aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sene 2010 hala tunel kazip caliyolar, daha kotusu basariyolar lan bunu.
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Turkceplease said: suçu ve suçluyu övme suçu işliyorsunuz beyler.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 5 dakika once kendi yazdigin mesaji quoteladigin icin tesekkur ederiz.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Turkceplease said: Turkceplease said: suçu ve suçluyu övme suçu işliyorsunuz beyler. hıhı evet
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Longshanks said: bi kere de ziraat bankasını mı ne soymuşlardı tünel kazıp kanalın yanından yakalanamamışlardı haber de unutulup gitti. çok takdir ediyorum böyle hırsızları Oce4n said: diyebileceğim tek şey: Helal.... 5237 sayılı TCK m.215: “İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”. bu mesajları yazanlarla birlikte forum yetkililerinide öperler.izin vermekten ama Dragonmax gibi hala lay lay lom yapabilen adamları dinlemeyi tercih ederseniz np
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zipposu vardır belki adamın her ay gaz almaktan bıkmıştır ömür boyu sorununu çözmüştür
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 git ispiyonla o zmn abiii abiii burda övüolar hırsızları anarşik bunlar de trolleme fazla
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zavallı zavallı konuşma.public ortamadsın dikkat edin diyorum ben.hukuktan bi haber hareket ediyorsunuz.sizden çk buradki yetkili adamların başı ağırır.palyançoluk yapma
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Turkceplease said: grlgrlglrglrlglülülü
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Turkceplease said: suçu ve suçluyu övme suçu işliyorsunuz beyler.Turkceplease'in suçu ne peki?
Öne çıkan mesajlar