jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Oh Mouse'a bak bir an Transformers ürünü sandım. Özellikleri çok fena. FPS oyunucusu için çok fazla, ne tip oyuncu kullanır bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Henüz sipariş verilmediyse bende alabilirim bundan. ö.m yolladım Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 acaip bi mouse'muş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 çok rahatsız bir mouse gibi duruyor. kullanışsız gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bi kaç videosunu izledim, valla rahatlgını en ince ayarına kadar vidalarından ayarlayabiliyorsun gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 offf off şimdi bekle bekleyebilirsen, geçmez bu 15 gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi bu ne ya kim urasir o kadar ayarla ben config yapmiyorum o kadar oynun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 birkere yap bırak bone :P tam eline göre bi mouse un olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o ne ya öyle uzay mekiği gibi, mouse dediğin sade olcak şık olcak arkadaş. memeli olan da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 x7 yi hiçbirşeye değişmem 50 liradan fazla da vermem mouse veya klavye ye . ama para basmak gibi bir durumum olsaydı küçük tuvalette anında edinirdim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vaako51 said: birkere yap bırak bone :P tam eline göre bi mouse un olsun. iyide abi bu mouseun olayi mesela fpsde yuksek dpi ne biliyim honda farkli dpi sc2 e farkli dpi fean ayalayabilmek ne biliyim bna gereksiz geliyo ben 5 liralik mousela oynuyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Valla bone aksine cok önemli bu ayarlamayı olayı. ben acı icinde yasıyodum, elime uyan mouse buldum artık huzur icinde uyuyabiliyorum. baska mouse'ları 10 dakka kullansam ağrı baslıyo. benım kadar sakatlanmadan önce adam gbi mouse alın veya az bilgisayar kullanın. şekli şemali ayarlana bilen bir mouse belki dahada rahatlarıcak elimi, ki g9'un formundada sorunlar var bana göre rat7 ile ayar yapıp onları cözebilir gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mouse ve klavye herhalde bilgisayarla vakit geçiren insanların sağlığını etkileyen en önemli iki unsur. Ben logitech g500 kullanıyorum ve mesela arkadaşımın x5'ini bile kullansam direk rahatsız oluyorum. Aynı şekilde masaüstünden laptop'a geçiş yapmak zorunda kaldığımdan g11'imi bırakmam gerekti ve sc'de wowda falan bir hafta failledim, ayrıca bileğim ağrıyor ciddi ciddi. Günde 4-5 saat oyun oynayan birisi bence 100 lira üstü bir meblağı klavyesine ve mouseuna harcamalı, hem rahat, hem sağlıklı hem de oyun performansına falan doğrudan etki ediyor. Ama diyorsanız ki yok ya pek vakit geçirmiyorum bu aletlerle o zaman zaten doğrudan böyle ürünlerin hitap ettiği kitlenin dışında kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 masaüstünden laptop'a geçiş yapmak zorunda kaldığımdan g11'imi bırakmam gerekti neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kucağında mouse koyucak yer yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kilavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 klavye laptop cantasına sıgmıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bence bilgisayarda en önemli parçalar mouse klavye ve kasa, ama malesef çoğu kullanıcı en az parayı bunlara harcıyor. elinizden kücük yada büyük bi mouse u günde 10 saat kadar kullanmak bileğinizde ciddi rahatsızlıklara neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Evet çantaya sığmıyor g11, esasen kendileri 1.5 klavye boyutunda aşağı yukarı, hiç bir yere sığmıyorlar rahatça. Bir de sürekli sök tak yapmam gerekiyor. G11 ingilizce Q klavye, tuş aralıkları fazla, solunda macro keyleri var, çoğu imleçin yeri farklı direk. (mesela 1 hafta b'ye basamadım laptopta, <> farklı yerde g11'de ve b dolayısıyla biraz daha soldaydı falan falan). Bahanem çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 razer varken boyle tel masa urunlere 200 ytl vermek gunahtir gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 razer in naga ve birkaç ürününü daha kullandım, saitek in ürünlerinden sonra ele almaya değmez :P verdiğim parayı hakedeceğine inanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vaako51 said: evet saitek , mükemmel ürünler yapıyolar :D ilk kullandığım mouse ları bu mükemmeldi... şimdi rat istiyorum ama bulamıyorum... hah gecen hafta almanya - koln de mediamarket de gordum bunu, hatta yuh ne bicim sey lan bu dedim aldimd ondurdum felan biraktim, bilseydim alir gelirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu mouse da iyi alsaydın pişman olmazdın.... rat 7 gördünmü oralarda fiyat lar ne alemde ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar