Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe bugu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

aquila said:

�Yönetmelikte küpe takma denmiyor ama geleneğimizde böyle bir şey yok.�

arcane hits Manisa İl Milli Eğitim müdürü in the eye with a pulse rifle for 1032103120 damage

arcane=aquila mı?
Mesaj tarihi:
bugün de çıktı RTE "başörtülü de kardeşimiz başörtüsüz de kardeşimiz bunları niye ayırıyoruz" falan dedi. Ulan bi kere eşcinsellere, ateistlere falan aynı şevkatle yaklaştığını görmedim hehe
Mesaj tarihi:
milletin küpesiyle, sakalıyla, eteğiyle, başörtüsüyle, donunun rengiyle uğraşmaktan utanmayan bi milletiz. kimisi çağdaşlık adına yobazlık, kimi de ahlak adına yobazlık. hiçbiri birbirinden farklı değil.
Mesaj tarihi:
okulda takması bencede olmamış.ama adama yapılan abartı olmuş

yani bize yıllarca ayakkabın açık renk kazagın bilmemne falanın bilmemne dendi

küpeli hocam olsaydı.önce sen o küpeyi bi cıkar derdim

okul dışında boynuna dildo assın beni ilgilendirmez
Mesaj tarihi:
Okullar gibi devlet daireleri gibi tüm vatandaşların işlerinin görüldüğü yerlerde kılık kıyafet konusunda özgürlük istemek kadar abez bir şey yok.

Evet hiddetini şimdiden hissedebiliyorum, evet böyle.

Daha sokakta hoşgörü içerisinde yaşayamayan bu insan çeşitleri ne hikmetse özgürlük maaabında hak savunucusu ilan ediliyorlar. Oysa bariz bir şekilde bu ülkede kültür ve jenerasyon çatışması mevcut.

Evet hiddetini şimdiden hissedebiliyorum, evet böyle.

Dolayısıyla devletin kendi dairelerinde tüm insanlara hitap edecek bir şekilde, genel bir üniforma ve kılık kıyafet düzenlemesi şart. Türbanda olmamalı, piercing'de. Oralar oturup biranızla cigara içebileceğiniz veya ibadet edeceğiniz yerler değil.

Dolayısıyla Türban gibi küpe'de olmamalı. Herkes devlet dairelerinde, okullarda tek tip olmalı, bir olmalı, hayat felsefelerini soyutlamalı. Aksi takdirde ortalık ahıra döner. O kurumlar içerisinde herkes eşit olmalı.

Evet hiddetini şimdiden hissedebiliyorum, ama şimdi biraz rahatlayacaksın.

Öğretmene yapılan doğrudan faşizm olmuş. Dedim ya kültür çatışması diye, dolayısıyla bu tür yerlerde ne sen ne de o hayat felsefesini o kuruma taşımayacak. Dinini bile taşımayacak.

Türbanınla mı okumak istiyorsun, okumayacaksın o halde, KKK üniformasıyla mı okumak istiyorsun okumayacaksın o halde, küpe mi takıyorsun öğretmen olarak, e oda senin mallığın, "parasız eğitim" pankartı açan insanlar 16 yıl yiyorsa bu ülkede, sen yine iyi yırtmışsın anacım.

Baştan söyleyeyim; bu fikirlerim tamamen kurumlar için geçerli olup, özel iş alanlarında daha sıkı kuralların olduğuda görülmüştür.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

BioHazarD said:

sen de gereksizsin biz sana bişey diyo muyuz?

Kalıbın yetmez...

sana bi lol

yurt dışında okuyup yaşayabildiğim için şanslı sayıyorum kendimi böyle haberler okudukça ve merak ediyorum benim gibiler bi yerlere gelene kadar acaba kurtarılabilcek bi türkiye kalcak mı geriye
Mesaj tarihi:
yorum yazcaktım bu saatte kafamdan doğru düzgün bişlier çıkmıyo. vaperon da küpelilere karşı önyargılı bunu anladım amma.
vaperon said:

@Marty: Manisa il müdürü geri kafalılığından yapıyor bu davranışı. Cinsiyet ayrımını daha oturtamamış bir çocuk değil o kişi. Bahsettiğimiz insan 6-12 yaş arası çocuklar. Daha ne diyebilirim bilmiyorum. Çocuk zekası özümsedikleri ile şekillenir. Rol modellerinde gördükleriyle. Ne kadar yanlış olduğunu söylersen söyle, onun için rol modeli ne yapıyorsa doğrudur. Anne Baba'dan çok daha etkilidir öğretmeni o yaşlar için. Yeni keşfedilecek bir kişidir. Eğer %70i gibi öğretmenini rol model olarak seçen çocuklar arasındaysa 15-18'ine geldiğinde bir akşam yemeğinde "Anne, baba, size birşey itiraf etmem gerek..." diye bir cümle duyabilirsin ağzından.

Ha demiyorum ki eşcinsellik kötü birşey. Homofobik de değilim. Herkesin kendi seçimi. Ama bir nokta da var ki, ağaç yaşken eğilir...
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

vaperon said:

BioHazarD said:

sen de gereksizsin biz sana bişey diyo muyuz?

Kalıbın yetmez...

sana bi lol

yurt dışında okuyup yaşayabildiğim için şanslı sayıyorum kendimi böyle haberler okudukça ve merak ediyorum benim gibiler bi yerlere gelene kadar acaba kurtarılabilcek bi türkiye kalcak mı geriye

Yurtdışında anca sapıklık haberleri veya amokları okuyoruz baya bir şanslıyız.
Mesaj tarihi:
aslında bu haberde tartışılması gereken konu; "öğretmen küpe takmalı mı? takmamalı mı?" değil.

öyle ya da böyle hiç bir yasa ya da yönetmelikte, erkek öğretmenin küpe takmaması gerektiğiyle ilgili bir madde yok. ve sonuçta bir erkek öğretmen takmış. sonra devletimin bürokratları çıkıyorlar, "hiç bir yasal dayanağı olmadan" bu öğretmenin cezasını kesiyorlar. hukuk devletinin kabul edeceği bir durum olamaz bu.

ya çıkarsın dava edersin ya da yönetmeliğe küpeyi yasaklayan bir madde eklersin. ama hiç bir dayanağı olmadan, insiyatif kullanarak ceza verme hakkı yok kimsenin. o zaman herkes kendi hukukunu yazma hakkına sahip olur ki bu çok tehlikeli bir şey.

dolayısıyla; il milli eğitim müdürü, haksızsın ve sana laflar hazırladım..
Mesaj tarihi:
Biri öğretmenin gay olduğunu ima ettiğimi söyledi, bir başkası küpelilere karşı ön yargılı olduğumu... Ben sadece 6-12 yaş arası çocukların cinsiyet algısını oturturken kafasında sorunlar yaşayabileceğini söyledim.

Canınız sağolsun.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Biri öğretmenin gay olduğunu ima ettiğimi söyledi, bir başkası küpelilere karşı ön yargılı olduğumu... Ben sadece 6-12 yaş arası çocukların cinsiyet algısını oturturken kafasında sorunlar yaşayabileceğini söyledim.

Canınız sağolsun.

Abi işte senin dediğine göre asıl çocuk erkekler->küpesiz kızlar-> küpeli diye bi kural koyarsa kafasına, ilerde küpeli erkek gördüğünde kafasının baya karışması gerekiyo. Aynı şeyi yapıyolar diye niye kafası karışsın ki, kadın pantolon giyiyo erkek de pantolon giyiyo diye kafası karışıyo mu hiç?
  • Yeni Oluştur...