FuRb0 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yeni bir web sitesi designı yapıyorum.. site kılıklı Gerçi flashta ne kadar interaktif bişey olcak emin değilim ama.. Herneyse yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 fena değil , beğendim bile diyebilirim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 furbo yazısı olmamış, respect nobody güzel. bende mi bi sorun var tek sayfa açılıyor tıklayınca birşey çıkmıyor ?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRb0 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İlk sayfa açıldıktan sonra popup çıkması lazım.. Eğer herhangi bir popup blocker kullanmıyorsan otomatikman bi popup açılcak.. Yine de bi gözden geçiriim.[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bence de guzel ama arka plan resmi biraz bozuyor gibi isi geldi bana . renkleriyle falan biraz daha oynamak lazim sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Biraz göz yoruyor. Renkleri ve dizaynı biraz daha gözden geçirsen iyi olacak o bakımdan...[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRb0 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evet popup olayını hallettim, artık index'teki resme basınca da açılıyor popup. Tabi bi popup blocker kurulu değilse.. Arkaplandaki resme gelince, nası bi background kullanmamı önerirsin bunun dışında. (imece :) )[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fena olmamış güzel yapmışsın.. flashta interaktifliğin sınırlarını zorlayan birkaç site görmüştüm. internette bu tarz siteleri araştırırsan, güzel fikirler çıkabilir senin için... MUSIC LINKS WORKS yazıyor ya, üstüne geldiğimizde bir keree titriyor. onun yerine üstüne geldiğimizde küçülüp büyüse loop halinde, morbid angelın büyüme hızı mesela güzel, o hızda büyülüp küçülür.. morbid angel'ı da o tarz bir bülüp küçülme olayı eklesen iyi olur.. hatta 2004 ve furboya tıklayınca efekt çıkıyor ya, o da loop halinde olsun, tekrarlandığında daha hoş gözükür.. tabii benim fikirlerim bunlar[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Dresquin, 22 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Pop-up blocker falan varsa kapat, ilk başta pop-up çıkıyor direk. eheh unutmuşum onları.. firewall ı geçtim browser da bile var :D bi ara ayarlayıp yorumumu yapacağım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahony Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Siten baya güzel olmuş. En çok yazı efektleri (respect nobody, furbo vs.) ve müzik bölümünü beğendim. Site iyi ama içeriğini tamamlarsan daha da iyi olur. ;)[signature][hline]Yoksa ben zurna mıyım, ha ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar