Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Sonunda uygun makine bulup oynadımda, tamam bi 3-4 saatir oynuorm ama habire yeni birime bi bakayım merakım var. Gerçi güzel olmuş çok uzun sürmüyor bölümler ama ne bileyim,sanki bişiler eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaç multiplayer oyun attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Borked said: kaç multiplayer oyun attın? Mul ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bir rts'i single player campaign'le degerlendirmiyorsun di mi suark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o kadar da real time deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 suark katılıyorum sana hacı , evlenme falan yok oyunda, ev sahip olma şehir kurma falan olsa daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 evet abi age of daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 -tamam -yaparım -usta demeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben de dün aldım. campaign baydı beni de biraz ama multisi 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya yok güzel oyun, baya sevdim aslında ama çok fazla hayal kurmuşum sanırım. Baya güzel şeyler var campaign,de hire muabbeti freelancer tarzı oyun içi olaylar ama mesela hydraların tükürükleri gözükmüo, zerglingler çok hantal geldi gözüme. Güzelde işte ben evrenin en zevkli oyunun beklıodum :( ( gerçi atari süper lol =) ) bu arada single tabiki, single FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Suark said: ya yok güzel oyun, baya sevdim aslında ama çok fazla hayal kurmuşum sanırım. Baya güzel şeyler var campaign,de hire muabbeti freelancer tarzı oyun içi olaylar ama mesela hydraların tükürükleri gözükmüo, zerglingler çok hantal geldi gözüme. Güzelde işte ben evrenin en zevkli oyunun beklıodum :( ( gerçi atari süper lol =) ) bu arada single tabiki, single FTW! güzel güzel okuyodum bütün mesajını son cümlede fail oldu her şey. mum_chambera kulak ver. RTS i RTS yapan nedir bi düşün :) single tabii ki çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ne kadar gittin bilmiyorum ama ilerde protoss görevleri geliyor ve cok zevkli hikayeye daliyorsun iyice. sonuna kadar oyna derim. ayrica multi oyna üstüne progamer stream izle sevke geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Suark said: ama mesela hydraların tükürükleri gözükmüo, zerglingler çok hantal geldi gözüme. bence dikkatsiz oynuyorsun hydralar tükürüo sadece çamur yerine bildiğin kemik gibi bişey atıoalr artik ilerde anlarsın ne olduklarını oynamaya devam et zerglingler oyundaki en hızlı ground birimi ama upgradesiz halleri bir marine hızında sanırım hantal değiller yani. hantal arıosan bu hydralisklerdir creep üstünde değilken bildiğin ağır abiler. kanat tak bak zerglinglere dudakların uçuklasın hareket halindeki bir speedling e tıklayamıosun bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 :) outbreak supe bolmmus nan ya guzel degılmıs dedıysem, hayatımda oynadıgım en ıı rts oyunu. Ama işte bişi eksik yahu sanki, sanırım ben de sorun var. ya da beklentım cokcok yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Suark said: :) outbreak supe bolmmus nan ya guzel degılmıs dedıysem, hayatımda oynadıgım en ıı rts oyunu. Ama işte bişi eksik yahu sanki, sanırım ben de sorun var. ya da beklentım cokcok yuksek yok bende katılıorum cok fazla ugrasılmamıs, sonucta starcraftın bi ismi var, onun üstünden para kazanmaya calısmıslar gibi geldi banada, yinede oynaması zevkli ama cok eksikleri var oncelikle chatroom ve rekabet ortamı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Single player yetersiz. Evet. Campaigni brutalda bitirdim çıktığı haftada, hayatımda starcraft 1 oynamışlığım yoktur. Infantry upgradeleri + 1293691 tane ünite alan ve onları 0.1111769126 saniyede droplayan 3198361226 hpli cargo shipler + çifter çifter heallayan medivaclar = omgwtfbbq. Stim pack, cluster bomb, aoe firebatler, spectrelerin aoe stunlar falan azıcık micro yapabildiğiniz sürece size hiçbir gezegende ölüm yok :p Challangelar campaignden daha doyurucuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ben eğlencesine bazı bölümleri sadece marine basarak geçmeye çalıştım. Bak öyle yapınca çok zevkli oluyor hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zeratulun questler geri kalana 10 basıyordu hele son bölüm oy oy resmen hissettim lan baskıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 terrana janisarry lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bencede dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adam zergling hantal demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 NPC'ler metabolic boost basmıyordur, ayrıca creepsiz bölgede karşılaşmıştır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bu arada şu müziğe hastayım http://www.youtube.com/watch?v=ZOEEqtaBjJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 müzik demeye gelmiştim tamda eksik olan oymuş, müzik. Tam atmosferi veremiyor, oyun süperde müzikler ııh olmamış. Ya tassadarın konuşmasından hiçbişi anlamadım arkada çıkan salak ses yüzünden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 beyler sahibi geldi. http://www.youtube.com/watch?v=9WqwFhX6Cqg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar