Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok da güzel deilmiş

Suark

Öne çıkan mesajlar

ya yok güzel oyun, baya sevdim aslında ama çok fazla hayal kurmuşum sanırım.

Baya güzel şeyler var campaign,de hire muabbeti freelancer tarzı oyun içi olaylar

ama mesela hydraların tükürükleri gözükmüo, zerglingler çok hantal geldi gözüme.
Güzelde işte ben evrenin en zevkli oyunun beklıodum :(
( gerçi atari süper lol =) )

bu arada single tabiki, single FTW!
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya yok güzel oyun, baya sevdim aslında ama çok fazla hayal kurmuşum sanırım.

Baya güzel şeyler var campaign,de hire muabbeti freelancer tarzı oyun içi olaylar

ama mesela hydraların tükürükleri gözükmüo, zerglingler çok hantal geldi gözüme.
Güzelde işte ben evrenin en zevkli oyunun beklıodum :(
( gerçi atari süper lol =) )

bu arada single tabiki, single FTW!

güzel güzel okuyodum bütün mesajını son cümlede fail oldu her şey. mum_chambera kulak ver. RTS i RTS yapan nedir bi düşün :)
single tabii ki çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bence dikkatsiz oynuyorsun

hydralar tükürüo sadece çamur yerine bildiğin kemik gibi bişey atıoalr artik ilerde anlarsın ne olduklarını oynamaya devam et

zerglingler oyundaki en hızlı ground birimi ama upgradesiz halleri bir marine hızında sanırım hantal değiller yani. hantal arıosan bu hydralisklerdir creep üstünde değilken bildiğin ağır abiler.

kanat tak bak zerglinglere dudakların uçuklasın hareket halindeki bir speedling e tıklayamıosun bile :P
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

:)
outbreak supe bolmmus nan

ya guzel degılmıs dedıysem,
hayatımda oynadıgım en ıı rts oyunu.
Ama işte bişi eksik yahu sanki, sanırım ben de sorun var.
ya da beklentım cokcok yuksek

yok bende katılıorum cok fazla ugrasılmamıs,
sonucta starcraftın bi ismi var, onun üstünden para kazanmaya calısmıslar gibi geldi banada, yinede oynaması zevkli
ama cok eksikleri var oncelikle chatroom ve rekabet ortamı yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Single player yetersiz.

Evet.

Campaigni brutalda bitirdim çıktığı haftada, hayatımda starcraft 1 oynamışlığım yoktur.

Infantry upgradeleri + 1293691 tane ünite alan ve onları 0.1111769126 saniyede droplayan 3198361226 hpli cargo shipler + çifter çifter heallayan medivaclar = omgwtfbbq. Stim pack, cluster bomb, aoe firebatler, spectrelerin aoe stunlar falan azıcık micro yapabildiğiniz sürece size hiçbir gezegende ölüm yok :p

Challangelar campaignden daha doyurucuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...