hedegog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PSN Türkiye açıldığından beri usa hesabından birşey satın alınamıyor. türkiye den oyun satın alınca diğer profillerde oynayabiliyosun ama ek paket satın alınca falan usa hesabında gözükmüyorumuş çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 psn support falan yok mu onlari arayinca sebebini soylerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 usa hesaptan satın alınamıyordu zaten uk den alabiliyorduk anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tr ofisi var mı bilmiyorum hiç aklıma da gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sony türkiye var işte, artık resmen geldiğine göre telefon açıpta sorabilirsin, mailde atabilirsin gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya benim şole bi sorum var. amerika accountu kullanıorm. herşeyim bu accountta ama shoptodan falan oyun alıorm surekli ve aldığım fifa reagion ı farklı çıktı tabi. şimdi tr accountu açsam şu anda kullandığım amerika accountundaki herşeyimi yeniye aktarabilirmiyim? arkadaşlar, oyun saveleri yada mesela fifadaki virtual pro falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sanırım hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 pff bundan sora alıcağım oyunlarda da region sorunu falan çıkıcak delircem sora... zamanında neden açmazlar psn tr yi anlamamki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 istediğin kadar profil ve bunlara bağlı PSN yaratabilirsin. Eğer sen ABD hesabına bağlı profili kullanıyorsan onu kullanmaya devam et. bir türkiye birde UK PSN yarat. Oyunları Shopto dan alıyorsan UK psn den indirirsin DLC leri sonra gene ABD psn in bağlı olduğu master accountla oynamaya devam edersin. Tabi bazı istisnai oyunlar var fifa 11 gibi. Discin regionı dışında başka bir region a bağlı PSN le online olursan bazı online özellikleri kullanamıyorsun. ama çok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fifada hangi online özellikleri kullanamıyoruz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 peki ilerde başka bi oyunda region dışı bi accountla multiplayer oynayamama gibi bi durum olur mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Benim de sorum olacak, gayet konsol cahiliyim en son kullandığım konsol nintendo snes'ti. Şimdi a.b.d'deyim ve ps3 almak istiyorum, yalnız aralıkta türkiye'ye döneceğim. Bu PSN account falan tarzı şeyleri nereye göre açmalıyım? Ya da dikkat etmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fark etmez, yani trophy hastası değilsen eğer PSN hesaplarının pek sorun olacağını sanmıyorum. ABD'de iken AMerikan PSN kullanırsın, Türkiye'ye geldiğinde TR açarsın vs. ya da ikisini de aç aynı anda :) fark etmez ben UK ve TR birlikte kullanıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Anladım gibi, bu PSN zımbırtısı 1 tane ile sınırlı değil o zaman. Peki oyunları kayıt etmek gibi bir şey var mı? Yani bir tane oyunu abd psn'nine kayıt ettirdim sonra onu türkiye ya da başka bir psn hesabına kayıt ettirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PSN hesabiniz oyunlardan kismen bagimsizdir, alet region free odlugundan takmaz ole seyleri regionlara dikkat ediceksiniz oyunlarin oda DLC leri alma adresiniz icin soyle ornek evrelim, shoptodan aldigini bir oyuna turk PSN den dlc alip amerikan PSN den sorunsuz oyniyabilirsiniz yapmamaniz gereken sey ise turkiyeden aldiginiz veya shoptodan aldiginzi bir oyuna cpaonaydan veya amerikadan DLC satin almak, o zaman sorun cikiyor iste onun disinda online konusunda ise kutudan cikan oyunun region i ne ise o bolgenin serverlarinda oyanrsiniz yani avrupadan aldiginiz bir alete, japon hesabi acip kullansaniz ve amerikadan aldiginiz bir oyunu sokarsaniz amerikan serverlarinda oynarsiniz online oyun alirken dikkat ediceksiniz birtek, sonucta turkiyeden amerikan serverlarina baglanicak oyun ve lagin ceremesini cekiceksiniz hangi hesabi kullandiginizin veya makinanizi hangi ulkeden aldiginiz hicbir onemi yok, hersey oyunun alindigi bolgeye bakiyor bide hangi regiona bagli psnden oyandiginzida cok onemli degil, kafaniza gore takilin o konuda yani, zaten demo filan merakniz varsa illa bi US bi UK psn edinirsiniz ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya o hangi region'sa oranın server'ında oynama her oyun icin gecerli degil sanırım ? demon's souls'un falan server'ları diger region'lara kapalı mesela tamam da, bende ntsc guitar hero var, arkadasta pal guitar hero olmasına ragmen multi atabiliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 @Viktor, Teşekkürler çok açıklayıcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kfg said: ya o hangi region'sa oranın server'ında oynama her oyun icin gecerli degil sanırım ? demon's souls'un falan server'ları diger region'lara kapalı mesela tamam da, bende ntsc guitar hero var, arkadasta pal guitar hero olmasına ragmen multi atabiliyoruz... gitar hero da birbirinize baglaniyorsunzu cunki, ortada bir server yok PSN global zaten ama misal demon soulsda amerikan kopyasi varsa otomatik amerikan serverina baglaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar