlarla değil yani ahah that's what i'm talkin' about
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Nako said: Vidar said: Llama said: yanlız bu adamın ciddi sekse ihtiyacı var açtığı her konu kadın seksin ciddisi nası oluyo abi? Llama said: 10dklık ıh ıhla değil sabahlara kadar sürmesi gerek paylaşım olması gerek 20liralık olanlarla değil yani ahah that's what i'm talkin' about "why so serious?" diye sormazlar mı adama?
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 coamenel said: bunlarıdamı görecektim :S aha buda feysbuku bide altina kendi fotonu koy bakalim ha bide facebookunu tabi.
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 reyou said: bide altina kendi fotonu koy bakalim ha bide facebookunu tabi. aha fotografım aha buda facebookum
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kadın madın nefes alıyo yeter mis dsahfdkjahfka şaka bir yana 4 binden fazla arkadası var vay beee..
Öne çıkan mesajlar