Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 benim yerime niye +ları aldınız ya ? 2ay gelmedik diyede yapılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Sen haftaya gel iyidir, beraber takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hotdog said: benim yerime niye +ları aldınız ya ? 2ay gelmedik diyede yapılmaz kioff çok pardon eray ya ben senin mesajı görmemişim abi =/ yarın sabah netleştireceğimiz adamlar var, sonra haber versem sana? gene fail bir organizatör olduğumu kanıtladım lan, lanet olsun bana. tora bir hafta ilgilenmedi, batırdım ortalığı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hakkaten yetosun Yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 BabacumMostors said: son maçımı anlatsın arkadaşlar :Pevde ayak koleksiyonun varmış halı sahada oynayanlardan aldığın ben öyle duydum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tamamdır abi ben haber bekliyorum satan falan çıkarsa gelirim direk tolgada numaram var hakandada var hatta onlar aracılığıyla ulaşırsınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hotdog said: tamamdır abi ben haber bekliyorum satan falan çıkarsa gelirim direk tolgada numaram var hakandada var hatta onlar aracılığıyla ulaşırsınız bana. 666 satan her yerde 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 LucifeL said: BabacumMostors said: son maçımı anlatsın arkadaşlar :Pevde ayak koleksiyonun varmış halı sahada oynayanlardan aldığın ben öyle duydum :D:D:D ya işte insanlar gazoz kapağı toplar ben diz kapağı toplarım.. merak, hobi işte neylersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 +3 getiriyorum, eray gelcekse onlardan birini getirmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 iptal edebilirsen olur aslında =) ben iptal edemiyorum zira programlarını bozdurdum adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yetersiz organizatör yine yetersizliğini konuşturmuş. kadroları LÜTFEN maçtan önce kuralım ve dengeli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Screwy Hotdog spidee tolga Tolga +1 tolga +1 kermit Sertaç(pha) Holy+1 Sertaç(pha) holy esh Holy+1 fizban khelben babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 beğenmeyen taraftar, çeksin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vay yobo gibi dikmissin beni gobege. guururlandim yigit sertac bizden olsun, bariz daha iyi rakip su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fena olmamış kadrolar,serenin dediği gibi sertaç sizden olursa daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tamam öyle yapalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Emir durdurulmaz dediler, ben yaptım, olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fizban dan defans olmaz dediler, ben yaptim, olacak *sinan cetin'e gulerek yalandan sarilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar