dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 çok yancısın.. :P yok lan ben daha fakirim. rica ediyorum yukarıya bi paypal buttonu koyalım da bi ekmek parası donate edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 annesi babası ölsün bunun, sonra fakirleşsin, sonra saçları dökülsün kanser olsun, sonra kimse sevmesin bunu, kafayı yesin üzüntüden, en sonunda intihar etsin. yaptım olacağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Abi bu yıl yemekhaneden yemeye başladığımdan beri çok pis tasarruf ediyorum. Zaten okulum haftada 4 gün, Cuma öğlende Gemlik'e dönüp Pazartesi akşam Bursa'ya geliyorum. 3.5 günlük masrafım var max. Hafta içinde eve ortak malzeme alımı gibi ekstra bişey çıkmazsa oradan da tasarruf oluyor. Gel gelelim dslr + external alacak paraya kısa vadede ulaşamıyorum. Bu sıralar iddaa abanıyorum bakalım, bi tutarsa kazandığımı koyucam kenarıya. Gerçi kupon parası derken biriktirmeye çalıştığımı da yemem umarım ama, yok ya yemem. ALLAM KIZ OLSAYDIM FİESTA SEKS YAPAR DSLR DE ALIRDIM EXTERNALDA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fotoğrafçılık kulübüne girme boşuna http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=33329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 çocuk azmış karı istiyorum diye bağırıyo duyanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bu ergenin kafasında yumurta kırmışlardı, kimbilir nesine atarlandılar. Bana kalsa kaşının altındaki gözü, yana yatık saçı kafi idi ama. Bana kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: çocuk azmış karı istiyorum diye bağırıyo duyanı yok çocuk istismarina giriyor diye kimse ilgilenmiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yasitlari ilgilenmese cocuk bu geldigi konuma gelemezdi. groupieleri var bi sürrü hem 16 yasinda olmustur bile milli. ya da yakinda olur. o cocuk bos kalmaz merak etmeyin siz ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 16 yaşında türkiye şartlarında milli oluyoruz bu mu olmıcak ne orgyler dönüyodur asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu 13 yaşında filan gözüküyor lan. 16 bile değil. ne babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gecko said: arkasında usher var ondan böyle zengin böyle zenginliği napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Topiğe ilk girdiğimde gecko ya da escape açtı sandım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 makali abisi gibi keş olucak bu da 20sine gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Akhlaur said: Topiğe ilk girdiğimde gecko ya da escape açtı sandım konuyu. kimse senden olsun demedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tek sorun genç anne olacak birini bulman değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yaşıtı sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gecko said: Akhlaur said: Topiğe ilk girdiğimde gecko ya da escape açtı sandım konuyu. kimse senden olsun demedi ki (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Cairne said: yaşıtı sanırım bu evet justin biber + bu kız ve onların çocuğu bu dünyanın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ahuhahuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi bu kız direk anti madde yani evrenin yapısı bozulur şunların çocuğu olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Allah belasını versin sesini senin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kıskanmayın abi çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 cocuga helal olsun, basarili, calisiyo, ama ufak oldugu icin cevresindekiler ittiriyo buyuk ihtimalle bazi seyleri. tabii bi de daha veled oldugu icin sacmaliyo zaman zaman, ama onu her veled yapiyo, veledligin dogasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 gecko said: Akhlaur said: Topiğe ilk girdiğimde gecko ya da escape açtı sandım konuyu. kimse senden olsun demedi ki :).Şakalı komikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Flassh said: oha bide kitap mı yazmış? 30dan sonra sokaklara düşüp devlet bana yardım etmiyor diye ağlanmasını görmek çok isterim +1 havuc v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar